Enkele wastafel
Vind de juiste badkamermeubel voor uw stijlvolle oase van welzijn

Of u nu een nieuw huis bouwt, een appartement renoveert of gewoon uw badkamer wilt upgraden - Lomado biedt u een grote keuze aan badkamermeubels voor uw oase van welzijn. Een klassieker onder de wastafels is de enkele wastafel . Hij past in iedere badkamer, is voordeliger dan een dubbele wastafel en is verkrijgbaar in talloze varianten. Het is geschikt voor eenpersoonshuishoudens, maar ook voor koppels, kleine gezinnen of het gastentoilet.

U heeft keuze te over: bij lomado.de kunt u kiezen uit bijna 400 individuele wastafels in een grote verscheidenheid aan designs. Kies jouw favoriete design uit verschillende materialen, kleuren en decors. Lomado biedt hangende of staande wastafels aan. Wilt u een badkamerwastafel met een bijzonder kenmerk, zoals een deurdemper of metalen handgrepen, dan vindt u deze ook in onze onlineshop.

Inhoudsopgave:

  1. Enkele wastafels met onderkasten bieden functionaliteit en design in één
  2. Kleine wastafels voor de gastenbadkamer
  3. Badkamermeubels en meer - alles voor uw badkamer op lomado.de

1. Enkele wastafels met onderkast bieden functionaliteit en design in één

Om u echt op uw gemak te voelen in uw badkamer, moet deze aan twee criteria voldoen: functionaliteit en aantrekkelijk design. Niemand wil een mooie gootsteen hebben die moeilijk schoon te maken is. Je wilt ook geen extreem praktische badkamermeubel die je optisch helemaal niet aanspreekt. Bij lomado.de vind je zowel functionele als stijlvolle individuele wastafels met onderkasten. Als het om de spoelbak gaat, kun je kiezen uit materialen als keramiek, mineraalgietwerk, glas en andere. Hoogwaardige MDF-platen met een melamineharscoating beschermen uw enkele wastafel tegen krassen en maken hem geschikt voor dagelijks gebruik. Dankzij de speciale coating is het badkamermeubel bovendien schokbestendig, vochtbestendig en lichtecht. Zo kun je er lang van genieten. Er zijn ook versies met speciale kenmerken zoals cosmetische inzetstukken, laden met softclose-functie of deurdemping. Sommige badkamermeubels hebben ook geïntegreerde LED-verlichting. Welke versie voor u geschikt is, hangt volledig af van uw individuele wensen en uiteraard uw persoonlijke smaak.

De individuele spoelbakken met onderkast bieden je opbergruimte voor handdoeken, cosmetica of schoonmaakmiddelen en nog veel meer. De onderkasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Je kunt kiezen tussen modellen met betonlook, elegant wit of gezellig hout. Vooral badkamermeubelsets in de kleur antraciet zijn populair . Ook wit hoogglans in combinatie met eikenhout is erg populair. Of u nu een wastafel in landelijke stijl, in een moderne industriële stijl of een andere woonstijl naar keuze wilt inrichten: in onze onlineshop bieden wij u een grote keuze aan wastafels voor elke inrichtingsstijl.

2. Kleine wastafels voor de gastenbadkamer of gastentoilet

Een kleine wastafel is meestal geschikt voor een gastenbadkamer of een extra toilet. Omdat er voor deze ruimtes doorgaans iets minder ruimte beschikbaar is en de wastafel vooral gebruikt wordt voor het handenwassen of kortere wasprogramma's, kan hier ook een kleinere versie van de badkamerwastafel gebruikt worden. Ook hier vindt u bij Lomado wat u zoekt – onder de kleine individuele wastafels vindt u zeker een geschikte variant waarmee u uw gastenbadkamer kunt opwaarderen. Kleine modellen beginnen bij een breedte van 40 cm. Heeft u veel ruimte, dan kunt u ook een ruime wasplaats inrichten met een enkele wastafel van 100 cm breed of meer.

3. Badkamermeubels en meer - alles voor uw badkamer op lomado.de

Naast enkele wastafels omvat het assortiment van lomado.de ook dubbele wastafels of pure wastafels. Ook vindt u bij ons diverse meubels, armaturen en accessoires voor de inrichting van uw badkamer. Kijk maar eens naar de relevante categorieën in onze onlineshop. Hier stelt u snel en eenvoudig uw favoriete badkamer samen zonder dat u meerdere uitstapjes naar de bouwmarkt of meubelzaak hoeft te maken. Uw nieuwe badkamer wordt comfortabel en eenvoudig bij u thuis afgeleverd - en uw verblijf in uw oase van welzijn staat voor de deur.

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren