EettafelsArtikelen  1 - 60 van 198

Eetkamertafel - esthetisch en comfortabel

De eettafel is het middelpunt van het gezinsleven. Daarin komt iedereen bij elkaar om elkaar te vertellen over de dag en om te ontspannen. Of het nu bij de gemeenschappelijke maaltijd of gezellige speelavonden is: De eetkamertafel kan op vele manieren gebruikt worden. Kinderen kunnen er huiswerk of handwerk maken terwijl papa of mama in de buurt is. Het resultaat is een gevoel van saamhorigheid en saamhorigheid. Bij ons krijgt u hoogwaardige eettafels voor elke inrichtingsstijl.

Moderne eetkamer - eettafel glas of eettafel wit

In moderne eetkamers is een witte eettafel of glazen model erg populair. Deze eettafels zien er elegant uit en harmoniëren met veel materialen en kleuren. Een witte eettafel past perfect bij de Scandinavische look en landhuisstijl. Het kan versierd worden met mooie placemats en kaarsen. Zo ziet het er altijd uitnodigend en gezellig uit in uw eetkamer. De bijpassende eetkamerstoelen kunt u direct bij ons krijgen. Bij het ontwerp van uw eetkamer moet u ervoor zorgen dat u voldoende ruimte rond de eettafel hebt gepland. Om comfortabel te kunnen zitten en op te staan, moet u ongeveer een meter ruimte laten voor de loopbruggen en stoelen. Bij de tafelafmetingen moet u rekening houden met ongeveer 60 tot 70 cm per zitplaats. Of het nu gaat om een eettafel van glas of een eettafel in het wit: U kunt kiezen tussen klassieke tafels met vier poten of Säulent tafels.

Natuurlijke uitstraling: massief houten tafel of eettafels in houtlook

Hout staat voor originaliteit en comfort. Houten meubelen geven uw huis een natuurlijk tintje. Wie van deze sfeer houdt, kan zijn eetkamer inrichten met een massief houten tafel en bijpassende houten stoelen. Massief houten tafels kenmerken zich door hun stabiliteit en duurzaamheid. Een voordeligere variant is een eettafel in houtlook. Het geeft uw huis ook een natuurlijke en gezellige uitstraling.

Rond, ovaal of rechthoekig: Wij kunnen u houten tafels in verschillende vormen en houtsoorten leveren. Zo vindt u voor elke eethoek de juiste eettafel. Een alternatief voor de klassieke eettafel zijn moderne bistrotafels die hoger staan. Naast de eettafel in de eetkamer kunt u in uw keuken een statafel plaatsen, waar u tussendoor een kopje koffie of een hapje kunt drinken. Bijzettafels of trolleys zijn een welkome opbergruimte waar u uw heerlijke etenswaren kunt presenteren en veilig kunt vervoeren.

Functioneel en ruimtebesparend: ronde eettafel, in hoogte verstelbare eettafel of uittrekbare eettafel

Een slimme oplossing zijn eettafels die individueel instelbaar zijn. Een in hoogte verstelbare eettafel kan naar behoefte in hoogte worden versteld. Dit is vooral praktisch wanneer kinderen of mensen van verschillende grootte aan tafel willen zitten. Een andere leuke optie zijn multifunctionele en in hoogte verstelbare tafels, die gebruikt kunnen worden als salon- of eettafel. Overdag dienen ze als eettafel in de hogere stand. s Avonds worden ze lager gezet en gebruikt als salontafel. Dit is een ruimtebesparende oplossing die vooral in kleine appartementen zinvol is. Telescopische en uitschuifbare tafels zijn ideaal voor frequente bezoekers. Er zijn verschillende variaties: Eetkamertafel met uitschuifblad, eetkamertafel met inzetblad of eetkamertafel met geïntegreerd uittrekbaar blad. U kunt deze tafels in een paar eenvoudige stappen uitbreiden als u gasten heeft. Aan een grote tafel kunt u ook prachtige hobby's beoefenen zoals puzzels, handwerk of näkippen. Ook Büroarbeiten kan daar duidelijk en comfortabel worden gedaan. Voor alle activiteiten die veel ruimte vragen, is het praktisch als de eettafel uitschuifbaar is.

Eettafel rond of hoekig: Uw eethoek wordt echt gezellig met comfortabele stoelen en een mooie decoratie. Op de eettafel komen tafellampen, kaarsen of bloemenvazen tot hun recht. Een mooi plafond of hängelamp zorgt voor gezellige verlichting tijdens het eten. Bij ons krijgt u alles voor uw nieuwe eetkamer. Neem de tijd in onze online shop en laat u inspireren door onze creatieve inrichtingsideeën. Bestel nu snel en eenvoudig uw nieuwe eetkamer! Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren