Jeugd kamer sets
Jeugdkamer compleet - functioneel en individueel

De inrichting van een jeugdkamer is een geweldige ervaring voor ouders en jongeren. Terwijl de kinderkamer werd ontworpen door de ouders alleen, kunnen de tieners nu zelf hun wensen uiten. Ze hebben vaak een duidelijk beeld van hoe hun kamer eruit moet zien. Het kiezen van haar meubels helpt haar om onafhankelijker en volwassener te worden. In een jeugdkamer staan privacy en individualiteit op de voorgrond. Jongeren kunnen hun persoonlijkheid tot uitdrukking brengen door het ontwerp van hun kamer. Dit is bijzonder eenvoudig met een jeugdkamer compleet.

Jeugdkamerset - slim en goedkoop

Een uniforme set is een praktisch en goedkoop alternatief voor het kopen van individueel jeugdmeubilair. De elementen zijn qua design en functionaliteit precies op elkaar afgestemd. Kleuren en materialen harmoniëren met elkaar. Het resultaat is een esthetisch en uitnodigend totaalbeeld. De componenten kunnen individueel worden gerangschikt en worden aangevuld met andere meubels en een mooie decoratie. Zo krijgt elke tienerkamer een persoonlijk tintje.


Onze jeugdmeubelen hebben ongevoelige oppervlakken die gemakkelijk en snel kunnen worden gereinigd. Dit is erg handig voor uw tiener als hij moet leren om zijn tienerkamer helemaal zelf schoon te maken. Een jeugdkamerset maakt de inrichting voor u gemakkelijker, omdat u niet langer alle meubels individueel hoeft te monteren. U kiest gewoon een set in onze online shop en u krijgt deze snel en eenvoudig bij u thuis afgeleverd.


Jeugd-meubilair in een set - functioneel en veelzijdig

Een kleine tienerkamer bestaat volledig uit een bed, een kledingkast en een bureau met bureaustoel. Deze variant is ook geschikt voor kleine ruimtes. Wij bieden u ook uitgebreide jeugdkamersets voor grote kamers. Deze omvatten nachtkastjes, ladekasten, ladenkasten, legplanken of hangelementen. Als uw dochter of zoon een eigen TV heeft, is een moderne TV-tafel een nuttige aanvulling.


Uw tiener wil een gezellige zithoek? Met een fauteuil en een salontafel wordt de jeugdkamer compleet. Een praktisch alternatief is een slaapbank. Overdag is dit een comfortabele zithoek en 's nachts een slaapgelegenheid voor bezoekers.


Jeugdkamermeisjes

Jonge meisjes willen zichzelf en hun eigen kamer mooi maken. Het moet gezellig en mooi zijn. Zachte pastelkleuren of witte jeugdmeubelen zijn populair, die in scène worden gezet met gekleurde accenten. In een jeugdkamer voor meisjes kan de basisuitrusting worden aangevuld met een kaptafel waar de jonge dames zich kunnen stylen. Accessoires en sieraden worden opgeborgen in laden- en legplanken. Kledingkasten bieden ruimte voor nieuwe kleding die u tijdens het winkelen met uw beste vriend(in) heeft gekocht. Dit wordt natuurlijk meteen uitgeprobeerd en in grote spiegels bekeken. Een praktisch alternatief zijn kasten met spiegeldeuren voor de jeugdkamer - meisjes zijn er dol op.


Een uitnodigende zithoek met een bank, een fauteuil en een tafeltje is een welkome toevluchtsoord als je vriendin of eerste vriendin op bezoek is. Een aantrekkelijke decoratie vervolledigt de jeugdkamer. Favoriete foto's hangen aan de muren. Planken en ruimteverdelers bevatten bloemen en decoratieve opbergdozen met dagboeken en liefdesbrieven. Blader met uw dochter in onze Onlineshop en laat ons uw nieuwe jeugdkamer volledig bij u thuis bezorgen.


Jugendzimmer Jungs

Een kamer voor jongens is vaak ontworpen in subtiele kleuren zoals wit, grijs of antraciet. Blauwe en groene tinten zijn ook populair in een tienerkamer. Jongens willen zich vrijelijk ontplooien en hebben veel bewegingsvrijheid nodig. Ze zijn blij met een aparte ruimte waarin een sportuitrusting kan worden gevonden of waar de dagelijkse spiertraining kan worden afgerond.


De PC en zijn uitgebreide accessoires staan op grote bureaus of speciale computertafels. Uw eigen tv-toestel en spelconsole staan op moderne tv-tafels. De smartphone en het laadstation bevinden zich op veelzijdige rekken. Een comfortabele zithoek met bank, fauteuil en salontafel verwelkomt de bezoekers. Kijk rond met uw zoon in onze Onlineshop en bestel uw nieuwe jeugdkamer helemaal direct thuis!
Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren