BabykamersetsArtikelen  1 - 60 van 125

Babykamersets – liefdevol en harmonieus

Het inrichten van een babykamer is een bijzonder moment omdat je het nieuwe huis aan het ontwerpen bent voor je baby, die zich uiteraard helemaal op zijn gemak moet voelen in de kinderkamer . Tegelijkertijd moet de babykamer worden ingericht met veilig en functioneel meubilair. Daarom zijn er complete sets van Lomado beschikbaar om het opzetten voor u gemakkelijker te maken. Bij ons kunt u babykamersets kopen in een uniform design waarbij de kleuren, vormen, materialen en functionaliteit van de individuele meubelen perfect op elkaar zijn afgestemd. Zo ontstaat er een harmonieus interieur voor uw kroost. Of het nu om een ledikant, kledingkast of commode gaat: in onze onlineshop vind je een grote keuze aan meubelstukken in voorgemonteerde meubelsets voor de babykamer.

Functionele complete sets inclusief kinderbedje en ander meubilair voor meisjes en jongens

Veiligheid is het allerbelangrijkste bij het inrichten van een babykamer: Babymeubels moeten veilig en stabiel zijn voor uw kind. Daarom zijn babybedjes vaak voorzien van een reling. Het wiegje moet zo zijn ontworpen dat uw baby niet met zijn vingers of voeten bekneld kan raken. De hoeken en randen van het meubilair moeten afgerond zijn; ook meubels van onderhoudsvriendelijke en afwasbare materialen zijn bijzonder praktisch. Hierdoor maak je de babymeubels snel en eenvoudig schoon en heb je meer tijd voor je kindje. Met de babykamersets van Lomado krijg je precies dat!

Onze meubelsets bestaan onder andere uit een comfortabel babybedje, een ruime kledingkast en een praktische commode. Populair zijn onze in hoogte verstelbare bedden, die later omgebouwd kunnen worden tot. Veel bedden in ons assortiment zijn voorzien van een mooie bedhemel, die bedoeld is om uw kind een gevoel van veiligheid te geven. De commode bestaat uit een aankleedkussen en een onderkast waarin luiers en verzorgingsproducten kunnen worden opgeborgen. Tevens beschikken deze ladekasten over vakken en lades waarin spuugdoekjes en ander keukengerei opgeborgen kunnen worden. Met dit functionele meubel heb je alles snel bij de hand bij het verschonen van je kleintje, terwijl je baby comfortabel en veilig op het comfortabele kussen ligt. Onze grotere babykamersets bevatten naast een kinderbedje ook extra kastjes of planken en bieden daardoor veel meer opbergruimte. Met een set inclusief fauteuil heb je de mogelijkheid om af en toe lekker in de babykamer te gaan zitten of te knuffelen met je baby in je armen.

Bij ons krijg je moderne babymeubels voor meisjes en jongens in een uniforme complete set. Een populaire variant zijn witte babymeubels, die individueel kunnen worden aangevuld met kleurrijke decoraties om een babykamer met karakter te creëren. Liefdevolle motieven zoals harten, auto's, bloemen of dieren laten de ogen van uw kind oplichten. Knuffels zoals teddyberen, bijpassende tapijten, gordijnen en mooie lampen die voor gezellig licht zorgen, maken de kamer voor uw kleintje compleet.

Hier bij Lomado: Babykamersets goedkoop online kopen

Bij ons krijgt u moderne babykamers in verschillende designs die een harmonieuze en liefdevolle sfeer voor uw baby creëren. U kunt ze vanuit uw luie stoel bekijken in onze onlineshop en snel en eenvoudig bij u thuis laten bezorgen. Ons ruime assortiment omvat hoogwaardige meubelen zoals commodes, babybedjes en kledingkasten , die niet alleen functioneel zijn met veel opbergruimte, maar ook stijlvol op elkaar zijn afgestemd: bij Lomado vind je alles wat je nodig hebt voor de perfecte kinderkamer. Laat u vandaag nog inspireren door onze inrichtingsideeën en bestel uw nieuwe babykamer als complete set, want uw kind verdient alleen het beste - en bij Lomado helpen wij u graag deze droom waar te maken.

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren