Kledingkast Sets
Garderobesets - decoratieve en functionele allround talenten

Met äesthetische en veelzijdige gangen  kunt u uw hal uitnodigend en gezellig maken. U geeft de ingang een persoonlijk tintje en vertegenwoordigt uw levensstijl. Of het nu gaat om landhuis-look of industriële stijl: wij hebben praktische garderobesets voor elke inrichtingsstijl.

De garderobe in de gang - het visitekaartje van uw appartement

De gang is veel meer dan alleen een ingang of doorgangsruimte. Het is als een visitekaartje voor uw huis. De gang is de ruimte die uw gasten het eerst zien. Het verwelkomt uw bezoekers en vertegenwoordigt uw persoonlijke stijl. Als je 's avonds thuiskomt van je werk, wil je een vriendelijke sfeer vinden waar je je op je gemak voelt. U wilt uw jas snel en gemakkelijk kunnen aantrekken en uw sleutel uitdoen. Een decoratieve en functionele garderobekast maakt het voor u gemakkelijker om een goede start te maken - en de dag de volgende ochtend te beginnen. Complete garderobesets zijn bijzonder praktisch.

De garderobeset - een waar allround talent

Een garderobeset bestaat uit optimaal op elkaar afgestemde gangen. Een uniform design geeft uw gang een harmonisch totaalbeeld. De entree is uitnodigend en netjes. Alles heeft zijn plaats en is altijd bij de hand wanneer u het nodig heeft. Dit vergemakkelijkt de dagelijkse routine en bespaart tijd.


Garderobe sets zijn verkrijgbaar in diverse materialen, maten en uitvoeringen. Speciale maten zoals ondiepe dieptes voor kleine nissen zijn ook verkrijgbaar. Zo kunt u uw entree individueel naar eigen wens inrichten. Of het nu modern, elegant of origineel is: wij hebben uw nieuwe favoriete garderobe.

Elementen van een garderobe set

Jacks en mouwen passen op een garderobe- of wandpaneel. Individuele kapstokhaken die aan muren of deuren worden bevestigd zijn een nuttige aanvulling. Sjaals en halzen kunnen er ook opgehangen worden. U kunt uw sleutels, uw geld en uw handschoenen in laden of op een open plank leggen. Sommige garderobesets zijn voorzien van speciale hoedenrekken. Individuele kapstokken zijn ook praktisch, omdat ze flexibel in de ruimte kunnen worden opgesteld en indien nodig snel en eenvoudig naar een andere locatie kunnen worden getransporteerd.

Een essentieel element van een garderobe set is een schoenenkast. Het moet voldoende ruimte bieden voor uw schoenen en gemakkelijk te gebruiken zijn omdat u het vaak gebruikt. Er zijn traditionele schoenkasten met kasten en inzetstukken of moderne schoenkippers die aan de muur bevestigd zijn en voorzien zijn van flappen. Dit bespaart ruimte en is vooral in kleine planken voordelig. Een grote spiegel mag niet ontbreken in de gang. Zo kunt u nog een laatste blik in de spiegel werpen voordat u het huis verlaat. Schoenkasten of garderobepanelen met geïntegreerde spiegels zijn ook geschikt voor kleine entrees met weinig vloeroppervlak. Een origineel hoogtepunt is een mannelijke bediende.


Wie veel bergruimte wil, kan naast de garderobesets ook een grote plankkast of multifunctionele kast bij de ingang plaatsen. Hier worden handtassen en rugzakken veilig en netjes opgeborgen. Garderobekasten kunnen ook worden gebruikt voor het opbergen van meerdere tassen en jassen. U kunt er ook uw sport- of motoruitrusting opbergen. De garderobeset wordt gecompleteerd met ladekasten of stoelen die in de gang plaats bieden en het aantrekken van uw schoenen vergemakkelijken. Praktische accessoires zijn onder andere een mooie parapluhouder en bijpassende kleding voor uw nieuwe garderobe.


Compacte garderobe

In het bijzonder in kleine gangen of nissen is een compacte garderobe die meerdere gangen in één lading combineert ideaal. Op deze manier kan de ruimte optimaal worden gebruikt en ontstaat waardevolle opslagruimte. Maar ook in grote ruimtes is deze garderobe set een echte blikvanger. De compacte garderobe combineert een wandpaneel met een kapstok, een spiegel en een plank. Veel modellen bieden extra opbergruimte in kasten of laden. Met deze compacte en veelzijdige garderobesets ziet uw gang er altijd opgeruimd en uitnodigend uit.
Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren