BabybedjesArtikelen  1 - 14 van 14

Babybedjes - moderne en veilige babybedjes voor uw nakomelingen

Baby's slapen aanzienlijk meer dan volwassenen - de kleintjes slapen tot 16 uur in hun kinderbedje. Dit maakt het des te belangrijker om uw baby een comfortabel en goed beschermd nest te geven. Het babybedje is waarschijnlijk een van de belangrijkste aankopen die u doet voor uw nakomelingen. Bij Lomado vind je een verscheidenheid aan ontwerpen gemaakt van kindvriendelijke materialen tegen betaalbare prijzen.

Kinderbedjes 70x140 cm in wit en andere tinten en andere tinten


Pijnboom of walnoot zijn verkrijgbaar als houtdecor. Het ligvlak van bijna alle babybedjes is 70x140 cm en biedt uw baby voldoende ruimte voor een gezonde en rustige slaap. Af en toe worden ook modellen met een kleiner ligvlak aangeboden. In onze Onlineshop zijn naast witte babybedjes ook wiegjes in de kleuren grijs gevlekt of natuur verkrijgbaar. De bedden worden meestal aangeboden met een lattenbodem.

Een wiegje voor de veilige slaap van uw baby

 Het rooster beschermt niet alleen uw baby tegen het uit bed vallen - dankzij de roosterbalken kan het kinderbedje indien nodig snel worden omgebouwd tot een speelruimte. Zo kunt u uw kleine schat even uit het zicht laten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat er iets met uw schat gebeurt.

Baby's hebben een zeer actieve slaap. Lomado babybedjes zijn gemaakt van stevige materialen om ervoor te zorgen dat je baby een goede nachtrust krijgt. Zodat de kleine zich naar hartelust kan omdraaien zonder dat het bed het begeeft.

Kleine extra's voor babybedjes die het leven gemakkelijker voor u maken

Sommige van Lomado's bedden bieden praktische extra's die uw dagelijks leven als vader of moeder gemakkelijker kunnen maken. Bijvoorbeeld een geïntegreerde bedlade waarin u bijvoorbeeld slaapzakken of een muziekdoos kunt opbergen. Zo heb je altijd een paar nuttige dingen bij de hand als het tijd is om te slapen voor de volgende generatie. Een ander nuttig extraatje kan een in hoogte verstelbaar ligvlak zijn - ideaal voor alle ouders die last hebben van rugklachten. Het ligvlak kan naar boven worden bewogen, zodat u niet zo laag hoeft te buigen als u uw baby in of uit bed legt.

Een belangrijk kenmerk is de slip bars - twee tot drie afneembare bars die u gemakkelijk kunt verwijderen en weer kunt bevestigen. Als uw baby overal begint te lopen en op te klimmen, is het raadzaam om de sporten van het bed te verwijderen. Anders is er een verhoogd risico dat het kind uit bed valt en zich verwondt bij het klimmen. Als de sporten eenmaal verwijderd zijn, kan je baby eenvoudig uit bed kruipen en weer door het gat in het rooster naar binnen kruipen.

 Als u het babybedje zo lang mogelijk wilt gebruiken, kan een flexibel bed geschikt zijn, dat van een kinderbedje kan worden omgebouwd tot een eenpersoonsbed. Als de spijlen niet meer nodig zijn, kunnen ze eenvoudig worden verwijderd en heeft u een mooi kinderbedje.

Babybedjes en meer - alles voor de babykamer in Lomado


Lomado heeft ook babyverzorgingstafels, kasten en planken die bij de babybedjes horen. Met een paar klikken kunt u een gezellige en praktische babykamer inrichten die binnen enkele dagen bij u thuis wordt bezorgd. En dit alles zonder enige winkel- of ophaalstress.

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren