KledingkastenArtikelen  1 - 60 van 181

Kindergarderobes - robuust, kindvriendelijk en stijlvol

Het is het middelpunt van de kinderkamer: de kinderkledingkast speelt een grote rol in de stijl en de feel-good factor in het rijk van uw kind. Maar terwijl kleinere kinderen de inrichtingsstijl van hun ouders nog probleemloos accepteren, eisen oudere kinderen vaak inspraak in de inrichting van hun kamer. Lomado verzoent de ideeën van ouders en kind: laat u inspireren door stoere, coole, schattige of minimalistische kindergarderobes!

Een nieuwe garderobekast voor de kinderkamer - waar moet je op letten

Voorzichtig sluiten van deuren en voorzichtig openen van lades? Dit is meestal niet het geval bij kleine kinderen. Kinderen van de kleuterschool en de lagere school kunnen onstuimige wezens zijn - de kast van de kinderkamer moet het hoofd kunnen bieden aan een piratengevecht, een dolende voorzet van een kleine voetballer of een wild prinsessenfeest. Een robuust exterieur is daarom net zo belangrijk als een praktisch interieur.Je moet hier genoeg ruimte voor kleding inplannen. Opmerking: De ervaring heeft geleerd dat de kleerkast van een schoolkind veel meer plaats inneemt dan een schattige babyuitzet. U kunt er ook over nadenken of u andere dingen, zoals speelgoed of luiers, in de kinderkast wilt opbergen. Tussen haakjes: Bevestig de kleerkast van uw kinderen indien mogelijk aan de muur - zo vermijdt u ernstige ongevallen.

Van magisch tot cool - de juiste garderobe voor elke kinderkamer

Bij Lomado vindt u een ruime keuze aan garderobekasten voor kinderen in verschillende stijlen. Moderne kindergarderobe in wit passen bij de bestaande inrichting en zien er vriendelijk en helder uit. Modellen met kleurrijke laden die een vrolijk contrast vormen met het effen wit zijn populair bij kinderen. Natuurlijk hout of decors zoals zand eiken en drijfhout brengen een natuurlijke flair in de kinderkamer. Naast moderne, strakke ontwerpen kunt u ook kiezen voor een gezellige landhuis kindergarderobe. Deuren met een plank optiek of hartvormige uitsparingen zijn beeldschoon en zien er gezellig uit. Voor coole tieners daarentegen zijn trendy garderobekasten met schuifdeuren of kinderkamerkasten in coole industriële stijl aan de orde van de dag. Modellen met een moderne retro-look zijn ook erg populair bij ouders en kinderen.

Kindvriendelijke kleerkasten voor de kinderkamer

Een kindergarderobe moet tegen een stootje kunnen - daarom vindt u bij Lomado bijzonder robuuste modellen. Naast een bestendig en slijtvast oppervlak zorgen robuuste metalen scharnieren voor een lange levensduur. MDF of massief hout van hoge kwaliteit bieden een hoge kras- en schokbestendigheid. Een kindergarderobe met afgeronde hoeken is bijzonder kindvriendelijk - dit beschermt schattige crashpiloten tegen al te veel stoten en blauwe plekken.

Uw nieuwe kinderkledingkast

Een nieuwe kleerkast houdt de kinderkamer netjes. Maar ouders en kinderen hebben vaak verschillende ideeën over stijl, grootte en ontwerp. Hier kunt u een beetje van uw soevereiniteit over de inrichting afstaan - Lomado heeft vast en zeker een kast voor de kinderkamer waar u en uw kroost even gelukkig mee zullen zijn. Zo kan bijvoorbeeld een eenvoudige witte kindergarderobe met passende decoratie aan bijna elk kleur- en woonconcept worden aangepast.

Bestel uw kindergarderobe gemakkelijk bij u thuis

Heb je een kledingkast gevonden voor de kinderkamer in Lomado? Geweldig, want dan kun je achterover leunen en ontspannen. Na de ongecompliceerde bestelprocedure hoeft u slechts een korte tijd te wachten. Wij leveren de nieuwe kinderkledingkast gemakkelijk en zonder verzendkosten bij u thuis. Trouwens: Lomado dekt ook de kosten van retourzendingen voor je - dus je kunt ontspannen winkelen bij Lomado zonder bang te hoeven zijn voor een miskoop. We kijken uit naar uw bestelling!

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren