Baby kamerArtikelen  1 - 60 van 75

Babykamermeubels met liefde geselecteerd - eerste woonruimteontwerp van nieuw leven

Voor veel aanstaande ouders is het kopen van nieuwe meubels om een babykamer uit te rusten spannender dan het ontwerpen van hun eigen woonruimte. Dit is vooral het geval wanneer er voor het eerst een kind onderweg is en er geen bestaande babykamerinrichting kan worden gebruikt. Tegelijkertijd kan deze nieuwe taak een echte uitdaging worden, omdat naast het visuele aspect de veiligheid van babykamerinrichting een absolute focus is. Bovendien zorgt het babymeubilair zo lang mogelijk voor plezier en mag het niet na korte tijd worden vervangen. Zelfs als je vingers jeuken en je interieurideeën zo hartstochtelijk borrelen, raden we je aan voldoende tijd te nemen en de aankoop van het babykamermeubilair zorgvuldig te plannen.

Met onze babybedjes, commodes, kleerkasten en planken bieden we babykamermeubilair uit één hand. Dit heeft als voordeel dat het tijdvenster voor bezorging en montage van de meubelen beheersbaar blijft en u veel meer ontspannen kunt genieten van de unieke zwangerschapstijd. Daarnaast bent u goedkoper in het reizen dan wanneer u de babykamerinrichting bij verschillende aanbieders aanschaft en kunt kiezen uit een ruim aanbod aan collecties met verschillende inrichtingsstijlen. Het babymeubilair is dus perfect op elkaar afgestemd voor een liefdevol verwachte komst van het nieuwe familielid.

Slimme babymeubels met net dat beetje extra - dankzij een goede planning meer voor het geld


Je hebt een klein huis, ruimte is schaars en opslagruimte heilig op dit moment? Zorg ervoor dat je meubels kiest voor de babykamer die slim is ontworpen en je extra ruimte biedt voor allerlei kleine dingen. Bij ons vind je babybedjes die openingen opvullen met geïntegreerde lades waar de robotstofzuiger toch niet in kan. Daar kunt u bijvoorbeeld keukengerei voor het slapengaan opbergen, maar ook speelgoed of kleding meenemen. Naast een klassiek babybed vind je bij ons ook een stijlvolle landhuisversie.

Door te vertrouwen op converteerbare babymeubels lever je een grote bijdrage aan duurzaamheid. U kunt dus bij ons babybedjes bestellen die veilig en geschikt zijn voor uw lieveling, ook als het hart van de ouders voor het eerst wordt gespleten, omdat de eerste pogingen om te kruipen tegelijkertijd geluk en angst opwekken. Met een babybedje, waarin je alleen de slipsporten eruit haalt, koop je babykamermeubilair met hersens.

Op veiligheid gerichte babykamerinrichting - babykamerinrichting voor de eerste levensjaren zonder zorgenZoveel als uw enthousiasme wordt aangewakkerd om unieke babykamerinrichtingen te creëren die recht doen aan de waarde van uw oogster, moet u heel voorzichtig zijn om babymeubels te kopen die zich organisch aanpassen aan de behoeften van de kleintjes. Een stabiele commode is de ultieme babyverzorging. Kies in het ideale geval voor een model met valbeveiliging, want je kunt nog niet raden of je een behendige baby krijgt of een rustige connaisseur. Daarnaast heb je als nieuwe mama of papa andere zorgen bij het verschonen van luiers dan onnodig zorgen te maken over een "wat als".

Trouwens, je overweldigde gedachten zullen niet zo snel kunnen verwerken als de voortgang van je baby in zijn ontwikkeling. Zelfs als het zich nog niet kan uiten, neemt het zijn omgeving ongelooflijk intens waar. Met onze planken zet je highlights in de babykamer en krijg je extra ruimte. Het moment waarop je goudstuk naar je lacht omdat een teddybeer uit de kast groet, zal voor altijd worden herinnerd. Omdat een baby van nature nogal onvoorspelbaar kan handelen, zijn onze babykamermeubels extreem kras- en stootvast en gemaakt van milieuvriendelijke, kindvriendelijke materialen.

Babykamermeubels in genderneutrale kleuren


We hebben ons assortiment babykamer meubelen unisex ontworpen. Kies uit ongeverfd natuurlijk hout of babymeubels in wit gelakt hout. Een licht interieur doet de kamer lichter, vriendelijker en groter lijken. Welkom thuis, kleintje!
Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren