BadkamerspiegelArtikelen  1 - 20 van 59

Badniveau - metgezel voor de perfecte start van de dag

Maandagochtend, 6:30 uur: de wekker gaat. Uw badspiegel is nu belangrijker dan u denkt voor een succesvolle start in de nieuwe ochtend. Verlies jezelf in de spiegel en maak je direct zorgen over een groot deel van de gelukshormonen - zelfs voor het ontbijt. Een grote, goed verlichte spiegel in de badkamer geeft u meteen een vrolijk gevoel. U begint met uw dagelijkse ochtendroutine in een levendige stemming: tandenpoetsen, verfrissende gezichtsverzorging of 's morgens scheren zijn verplicht, maar met de juiste badkamerspiegel zult u zich echt vermaken. Nu komt de kür: foundation, rouge, oogschaduw, mascara en de perfecte ooglidlijn zorgen voor een pluspunt in persoonlijke uitstraling. Met de juiste badspiegel kunt u deze trucs zelf doen. Hoogwaardige en mooie modellen zijn verkrijgbaar in vele maten en individuele stijlen - in onze online shop op lomado.de! Kies uw favoriet die het beste bij u en uw badkamer past.

Badkamerspiegel - voor meer flair en welzijn in uw eigen badkamer

Het is niet veel nodig om van een kleine en functionele badkamer een echte wellnessoase te maken. Stijlvolle en slim geënsceneerde badkamerspiegels zijn een effectieve methode voor meer comfort en gezelligheid in de badkamer. Correct geproportioneerd verhogen ze bijvoorbeeld de uitstraling van smalle ruimtes en zorgen zo voor meer lichte en lichte ruimte in de badkamer. Afhankelijk van de grootte van de badkamer, de smaak en de persoonlijke opbergvereisten, is het aan te raden om te kiezen tussen verschillende modellen: vierkant, rond of extra breed, met geïntegreerde verlichting of extra opbergruimte. Ieder mens is een beetje anders en elke ochtendroutine in de badkamer is een beetje anders. Maar: er is minstens één optimale spiegel voor elke badkamersituatie. Het is bijzonder belangrijk dat uw badkamerspiegel niet te hoog of te laag is en goed verlicht. Zo kan het u en uw accessoires aantrekkelijk in de schijnwerpers zetten en maakt het van uw badkamer uw favoriete plek met een aangename sfeer.

Badkamerspiegels met verlichting - onverslaanbaar in ruimtes zonder daglicht

Een heldere badkamer met daglicht is een droom voor iedereen. Een badkamerspiegel met verlichting maakt deze droom ook zonder ramen waar. Je ziet jezelf automatisch in het juiste licht, zonder zon of extra lichtbronnen. Intelligente totaaloplossingen met geïntegreerde verlichting zijn bijzonder praktisch. Het kiezen van de juiste badkamerverlichting is soms niet eenvoudig, maar een spiegel met verlichting maakt de keuze eenvoudig: Uw persoonlijke smaak beslist. De geïntegreerde spiegelverlichting of een discrete lichtbalk verlicht de spiegel en de badkamer perfect. Niet te helder en niet te saai. Op saaie dagen is uw badkamerspiegel met verlichting beter dan echt daglicht. En voor het 's avonds verwijderen van de make-up na zonsondergang.

Badspiegel met plank - praktisch en decoratief, niet alleen in kleine ruimtes;

scheerlotion, crème, deodorant en tandenborstelbeker. U wilt alles bij de hand hebben en hoeft niets te verbergen? Dan zijn badkamerspiegels met planken bijzonder praktisch. Geen lange rommelen in de badkamerkast of onder de wastafel. Deze spiegelmodellen zijn vooral nuttig voor toiletten en kleine gasten. U bepaalt zelf of u de voorkeur geeft aan de onderste plank of dat u het onderhoudsgereedschap liever opbergt op de geïntegreerde zijplank. Decoratieve flacons en mooie badkameraccessoires kunnen hier in scène worden gezet! Spiegels voor de badkamer vindt u in vele designs en passend bij uw badkamer - natuurlijk in onze online shop!

Badkamerspiegels rond - voor meer individueel comfort in de badkamer

trendy badkamerspiegels hoeven niet hoekig te zijn. Badkamerspiegels rond, met of zonder lijst en verlichting geven de badkamer een huiselijke, speelse of extravagante toets. Vooral de ronde spiegelmodellen zetten altijd accenten en onderstrepen uw persoonlijke inrichtingsstijl. Het is belangrijk dat alle familieleden zich er van top tot teen in kunnen herkennen. Maar wees voorzichtig: Niet elke ronde spiegel maakt uw badkamer automatisch huiselijker. Badkamerspiegels zijn gemaakt van materialen die speciaal zijn ontworpen voor de hoge luchtvochtigheid in de badkamer en blijven daardoor lang mooi.
Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren