BureauArtikelen  1 - 60 van 137

Koop een bureau - individueel en functioneel


Het bureau is een van de belangrijkste elementen in je kantoor. De tafel is een bureauonderlegger, werkblad, plank en opbergruimte tegelijk. Het moet praktisch zijn en het u gemakkelijker maken om orde op zaken te stellen en overzicht te houden. Het moet ook decoratief zijn en harmoniëren met uw kantoorinrichting. Of het nu een pc-tafel, in hoogte verstelbaar bureau of hoekbureau is: bij ons koopt u snel en eenvoudig uw nieuwe bureau.


PC-tafel - compact en praktisch

Een pc-bureau is ideaal voor iedereen die het bureau voornamelijk voor computerwerk wil gebruiken. Er zijn compacte modellen die alleen plaats bieden aan de pc en de belangrijkste accessoires. Je kunt dit bureau speciaal kopen voor kleine appartementen. Het is ook geschikt om een ??aparte studeerhoek in de woonkamer te creëren.

U kunt ook een groter bureau voor uw pc kopen. Grote pc-tafels zijn voorzien van meerdere vakken waarin u een printer, scanner of mappen kunt plaatsen. Uittrekbare gebieden voor het toetsenbord zijn bijzonder praktisch. Zo heb je altijd je toetsenbord bij de hand als je het nodig hebt. Na het werk verdwijnt het uit het zicht om ruimte te besparen. Het is veilig opgeborgen en beschermd tegen stof. PC-tafels hebben ook het voordeel dat er uitsparingen zijn voor de kabels van de elektronische apparaten. De kabels verdwijnen elegant in of achter het bureau.


PC-bureau met wielen - flexibel in gebruik

Een slimme oplossing zijn pc-bureaus met wielen. Ze kunnen snel en gemakkelijk van de ene plaats naar de andere worden verplaatst. Ze zijn dus altijd precies waar u wilt werken. Als het werk klaar is, rol je het bureau weg en berg je het ruimtebesparend op. Vooral voor een klein appartement kun je een mobiel bureau kopen.

Verstelbaar bureau - ergonomisch en gezond

Iedereen die veel tijd aan zijn bureau doorbrengt, waardeert ergonomische kantoormeubelen. Een gezonde en rugvriendelijke houding maakt het werken aan een bureau makkelijker. Er wordt prettiger gewerkt en de productiviteit stijgt. Een ergonomisch bureau is in hoogte verstelbaar. U kunt het bureaublad precies instellen op de hoogte die het beste bij u past. Daarnaast kunnen bij veel modellen de werkbladen diagonaal gekanteld worden. Je kunt het bureaublad bijvoorbeeld een beetje naar je toe kantelen, zodat je comfortabeler kunt schrijven of typen. Als u een ergonomisch bureau wilt kopen, vindt u bij ons een grote keuze aan decoratieve designs. Of het nu een wit bureau, beuken, eiken of metaal en glas is: in onze online shop vindt u wat u zoekt!

Bureau in hoogte verstelbaar - ideaal voor kinderen

De lieve kleintjes zitten al vroeg aan het bureau om te schilderen en te knutselen. Later oefenen ze daar met schrijven en maken ze hun huiswerk. Ze evolueren en groeien. Daarom is een verstelbaar bureau de ideale oplossing voor kinderen. In het begin stelt u het laagste niveau in voor uw kind. Als het is gegroeid, groeit het bureau gewoon mee. Zo kan uw kind op elke leeftijd comfortabel en gezond aan zijn bureau zitten. Ook zijn er speciale kinderbureaus die kinderogen laten stralen met een kleurrijk design.

 

Hoekbureau - ruimtebesparend wonder

Wil je een nieuw bureau kopen maar heb je niet veel ruimte? Dan is een hoekbureau wellicht iets voor jou. Het wordt precies in de hoek van een kamer geplaatst. Daar neemt het weinig ruimte in beslag en biedt het tegelijkertijd veel opbergruimte en een breed werkoppervlak. Met een hoekbureau kunnen zelfs nissen eenvoudig worden omgebouwd tot een gezellige werkplek en worden gebruikt als opbergruimte voor ordners en kopieerpapier. Diverse designs - bureau beuken, eiken, glas of metaal Of het nu natuurlijk en origineel hout is of een elegante materiaalmix van glas en metaal: bij ons koopt u precies het bureau dat u zoekt. U kunt uw kantoor of werkruimte individueel vormgeven. Blader gewoon door onze online shop en bestel uw nieuwe bureau snel en gemakkelijk thuis!

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren