Kinderkamer
Kindermeubels - esthetisch en veilig

Een kinderkamer moet er gezellig en vrolijk uitzien, zodat de kleintjes zich op hun gemak voelen. Het moet liefdevol ingericht zijn en voldoende ruimte bieden om te spelen. Het is bijzonder belangrijk dat kinderkamermeubilair veilig, functioneel en gemakkelijk te onderhouden is. Bij ons krijgt u moderne kindermeubels waarmee u de kamer van uw kind kunt omtoveren tot een praktische en comfortabele oase van welzijn.

Kinderkamermeubilair - individueel en multifunctioneel

De basisuitrusting van een kinderkamer bestaat uit een comfortabel kinderbedje, een nachtkastje en een kledingkast. Populair zijn bedden met bedlades die ruimte bieden voor beddengoed of speelgoed. Kindermeubels zoals planken, ladekasten en kasten zorgen voor extra opbergruimte. Zodra het kind kan schilderen en schrijven, wordt hij of zij blij met een kinderbureau en een bureaustoel. Kleine meubels zoals een bijzettafel bieden extra opbergruimte voor boeken en speelgoed. Een mooie decoratie in de favoriete kleuren van uw kind maakt het totaalbeeld compleet.

Een hoogtepunt zijn speel- en avonturenbedden die in een mum van tijd kunnen worden omgebouwd. Je slaapt 's nachts comfortabel en speelt overdag vrolijk. Speelbedden zijn er in vele uitvoeringen. Zo krijgt ieder kind precies het kindermeubel dat hij of zij wil. Een mooi alternatief zijn hoogslapers waaronder een bureau of een kinderbank geplaatst kan worden. Dit slimme en ruimtebesparende idee is bijzonder geschikt voor kleine ruimtes.

Stapelbedden zijn een goede oplossing voor de kamer van een broer of zus. Er slapen twee kinderen bovenop elkaar en er is meer ruimte in de kamer om te spelen en rond te rennen. Om ervoor te zorgen dat je kindje goed en gezond slaapt, zorg je ervoor dat je een kwalitatief hoogstaand matras en een goede lattenbodem hebt. Het wordt gezellig met zachte kussens en een warm dekbed. Origineel kinderbedlinnen maakt het comfortabele kinderbed compleet. Met een

Met een decoratieve sprei tovert u deze de volgende ochtend snel en eenvoudig om tot extra zitplaats voor bezoekers.

Richt een kinderkamer in - kindvriendelijk en veilig

Naast design en functionaliteit is veiligheid bijzonder belangrijk. Kindvriendelijke afmetingen zijn het allerbelangrijkste: kindermeubels moeten zo worden geconstrueerd dat de kleintjes zich niet bezeren. Ze moeten zelfs bestand zijn tegen uitbundig spelen en ravotten. Kindermeubels moeten uiterst stabiel zijn en bij twijfel ook aan de muur worden bevestigd. Hoge kasten zijn vaak voorzien van een kantelbeveiliging, terwijl hoogslapers een valbeveiliging hebben. Afgeronde hoeken en randen zijn logisch. Meubels voor kinder- en babykamers mogen geen onderdelen bevatten waarin het kind met de vingers bekneld kan raken.

Idealiter groeien kindermeubels naarmate het kind ouder en groter wordt. Een praktische oplossing zijn in hoogte verstelbare kinderbureaus en draaistoelen. Kindermeubilair moet gemaakt zijn van materialen die vrij zijn van gifstoffen en schadelijke stoffen. Er is veel vraag naar duurzame meubels gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout als ouders de kinderkamer inrichten. Praktisch zijn complete sets bestaande uit meerdere meubelstukken die op elkaar aansluiten.

Kinderkamer meisjes

Zodat uw dochter zich helemaal op haar gemak voelt, kunt u kindermeubels kiezen in haar favoriete kleuren. De kleuren roze en knalroze zijn nog steeds populair onder meisjes. Ook delicate pasteltinten en witte kindermeubels worden zeer goed ontvangen. Wat dacht je van een dromerig hemelbed voor je kleine prinses? Het ziet er schattig uit en geeft een gevoel van veiligheid. Overdag kun je creatief bezig zijn met spelen. Poppenmoeders kunnen onder hun hoogslaper een huisje voor hun poppen maken. Bloemenweiden en sprookjesbossen zijn ook originele scenario's in een kinderkamer. Meisjes zullen blij zijn met kindermeubels met hun favoriete personages uit films en boeken.

Kinderkamer jongen

Jongens houden van speelbedden in de vorm van een ridderkasteel of een piratenschip. Kleine racers krijgen kindermeubels met een sportwagenlook. Avonturiers zullen genieten van een kinderkamer die eruit ziet als een jungle met wilde dieren. Slangen slingeren langs de ladders van stapelbedden, terwijl leeuwen en tijgers op kleurrijke planken wachten op de volgende expeditie. Gordijnen in favoriete kleuren maken de kinderkamer compleet. Jongens voelen zich vaak op hun gemak als ze omringd zijn door de kleuren groen, blauw of grijs.

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren