Dressoirs

Zideboards zetten expressieve huisaccenten

Sideboards zijn decoratief als combi- of enkelvoudige belastingen en kunnen op vele manieren in het woongedeelte worden gebruikt. Ze bestaan meestal uit meerdere laden en kleine kasten. Sommige versies hebben ook open lades of showcases. Ze verschijnen vaak als uitzonderlijk opvallend en zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en stijlen. De producten zijn hoogglans of in natuurlijke kleur kunnen gemakkelijk worden gecombineerd en bieden praktische en grote opbergruimte&aume. Een dressoir kan ook als TV-bord worden gebruikt. De functionele en goed gevormde Möbel kan de levensfeer op indrukwekkende wijze verrijken tot de kamergrootte.

.


De sideboards van lomado.de harmoniëren met elke inrichtingsstijl

De winkel biedt een aantal sideboard modellen gemaakt van pine solid. De hoogwaardige, uitvoerig vervaardigde producten zijn voorzien van een gewaxte, slijtvaste oppervlakte en aantrekkelijke White-Wash-Effect . De dressoirs zijn verkrijgbaar in bruin of wit. Ze zijn uitgerust met metalen handgrepen in anti-optiek en hebben een ander aantal kleine of middelgrote laden, die voorzien zijn van metalen uitlaten. Er zijn ook Zijdelingse ladenkasten gemaakt van Macciato massief eiken in de kleur Macciato en mat gelakte oppervlakken beschikbaar. Het greeploze design met praktische push-to-open techniek is ook visueel overtuigend. Door het kras- en stootvaste oppervlak kan dit worden gebruikt als extra oppervlak voor accessoires of bijvoorbeeld tv-toestellen. Ook versies in Mexicaanse antieke gewaxte look kunnen besteld worden. Er kunnen ook glazen versies worden gekocht. Het Glasüren en Glasüden bestaat uit veiligheidsglas. Optioneel kan glazen randverlichting besteld worden. Duw de handgrepen en handgrepen open en dicht door korte druk uit te oefenen op het betreffende voorste gedeelte. De modellen zijn uitgerust met twee glazen deuren en zes duwbeugels en drie compartimenten en drie compartimenten .

.


Prijsvanger van lomado.de

Met een ruimtebesparend sideboardkunt u een exclusieve prestatie voor uw huis bereiken. De goedkope modellen van lomado.de kunnen op vele manieren worden gecombineerd en gebruikt. Een zoektocht in het assortiment naar deze decoratieve ruimtewonderen leidt zeker tot een aantrekkelijk aanbod. De modellen die verkrijgbaar zijn in de online shop kunnen als waardevolle aanvulling dienen in de woonkamer, eetkamer, slaapkamer en ook in de hal vanwege hun verbazingwekkende aanpassingsvermogen. Een optisch aantrekkelijk dressoir vindt overal zijn plaats.Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren