BureaustoelenArtikelen  1 - 3 van 3

Bureaustoelen bij Lomado - hoge kwaliteit, ergonomisch en modern

U zit waarschijnlijk niet elke dag zo lang in een andere stoel als uw bureaustoel. Des te belangrijker is dat uw bureaustoel perfect bij u past. Ergonomie, design en kwaliteit zijn de sleutelwoorden waar je op moet letten bij het kopen. In onze online shop bieden wij u een groot aantal hoogwaardige en stijlvolle bureaustoelen aan. Met hen kun je je studie upgraden en je rug een welverdiende rust geven.

Ergonomie en functionaliteit in moderne bureaustoelen

Rug- en nekpijn kunnen uw motivatie stelen en het werk moeilijk maken. Zo ver laat je het in eerste instantie maar niet komen. Moderne bureaustoelen zijn ontworpen om lang mee te gaan en scoren met veel extra's en ergonomische functies. De traploze verstelling van de zithoogte zorgt voor het juiste contact met de vloer, terwijl een verlaagde zitting de belasting van je benen ontlast. De rugleuning van hoogwaardige bureaustoelen verwent je rug met praktische verstelmogelijkheden voor de best mogelijke ondersteuning. Of je een bureaustoel met armleuningen wilt kopen is uiteindelijk een kwestie van smaak. Armleuningen kunnen wel bijdragen aan een ergonomische zithouding, omdat het plaatsen van de armen veel spiergroepen ontlast en het opstaan ??en gaan vergemakkelijken.

Werkstoelen in smaakvolle designs

Een chique kantoor met een ruim bureau en moderne bureaustoel heeft een positief effect op sfeer, stemming en motivatie. Daarom mag je het design niet verwaarlozen bij het kopen van je nieuwe bureaustoel. Lomado biedt een aantrekkelijke selectie stijlvolle stoelen. Kussens van echt wit leer, hoezen van klassiek zwart leer of een moderne camelkleurige stoel zorgen voor stijl en fashionable chic. Gewatteerde rugleuningen, contrasterende stiksels of een trendy two-tone look brengen een frisse wind in het kantoor. Laat u overtuigen door onze stijlvolle werkstoelen!

Jouw nieuwe bureaustoel: het materiaal en de kwaliteit moeten kloppen

Veel bureaustoelen worden meer dan zeven uur per dag gebruikt, dus u moet kwaliteit waarderen. Een goede bureaustoel scoort met hoogwaardige, slijtvaste materialen en zorgvuldige afwerking. Het maximale draagvermogen vertelt u tot welk lichaamsgewicht u uw nieuwe werkstoel veilig kunt gebruiken. Werk je in een kantoor met een tapijt? Of heb je laminaat gelegd in je studeerkamer? Dan is het de moeite waard om eens naar de wielen van je nieuwe stoel te kijken, want er zijn speciale wielen voor harde of zachte vloeren. Als alternatief kunt u een geschikte mat gebruiken om uw vloer te beschermen.

Trouwens: accessoires zoals gasdrukdempers of rollen kun je bij Lomado ook krijgen!

Creëer een stijlvolle werkplek met je nieuwe bureaustoel

Een smaakvolle bureaustoel draagt ??veel bij aan de sfeer van uw kantoor. Een bijzonder harmonieus effect bereikt u als uw nieuwe zitoptie past bij het design van de rest van de inrichting. Maar een opvallend contrast oogt ook stijlvol en modern. In het minimalistische, wit ingerichte kantoor trekt een trendy stoel met een two-tone look ieders aandacht. Heb je je studeerkamer ingericht met antiek of retro meubelen? Daarnaast ziet een moderne directiestoel met zwart leer en glanzend chroom er heerlijk stijlvol en luxe uit.

Een bureaustoel van Lomado kopen: snel, gemakkelijk en veilig

Heeft u een geschikte bureaustoel uitgezocht in onze online shop? Super goed! Dan kunt u nu achterover leunen en ontspannen. Na het afronden van de bestelling zorgt Lomado voor de rest. Wij bezorgen uw nieuwe bureaustoel gratis bij u thuis binnen Duitsland - of we uw aankoop nu per pakketpost of een expediteur verzenden. Retourneren is ook gratis voor u. Gedetailleerde informatie hierover vindt u in onze verzendinformatie. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij kijken uit naar uw bestelling!

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren