Bureaus
Kantoormeubilair - functioneel en esthetisch

Een kantoor moet praktisch en comfortabel zijn. Iedereen die een baan op kantoor heeft of vanuit huis werkt, waardeert goed kantoormeubilair bijzonder. Een comfortabele werkhouding maakt het werk gemakkelijker en verhoogt de prestaties. De pc moet veilig en gebruiksvriendelijk zijn. De dossiers moeten binnen handbereik zijn en kunnen na het werk veilig worden opgeborgen. Daarnaast is het belangrijk dat de kantoorinrichting er aantrekkelijk uitziet en dat u zich prettig voelt op uw kantoor. Met onze mooie en functionele kantoormeubelen kunt u uw werkplek individueel vormgeven.

Zet een studie op - individueel en comfortabel

Om uw werkplek geheel naar uw persoonlijke wensen in te richten, kunt u bij ons kantoormeubilair in vele uitvoeringen verkrijgen. Een bureau en een bureaustoel behoren tot de basisuitrusting van een kantoor. Er zijn eenvoudige bureaus die puur dienen als schrijfblad en opbergruimte, of veelzijdige modellen met vakken, lades en kasten. Speciale computerbureaus zijn ideaal voor iedereen die veel op de PC werkt. Hoekbureaus zijn een ruimtebesparende oplossing in kleine appartementen en nisjes.

De bureaustoel moet in de eerste plaats comfortabel zijn. Modellen met wielen en beweegbare rugleuningen zijn zeer comfortabel. Wilt u een bijzonder luxe optie, kies dan voor gestoffeerde directiestoelen. In kantoren met veel klantenverkeer zijn bezoekersstoelen, bistrotafels en serveerwagens een nuttige aanvulling. Uw gasten kunnen hun jassen ophangen aan een elegante kapstok. Belangrijke vergaderingen vinden plaats aan grote vergadertafels. Deze zijn zo ontworpen dat alle deelnemers duidelijk gezien en gehoord kunnen worden.

Kantoormeubilair - veilige en praktische opberging

Dossiermappen worden veilig opgeborgen in afsluitbare archiefkasten. Grote kantoorkasten of dressoirs bieden ruimte voor benodigdheden zoals kopieerpapier of postzakken. Alles wat direct bij de hand moet zijn, ligt in open schappen. Plankbevestigingen, die op planken of in kasten kunnen worden geplaatst om een extra opberg- of opbergniveau te creëren, zorgen voor nog meer opbergruimte. Een flexibele oplossing zijn kantoormeubelen met wielen zoals rolcontainers. Ze bieden ruimte voor opslag en kunnen snel en eenvoudig van de ene naar de andere plek worden verplaatst. Kantoormeubelsets zijn bijzonder praktisch. Verschillende kantoormeubelen zijn qua design en functionaliteit nauwkeurig op elkaar afgestemd. Zo ontstaat er een harmonieus totaalbeeld in uw kantoor. Bureaulampen, vloerlampen en plafondlampen zorgen voor de juiste verlichting. Decoratieve afbeeldingen en sculpturen ronden uw individuele kantoorinrichting af.

Ergonomisch kantoormeubilair

Iedereen die op kantoor of thuis werkt, brengt veel tijd zittend door. Daarom is het bijzonder belangrijk dat u een gezonde werkhouding aanneemt die uw rug ontziet. Ergonomisch kantoormeubilair is ideaal voor iedereen die comfortabel en gezond wil werken tijdens het werken. Daartoe behoren ergonomische bureaustoelen die waardevolle rugsteun bieden. Sommige modellen zijn zo ontworpen dat ze toegeven aan de eigen bewegingen van het lichaam en voorkomen dat ze stijf zitten. Er zijn ook ergonomische bureaus. Je kunt de hoogte van het werkblad individueel aanpassen. Bij sommige modellen kan deze zelfs gekanteld worden. Zorg er bij het inrichten van je studeerkamer ook voor dat je zware dossiermappen op een comfortabele en gemakkelijk bereikbare hoogte bewaart.

Studiemeubilair van hoge kwaliteit

Ons kantoormeubilair kenmerkt zich door hoge kwaliteit en duurzaamheid. Duurzame en stabiele materialen worden zorgvuldig verwerkt en onderworpen aan regelmatige kwaliteitscontroles voordat ze bij u op kantoor worden afgeleverd. U kunt er dus op vertrouwen dat u kantoormeubilair van hoge kwaliteit krijgt, waar u lang plezier van zult hebben. Kantoormeubilair goedkoop online kopen Kantoormeubelset of individueel studiemeubilair: In onze online shop kunt u kantoormeubilair goedkoop online kopen. U kunt uw favoriete meubel kiezen uit een overvloed aan designs, kleuren en materialen. U vindt er ook lampen voor uw kantoor en mooie kantoordecoratie. Blader door onze onlineshop en bestel uw nieuwe meubelen eenvoudig en gemakkelijk bij u thuis.

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren