Ladenkast

Elegante, kwalitatief hoogwaardige ladenkasten met voordelige functionaliteit

Stijlvolle ladenkasten in modern of klassiek design worden beschouwd als blikvangers. De kwaliteitsmodellen van lomado.de bieden een tijdloos elegante look. Ze bieden veel bergruimte en verrijken het wooncomfort. Duurzame oppervlakken en deuren voor een eenvoudige bediening verhogen de bruikbaarheid van de modellen. Ze zijn ideaal voor combinatie met decoratieve designelementen.

Het veelzijdige assortiment van lomado.de omvat ook highboard en schoenenkasten

.

De Highboard Commode aangeboden in de shop imponeert door de aansprekende symmetrie en speciale lijnen. De slijtvaste ladekast met lichtecht en kras- en slagvaste ondergrond is eenvoudig te installeren en te onderhouden. Bovendien zijn ladekasten met gelakte oppervlakken verkrijgbaar in hoogglans wit in een greeploos design. De producten hebben twee glijders, die gebruikt kunnen worden met kogellagers met praktische zelfsluitende technologie. Het assortiment omvat ladekasten van spaanplaat met een laagje resistente melanine en uitgerust met een veelzijdige tray . De artikelen zijn ook uitgerust met twee laden en kunnen worden gekocht in verschillende decors. De kleuren van sommige modellen zijn gekleurd. Als alternatief voor tweedelige en vierdelige ladekasten zijn er ook versies met één deur en drie laden beschikbaar. Daarnaast kunnen in de online shop uitgebreid afgewerkte ladenkasten van hoogwaardig massief hout zonder deuren met vier, vijf, zes of acht kleinere laden en vier, vijf, zes of acht middelgrote laden besteld worden. Er zijn ook modelversies met vier lange laden verkrijgbaar. U kunt dus selecteren als nodig. Natuurlijke houtversies in pine en modellen in verschillende imitaties zijn beschikbaar. Het lomado.de assortiment omvat ook schoenkasten met laden in verschillende afwerkingen en kleuren en moderne ontwerpen. De vaste producten van gecoat spaanplaat bestaan uit een Tür, twee inzetstukken, drie laden en een uitneembaar inzetstuk. De handgrepen zijn gemaakt van aluminium.

Kwaliteit ladenkasten in een aantrekkelijk design voor een redelijke prijs

De vele modellen die beschikbaar zijn in zijn kwaliteitsproducten zijn slijtvast, zeer functioneel en eenvoudig te monteren. Onder de verschillende versies met betrekking tot opslagcapaciteit, aantal en grootte van de laden en kleurenontwerp vindt u zeker een goedkoop alternatief om uw huis te verrijken. De Stöbern in de Onlineshop leidt altijd tot aantrekkelijke hits.

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren