KinderbeddenArtikelen  1 - 60 van 223

Functioneel, veilig en veelzijdig, kinderbedjes hebben veel te bieden: Ze vormen het centrum van elke kinderkamer, en dienen als een gezellige plek om te slapen, een persoonlijke plek om zich terug te trekken, een speeltuin of een zitje. Voor kinderen is het bed vaak een magische plek, waarmee ze veel mooie ervaringen associëren. Maar net als voor volwassenen, geldt hetzelfde voor de kleintjes: Niet alle bedden zijn hetzelfde - er zijn verschillende modellen met verschillende functionaliteiten voor individuele behoeften.

Kinderbed modellen: Halfhoge bedden, stapelbedden en stapelbedden tot aan speelbedden

.

De keuze aan kinderbedden is enorm, met verschillen in functionaliteit, materialen, afmetingen, vorm en kleuren. Kinderbedden kunnen vaak multifunctioneel worden gebruikt en sommige bedden groeien zelfs mee. Welke wieg de juiste is, hangt af van verschillende factoren. De persoonlijke voorkeur van een kind is erg belangrijk. De grootte van de kinderkamer en het aantal broers en zussen spelen ook een belangrijke rol bij de keuze van de juiste slaapplaats.

De wieg met uitvalbeveiliging - veiligheid tijdens rusteloze slaap

.

WäTijdens veelvuldige positiewisselingen bestaat er een groter risico dat een kind uit bed valt, tenzij er een geschikte beveiliging aan het bed is bevestigd. Het is daarom raadzaam om preventieve maatregelen te nemen om onnodige zorgen en tranen te voorkomen. Een kinderbedje met valbescherming beschermt het kind tegen vallen en kalmeert de zenuwen van de ouders.

Hoog met halfhoge bedden en stapelbedden voor kinderen met glijbaan

Hoger gelegen met halfhoge bedden en een stapelbed voor kinderen.

Hoge bedden en stapelbedden voor kinderen hebben één ding gemeen: ze bieden plezier, comfort, veel ruimte en zijn het centrum van elke kinderkamer als speeltuin - dit geldt vooral voor stapelbedden voor kinderen met een glijbaan! Enthousiast klimmen ze stap voor stap en glijden ze op het volgende moment van de glijbaan af. Een halfhoog kinderbedje of hoogslaper is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Deze bedmodellen zijn niet alleen leuk. De vrije ruimte onder het ligvlak kan ook op vele manieren worden gebruikt. Een grappige speelhoek, een knuffelhoek om in te spelen, te verstoppen of te lezen, zal het hart van elk kind verrukken. Andere modellen zijn echte ruimtewonderen en zijn uitgerust met planken, een bureau of een kleine kast.

Ruimtebesparende stapelbedden voor kinderen

Het functionele bed: een kinderbed met talrijke functies

Het functionele bed: een kinderbed met talrijke functies.

Functionele bedden hebben verschillende voordelen: Sommige zijn voorzien van laden of kleine planken zodat er voldoende opbergruimte is. Een functioneel bed voor kinderen, ontworpen als een loftbed, biedt nog meer ruimte als er bijvoorbeeld een bureau en een kast onder het bed worden geplaatst. Op deze manier besparen ze ruimte en creëren ze orde, zelfs in kleine kinderkamers. Dit betekent dat er snel en eenvoudig een extra garderobe of ladenkast kan worden bespaard, zodat er meer ruimte is om te spelen. Andere modellen hebben een extra slaapbank die kan worden uitgetrokken om op elk moment een bed beschikbaar te maken.

Spelbedden nemen kinderharten in beslag bij storm

Spelbedden vliegen de harten van de kinderen naar hen toe. Er is geen kind dat niet droomt van een bed met veel speelmogelijkheden. Glijbanen, spannende tunnels en holtes, tenten, kribben in de vorm van een tent of een huis laten elk kind schitteren en kietelen door het speelinstinct. Onbegrensde speelmogelijkheden moedigen de creativiteit en de motoriek van een kind aan en dagen het uit. Na het spelen vallen de kinderen rustig in slaap, zodat speelbedden een garantie zijn voor een rustige en rustgevende slaap.

Jeugdbedden - Wanneer kinderen uit het bedje groeien

.

Als een kind ouder wordt en zijn of haar behoeften veranderen, is het tijd om over te stappen naar het jeugdbed of het eenpersoonsbed. De afspeelfunctie gaat naar de achtergrond, terwijl de functionaliteit aan belang wint. Zo zijn er jeugdbedden en eenpersoonsbedden in verschillende maten.

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren