WastafelsArtikelen  1 - 60 van 63

Wastafel in de badkamer als hoogtepunt van uw wellnessoase

Het is een van de meest gebruikte dingen in de badkamer en heeft een grote invloed op de totaalindruk van uw sanitair: de wastafel. Reden genoeg om aandacht te besteden aan een goede kwaliteit en de wastafel gericht in de kijker te zetten . Ontwerpers hebben wastafels voor badkamers en gastentoiletten al lang ontdekt als een creatieve uitlaatklep waarmee visuele uitspraken kunnen worden gedaan en een tijdloos gevoel voor stijl kan worden gepresenteerd. En omdat vorm en design voor ons net zo belangrijk zijn als de afwerking en materiaalkwaliteit, zorgen wij voor een constant kwalitatief hoogstaand productassortiment. Of het nu klassiek of modern is, in ons assortiment vindt u voor elke smaak een kleurrijke selectie.

Inhoudsopgave:

  1. Vind voor elke kamergrootte de juiste wastafel
  2. Klassieker aller tijden: keramiek, mineraalgietwerk en glas
  3. Designers Choice - het ruime assortiment wastafels
  4. Onderhoudstips voor uw nieuwe wastafel
  5. Wastafels voor uw badkamer en gastentoilet koopt u gemakkelijk en veilig online bij Lomado

1. Vind de juiste wastafel voor elke kamergrootte

Vorm, kleur, maat en materialen zijn de bepalende factoren die bepalen of uw wastafel de toon zet in de badkamer of elegant aansluit bij de rest van de inrichting. Beide vormen van enscenering hebben hun charme. Een smalle handwasruimte met een discrete wastafel kan uw badkamer helpen een harmonieuze totaalindruk te creëren. Tegelijkertijd profiteren vooral kleine gastenbadkamers van een wastafel met een opvallend design. Dergelijke visuele hoogtepunten kunnen de aandacht afleiden van de grootte van de kamer en ieders aandacht trekken!

Grote ruimtes kunnen daarentegen volumineuze enkele wastafels of brede dubbele wastafels verdragen . Vrijstaande spoelbakken en stijlvolle opzetwastafels kunnen net dat beetje extra bieden in ruime wellness-oases. Een moderne dubbele spoelbak biedt voldoende ruimte voor het hele gezin! Hier kunnen twee personen zich tegelijkertijd klaarmaken om de dag te beginnen.

Bepaal zelf met welke highlights jouw badkamer moet scoren en klik door ons assortiment. Als u ook op zoek bent naar de juiste aanvullingen voor uw favoriete wastafel, zoals een onderkast enz., vindt u in de productbeschrijving nog meer elementen uit dezelfde meubelserie waarmee u uw kamer kunt verfijnen.

2. Klassieker aller tijden: keramiek, mineraalgietwerk en glas

Hoewel wastafels voor badkamers en toiletten al in veel materialen verkrijgbaar zijn, is de keramische wastafel nog steeds de onbetwiste klassieker. Hoewel mineraalgieten steeds populairder wordt en een aantrekkelijk alternatief vormt, heeft sanitairkeramiek verschillende voordelen: Het materiaal is hygiënisch en robuust, gemakkelijk schoon te maken en kan in elke vorm worden gevormd. De oppervlakken van keramische spoelbakken zijn kras- en stootvast, verkrijgbaar in glanzend en mat. Ze lijken altijd tijdloos. Bovendien past keramiek in elk interieur, waardoor deze wastafels zowel passen bij een modern wastafelmeubel als in een gezellige landelijke badkamer.

Ook hoogwaardige glazen wastafels vindt u in onze onlineshop. Deze zijn bijzonder hygiënisch door het extreem gladde oppervlak, omdat ziektekiemen daar geen vaste voet kunnen krijgen. Een model van glas zorgt voor de stralende kers op de taart. Een kraan van glanzend chroom past er goed bij. Maar ook in combinatie met een zwarte fitting ontstaat er een glamorous sfeer. Gegoten minerale spoelbakken zijn lichter dan glazen en keramische spoelbakken, maar zijn ook gevoeliger voor krassen. Deze kunnen echter gemakkelijk weggepoetst worden. Het minerale gietmateriaal scoort bijzonder goed door zijn bijzonder aangename gevoel. Het voelt fluweelzacht en warm aan. Dit betekent dat mineraalgietwerk op geen enkele manier onderdoet voor hoogwaardig keramiek.

3. Designers Choice - de grote verscheidenheid aan wastafels

Compacte fonteinen of brede dubbele wastafels: Uiteraard moet uw nieuwe wastafel bij uw badkamermeubel passen . Wastafels die zijn ontworpen als opzetstuk voor wastafels en onderkasten geven ontwerpers vaak meer creatieve vrijheid dan inbouwwastafels. Ovaal, rond, asymmetrisch, hoekig - er zijn nauwelijks grenzen aan de verscheidenheid aan vormen. Niet alleen de vormen, maar ook de kleuren en materialen worden steeds individueler! Naast keramische en mineraal gegoten spoelbakken vindt u in onze onlineshop ook glazen spoelbakken. Ook het type opzetstuk speelt een centrale rol bij de keuze. Moet de wastafel direct aan de muur worden gemonteerd, wordt deze in de wastafel ingebouwd of op de bovenplaat geplaatst?

Wit is nog steeds de meest populaire kleur voor spoelbakken. Ze krijgen echter steeds meer te maken met concurrentie door het toenemende aanbod aan zwarte en antracietkleurige wastafels. En ook als het om de kleur van de badkamerkranen gaat , zijn er veel variaties . Deze rijkdom aan designs is geweldig, zolang de spoelbak maar bij je wensen past. Voordat u een specifieke wastafel in de badkamer kiest, moet u rekening houden met het soort gebruik waarvoor deze zal worden gebruikt. Is het een kleine wastafel in het toilet en dus alleen een handwasplek, of wordt het soms gebruikt als babybadje, voor het weken van gevoelige kleding of voor andere doeleinden? Bij opzetwastafels is deze vraag zo belangrijk omdat sommige geen overloop hebben en daardoor slechts in beperkte mate volledig gevuld kunnen worden. Test de wastafel in de badkamer mentaal eerst in de praktijk voordat u uw favoriete ontwerp kiest.

4. Onderhoudstips voor je nieuwe spoelbak

Om ervoor te zorgen dat uw keramische wastafel lang glanst, moet u uit de buurt blijven van ruwe sponzen en agressieve schoonmaakmiddelen. Voor een regelmatig onderhoud is een milde en milieuvriendelijke kalkverwijderaar in combinatie met een katoenen doek ruim voldoende. Een zorgvuldige omgang garandeert een lange levensduur, maar ook jarenlang een stralend mooie badkamer. Om een gemakkelijke reiniging te garanderen en om het gebruik van sterke schuurmiddelen en krassende sponzen te vermijden, moet u uw wasplaats idealiter één keer na elk gebruik droogvegen. Hierdoor heeft kalkaanslag vanaf het begin geen kans en kun je jezelf de vervelende klus van één keer per week schrobben volledig besparen!

5. Badkamer- en gastentoiletwastafels shop je handig en veilig bij Lomado

Winkelen moet leuk zijn – dat geldt ook voor het kopen van een gootsteen. Daarom besteden wij bij de aankoop van onze producten aandacht aan gedetailleerde beschrijvingen, betekenisvolle afbeeldingen, transparante processen en veiligheid. Wij voorzien u in één oogopslag van alle informatie en montagehandleidingen over onze producten en mocht u toch nog vragen hebben, dan zijn wij slechts één telefoontje verwijderd. Of het nu gaat om wandmontage, inbouwwastafels of het bevestigen van opzetwastafels: u ontvangt altijd geïllustreerde instructies. Gratis verzending en een retourbeleid van 30 dagen zijn slechts enkele van de voordelen die u te wachten staan in onze online winkel. Geef je badkamer een nieuwe glans met het juiste badkamermeubel en geniet van bewezen Lomado kwaliteit!

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren