Planken en roomdividersArtikelen  1 - 60 van 110

Ruimteverdeler in de woonkamer - gedeelde vreugde brengt ruimte in thuis

Bij boekenplanken, wandrekken of woonruimte systemen denkt u waarschijnlijk aan massieve meubels die zich over hele wanden uitstrekken en veel ruimte innemen. Ruimte die u misschien niet eens heeft omdat de muren van uw woonkamer al overvol zijn of omdat er geen ruimte is door schuine plafonds. Dit betekent echter niet dat u het zonder de waardevolle opbergruimte moet stellen die rekkenwanden bieden. Als u een wandplank gebruikt als scheidingswand voor de woonkamer, hebt u helemaal geen vrije vloerruimte nodig. Het is een kleine maar doeltreffende truc die ruimte bespaart, opbergruimte genereert en uw woonkamer structuur geeft. Hier leest u waarop u nog meer moet letten bij het gebruik van rekken als ruimteverdeler om woonkamers om te toveren tot multifunctionele ruimten.

Leefwand, rekken, ruimteverdeler - De kleine basis van slimme woonelementen

Ze zijn allemaal praktisch. Als het op design aankomt, hoeft u geen concessies te doen als het gaat om plank muur voor de woonkamer, eethoek of slaapkamer. Van klassiek tot rustiek en van modern tot stedelijk-industrieel, er is een stijl die bij elke smaak past. Als u echter een wandplank als scheidingswand in de woonkamer wilt gebruiken, moet u met een paar dingen rekening houden. Sommige meubelen zijn namelijk beter geschikt voor de functie van scheidingswand dan andere. Zo hebben meubelen die vitrinekast of woonkamermuur worden genoemd vaak een gesloten rug. Dit hoeft op zich geen probleem te zijn, maar het kan wel hinderlijk zijn als u een lichtdoorlatend rekkensysteem nodig heeft vanwege de lichtinval in de ruimte. Planken die van meet af aan zijn ontworpen als ruimteverdelers voor woonkamers zijn meestal van beide zijden toegankelijk en hebben geen achter- of voorkant. Bedenk of u wilt dat uw woonkamermeubelen een structurerende of scheidende functie hebben, en of u op zoek bent naar een open of gesloten meubelstuk.

Hoe een rekkensysteem structuur brengt in de woonkamer

Grote kamers zijn uitstekende leefruimten, omdat hier het leven van de meeste mensen zich afspeelt. Het is echter niet gemakkelijk om grote gebieden te structureren. Om gezelligheid te creëren, is het nodig om te verdelen in kleinere eenheden. Structurerende elementen voorkomen dat afzonderlijke woongedeelten, zoals de eethoek, tv-lounge of werkruimte, naadloos in elkaar overlopen en helpen u de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Tapijten en grote zitmeubelen zijn nuttig om de ruimte in te delen, maar het beste effect wordt bereikt met een scheidingswand in de woonkamer. Een plank die uitsteekt in de kamer creëert visuele spanning en tegelijkertijd een aparte ruimte die u kunt gebruiken als speelhoek, werkplek of leestafel.

De plank muur in de woonkamer omtoveren tot een sfeervol hoogtepunt

Bij het kiezen van meubilair voor de woonkamer is het niet voldoende om alleen op praktisch nut te letten. Een kamer waarin u zich prettig wilt voelen, wilt ontspannen, gasten wilt ontvangen of gewoon een gezellige avond televisie wilt kijken, moet ook visueel aantrekkelijk zijn. Woonwanden en ruimteverdelers zijn ideale elementen voor een individuele ruimte-indeling. Ze bieden plaats aan decoratieve voorwerpen, bolvormige tafellampen, prachtig geïllustreerde boeken en nog veel meer. Afhankelijk van of u kiest voor een open variant of de voorkeur geeft aan gesloten vakken en laden in het wandmeubel - de ruimteverdeler kan worden gebruikt voor uitstalling, als opbergruimte of in het beste geval voor beide. Durf evenveel belang te hechten aan het uiterlijk als aan de functie en combineer het nuttige met het mooie.

Multifunctionele ruimteverdelers voor woonkamers met meerwaarde koop voordelig bij Lomado

Maak van uw woonkamer een oase van welzijn met structuur en creëer een nieuwe dimensie met een plank als scheidingswand. Bij ons vindt u uw nieuwe lievelingsmeubel dat bij uw bestaande inrichting past en uw woonruimte een spannend facet geeft. Laat u inspireren door onze woonkamervoorbeelden, blader door verschillende stijlen en vind precies de juiste scheidingswand voor uw woonkamer met behulp van gedetailleerde productbeschrijvingen. Met de kwaliteitsproducten van Lomado kunt u uw huis verrijken met een ander sieraad.

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren