Douche systemen & douchearmaturenArtikelen  1 - 21 van 21

Gewoon online douchebeslag en douche-en douchesystemen kiezen en bestellen

Voor uw badkamer bieden wij u een breed scala aan douchekranen en douchesystemen bij Lomado. U kunt fittingen kiezen die bij uw kraan passen of om bewust accenten in te stellen. Of het nu gaat om elegant ingeslikt, romantisch of vierkant met strakke lijnen: je beslist! Ontdek ons veelzijdige aanbod van verschillende douches en kies uw favoriet!

In ons assortiment vindt u hulpstukken voor een vrijstaand bad, maar ook voor spoelkranen voor een moderne uitstraling. Douchekranen zijn individueel of in een praktische set verkrijgbaar met wandhouder, slang en douche. Er zijn eengreeps badmengkranen, maar ook twee-hefboommengkranen. We bieden ook tijdloze 4-gaats badfittingen inclusief doucheset. Voor elke badkamer de juiste.

Badkamerfuncties met stijlvolle designinrichting in goud, zwart, chroom of grijs

Huur je bad dat zekere extra. Met een stijlvolle badkraan en een gloednieuwe douchemengkraan upgrade je de hele kamer. Blijf op de hoogte van de stand van de techniek en profiteer van de bijbehorende voorzieningen. In onze online shop hebben we alleen kleppen van gerenommeerde fabrikanten. U wacht op de volgende kwaliteitskenmerken:

  • Oppervlakte 3-versnellingsgegalvaniseerd
  • tot 50% lager waterverbruik bij constante waterdruk
  • Keramische koppen voor een onberispelijke functie en afdichting
  • Lawaainiveau met verlaagd geluidsniveau
  • Keramische cartridge
  • In sommige gevallen: antiek kalksysteem

Naast de producteigenschappen maken de douchearmaturen ook indruk op hun uiterlijk. Kies voor verchroomde modellen, varianten in zwart of in het grijze titanium. We hebben ook goud en roségoud in ons assortiment. Bepaal ook of uw nieuwe fitting voor douchemat of glanzend moet zijn. Een chromen kraan is voor velen de eerste keuze. Onze aanbeveling is: Kies alle voorzieningen in uw badkamer in dezelfde look. Dit zorgt voor een harmonieus totaalbeeld. In onze winkel vindt u ook kranen enfittingen voor bidets.

Badkuip- en douchefittingen voor wandmontage (seroppervlak of inbouw) of directe installatie op de badkamerkeriek zijn mogelijk. U kunt ook kiezen of u een complete set wilt inclusief doucheaansluiting, of gewoon een thermostaat zonder doucheset.

Bestelinrichtingen en systemen voor de douche nu op lomado.nl

Embleer uw douchecabine in met een elegante douchemix in felgoud, of kies voor een compleet douchesysteem met douche en montage. Als je van contrasten houdt, gebruik dan een bad- en douchemix in matzwart voor witte badkamertegels. Stel accenten in en maak van je badkamer een hoogtepunt. Op lomado.de vindt u een grote selectie badkamermeubels en badkameraccessoires!

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren