BuffetkastenArtikelen  1 - 38 van 38

Buffetkast - opbergruimte in eetkamer en keuken

Een buffetkast combineert drie meubels: een dressoir, een ladenkast en een hangkast. De multifunctionele kast biedt veel opbergruimte in uw eetkamer en keuken. Het ziet er esthetisch uit en geeft uw huiskamers een gezellige sfeer. Bij ons kunt u uw nieuwe buffetkast online kopen tegen een goede prijs.

Buffetmeubels voor de eetkamer - gezellig en functioneel

Buffetkasten zijn een mooie oplossing om de eetkamer zowel uitnodigend als praktisch te maken. Verschillende elementen zoals gesloten en open vakken, laden en glazen deuren worden elegant gecombineerd. De kasten en laden bieden veel opbergruimte, terwijl de open ruimtes als extra planken dienen. Dus in de eetkamer en in de keuken heb je alles binnen handbereik wanneer je het nodig hebt.

In het onderste gedeelte van een buffetkast bevinden zich grote vakken met deuren die op veel modellen kunnen worden afgesloten. Er is voldoende ruimte voor eetkamer en keukengerei zoals tafelkleden, servetten of bestek. Het bovenste deel van het keukenbuffet bestaat uit open rekken of vitrines. Hier kunt u uw waardevolle serviesgoed en glazen laten zien. Een leuk alternatief is om er foto's of uw favoriete memorabilia te versieren.

Buffetkast: landhuiskeukenbuffet

Buffetkasten harmoniëren perfect met de populaire landhuisstijl. Dit combineert gezelligheid met rustieke charme. Zo kunt u bijvoorbeeld de buffetkast direct naast de eettafel plaatsen. Dit ziet er gezellig en praktisch uit, want je hoeft niet lang te reizen om de tafel te dekken. Als u met uw familie of vrienden eet, kunt u het eten of drinken op het keukenbuffet zetten. Als u veel gasten heeft en nog meer opslagruimte nodig heeft, kunt u er een serveerwagen, een keukenwagen of een bijzettafel naast plaatsen. Buffetkasten kunnen ook worden gecombineerd met bijpassende ladekasten, highboards of legplanken.

Of het nu massief hout of houtdecoratie is: Met buffetkasten kunt u uw eethoek naar wens inrichten. Een mooie decoratie van natuurlijke materialen zoals hout, wol of linnen past bij de landhuisstijl. Natuurlijke kleuren zoals bruin en zandtinten vervolledigen uw interieur in landelijke stijl. Bij ons krijgt u prachtige vazen, figuren en foto's, die passen bij uw keukenbuffet.

Onze hoogtepunten: Buffetkast modern en buffetkast wit

Voor moderne appartementen bieden wij witte buffetkasten en keukenbuffetten in een elegant en eenvoudig design. Gladde oppervlakken ontmoeten heldere lijnen. Moderne buffetkasten harmoniëren met vele kleuren, vormen en materialen in uw huis. Zo kunt u uw creativiteit de vrije loop laten wanneer u uw eethoek inricht volgens uw persoonlijke voorkeuren. Een moderne buffetkast is ook verkrijgbaar in praktische sets. Ze bevatten verschillende eetkamer- en keukenmeubelen die qua design en functionaliteit exact op elkaar zijn afgestemd.

Buffetkast online kopen voor minder

Ob buffetkast landhuis of moderne buffetkast, wit of in natuurlijke houttinten: Bij ons vindt u een grote keuze aan keukenbuffetten voor elke inrichtingstijl. De bijpassende eettafels, stoelen, highboards en ladenkasten bij uw keukenbuffet krijgt u natuurlijk ook bij ons. Blader gewoon rustig rond in onze online shop en bestel snel en eenvoudig uw nieuwe buffetmeubelen thuis!

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren