Regaal

Opbergen en decoratief opbergen door middel van praktische rekversies

A Regal biedt ruimtebesparende opslag . Een groot aantal objecten zoals Bücher of CD's kunnen daar worden opgeslagen geordend en altijd gemakkelijk toegankelijk. Als element in combinatie met huishoudens en kasten en op een afzonderlijke installatieplaats verrijkt het de leefruimte met zijn praktische functionaliteit . Legborden kunnen worden gemonteerd op Wänden of worden gebruikt als Standplank. Aan de wand gemonteerde rekken kunnen ook worden gebruikt als ruimteverdelers. Door de open presentatie worden voornamelijk objecten die aantrekkelijk zijn, in rekken opgeslagen. In verschillende decors en verschillende optiek kan een plank de room ambiance voordelig aanvullen. Een plank kan gemaakt worden van verschillende materialen zoals hout, metaal, kunststof of glas. Als praktisch meubilair worden rekken zoals Bücher rekken in bijna elk interieur als standaard beschouwd. In dezent Holztönen of in kleurrijke glänzendem Look rekken zijn geschikt als eye-catcher.

.


Prijsvariaties op rekken kunnen besteld worden bij lomado.nl

In Onlineshop worden rekken aangeboden als roomdividers in verschillende versies. Ze bestaan uit massieve, met melanine beklede spaanplaat. Onder hen zijn modellen in briljant wit decor, die zijn uitgerust met seven fächern. De slijtvaste oppervlakken zijn bijzonder kras- en slagvast. De scharnieren en het beslag zijn van metaal. De scharnieren en het beslag zijn gemaakt van zilverkleurig kunststof. Het visueel aantrekkelijke model is ook verkrijgbaar in replica Panama eik in 3D-touchwood structuur. Een vijlplank met twee compartimenten in truffle oak replica kan ook besteld worden bij lomado.de. Er zijn ook gekleurde Einsäte beschikbaar. Ook verkrijgbaar zijn decoratieve wandborden in zwart/wit met plank en glazen rug. Schapverdelers in Panama-eik en glans wit kunnen ook worden gekocht.


Moderne rekken met geaccentueerde structuren door verspringende compartimenten

Als Standaardplanken in eiken Sonoma replica kunt u aantrekkelijke Bücherplanken kopen in verschillende vormen en met een verschillend aantal houders. Dikke randen en een creatief ontwerp met verplaatste planken verhogen het optische uiterlijk. Sommige van deze ontwerpen staan op de binnenzijde van de fächer white . Verschillende versies zijn bovendien uitgerust met slip . Verschillende modellen zijn ook verkrijgbaar in de versie white melamine decor. Als roomdivider wandplanken kunnen ook worden gekocht als beech replica of eiken geruwd in verschillende vormen en maten. In supermatt wit als replica Sanremo eik kan ook besteld worden Standschappen in de winkel. In eiken Sonoma of wit zijn huisvestingsplanken met een aanzienlijk Fächervolumen aanwezig..
Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren