Babykamersets


Pagina 1 van 4
122 Artikelen Gevonden, Toon artikelen 1 - 40

Complete babykamer - liefdevol en harmonieus

Een babykamer opzetten is een bijzonder moment. Je ontwerpt het nieuwe huis voor je baby. Het moet overal comfortabel aanvoelen. Een babykamer moet een gevoel van veiligheid uitstralen. Tegelijkertijd moet het veilig en functioneel zijn. Het is vaak makkelijker en goedkoper om de babykamer helemaal in te kopen.

Babykamerset - esthetisch en functioneel

Een praktische babykamerset maakt het opzetten voor u gemakkelijker. Je krijgt de babykamer helemaal in een uniform design. Kleuren, vormen en materialen zijn op elkaar afgestemd. Hierdoor ontstaat een harmonieus totaalbeeld. De meubels passen qua functionaliteit in elkaar en maken het dagelijkse leven gemakkelijker met je kleine schat. Volledig een babykamer bestellen is vaak makkelijker en goedkoper. In plaats van alle meubels afzonderlijk in elkaar te zetten, heb je alles uit één hand in één set. Uiteraard is het later uit te breiden met extra meubilair. In onze online winkel vindt u ook een grote selectie individuele babymeubels.

Complete babykamer - veilig en gemakkelijk te onderhouden

Bij het inrichten van de babykamer is de veiligheid van uw baby het allerbelangrijkste: babymeubels moeten veilig en stabiel zijn. Daarom zijn babybedjes vaak voorzien van een rooster. Dit beschermt je baby tegen vallen. Het rooster moet zo zijn ontworpen dat uw baby zijn vingers of voeten niet kan knellen. De hoeken en randen van het babymeubilair moeten afgerond zijn. Onderhoudsvriendelijke en wasbare materialen zijn bijzonder praktisch. Zo maak je de babymeubels snel en gemakkelijk schoon en heb je meer tijd voor je lieveling. Complete babykamer - de basisuitrusting

Een set bestaat uit een knus babybedje, een ruime kledingkast en een praktische commode. In hoogte verstelbare bedden, die later kunnen worden omgevormd tot een kinderbed, zijn populair. Veel babybedjes zijn voorzien van een mooie hemelbekleding, wat uw baby een geborgen gevoel geeft. De commode bestaat uit een aankleedkussen en een onderkast, waarin luiers en verzorgingsproducten kunnen worden opgeborgen. Luiertafels zijn meestal voorzien van een lade waarin spuugdoekjes en ander keukengerei worden bewaard. Je baby ligt comfortabel en veilig op het comfortabele kussen en je hebt alles bij de hand bij het verschonen van luiers. Grotere babykamersets bevatten meer kasten, ladekasten of planken en bieden nog meer opbergruimte. Een comfortabele fauteuil in de babykamer geeft je de mogelijkheid om tussendoor te gaan zitten en te relaxen of te knuffelen met je baby in je armen.

Babykamer voor meisjes en jongens

Bij ons krijg je modern babymeubilair voor jongens en meisjes. Een populaire variant is wit babymeubilair, dat wordt aangevuld met een gekleurde decoratie. Liefdevolle motieven zoals hartjes of bloemen laten de ogen van je dochter stralen. Veel meisjes houden van meubels in zachtroze of andere pastelkleuren. Een hemelbed creëert een rustplaats waar uw kleintje zich prettig voelt. Een sterrenhemel zorgt 's nachts voor een heerlijke sfeer. Knuffels zoals teddyberen, eenhoorns of flamingo's laten de harten van meisjes sneller kloppen. Jongens voelen zich comfortabel in babykamers met tinten blauw of groen. Populaire alternatieven zijn de kleuren wit, grijs of geel. Motieven zoals auto's, raketten en astronauten zijn welkom in jongenskamers. Ook wilde dieren zoals leeuwen, tijgers of olifanten worden zeer goed ontvangen. Babykamers voor jongens en meisjes worden afgerond met bijpassende tapijten en gordijnen. Mooie lampen, die voor een gezellig licht zorgen, maken de babykamer helemaal af.

Complete babykamer - voordelig online kopen

Bij ons krijg je moderne babykamers in verschillende uitvoeringen. U kunt ze comfortabel bekijken vanaf de bank in onze online winkel en ze snel en gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen. In plaats van enkele uren met je babybultje door meubelzaken te lopen, kun je bij ons nieuwe meubels bestellen. Zo heb je meer tijd om optimaal van je zwangerschap te genieten en uit te rusten. Laat u inspireren door onze inrichtingsideeën en bestel uw nieuwe babykamer helemaal voordelig en handig in huis!