CommodeArtikelen  1 - 20 van 20

Luiertafel en commode voor uw baby - comfortabel, veilig en praktisch

Een commode maakt deel uit van de basisuitrusting van een babykamer. Er zijn verschillende versies die verschillen qua uitrusting en functionaliteit. Ze variëren van eenvoudige ontwerpen tot de ruimtebesparende commode en de opvouwbare commode tot de commode. Welke voordelen het biedt - hier is de belangrijkste informatie voor u.

De commode - de kleine alleskunner voor je baby

Misschien verschoon je je baby op een tafel, op de bank of op de grond. Deze plaatsen dienen alleen als noodoplossing te dienen als er bijvoorbeeld op reis geen andere mogelijkheid is. Omdat deze verschillende locaties niet altijd voldoen aan de hygiënische eisen, laat staan ??de veiligheidsaspecten. Uw kinderarts zal het voor u bevestigen. Het aantal baby's dat tijdens het luieren in een klein moment van onoplettendheid van een tafel op de grond valt, is nog steeds schrikbarend hoog. Baby's trappen niet alleen, ze worden ook elke dag wendbaarder en flexibeler zonder dat hun ouders zich daar echt van bewust zijn. Ze beginnen te draaien, zodat ze gemakkelijk van het aankleedkussen kunnen glijden. Deze vaak plotselinge draaiende bewegingen van de baby zijn de echte reden voor het vallen van de commode, vaak gepaard gaand met onvoldoende grip door een crèmekleurige of natte huid. Een klein moment van afleiding kan voldoende zijn. Om redenen van hygiëne en veiligheid is het daarom verstandig om een ??commode te kiezen die voldoet aan de hygiënische eisen en voldoende stabiliteit biedt om te voorkomen dat je baby naar beneden rolt. Afgezien daarvan beschermt een commode met voldoende hoogte uw rug bij het verschonen.

De voordelen van een commode

De commode is de meest comfortabele versie. Het biedt tal van voordelen ten opzichte van opvouwbare commodes, eenvoudige versies of verschoningsplanken. Afhankelijk van de grootte heeft hij één of twee deuren en minimaal één lade. De verscheidenheid aan modellen is geweldig. Dit geldt zowel voor de uitvoering als voor het materiaal waaruit de meubelen zijn gemaakt. Onze modellen zijn gemaakt van massief hout of hoogwaardig MDF. Een doorslaggevend voordeel is dat onze massief gemaakte houten ladekasten veerkrachtig zijn en stevig staan.

  • Aankleedtafels bieden voldoende ruimte zodat u alles wat u nodig heeft om uw baby te verschonen hier kunt opbergen. & nbsp;
  • De rondom vallende valbeveiliging op de commode zorgt voor een hoog niveau van van veiligheid.
  • De opbergruimtes zijn royaal ontworpen en bieden voldoende ruimte voor het verschonen van luiers, luiers en verschoonaccessoires. & nbsp;
  • U heeft de keuze uit meerdere varianten, zodat u de variant kunt vinden die past bij uw wensen en ideeën. & nbsp;
  • De commode is uitneembaar, zodat de ladekast ook later kan worden gebruikt wanneer uw baby geen baby meer is. & nbsp;
  • Onze commodes zijn zorgvuldig verwerkt en gemaakt van kindvriendelijke materialen. & nbsp;
  • Ze worden gekenmerkt door eersteklas vakmanschap en een hoge kras- en schokbestendigheid. & nbsp;
  • Ze kunnen worden uitgebreid met onze baby- en kinderkamermeubels.

Verschoningsplank, verschoontafel, verschoontafel - waar moet je op letten bij het kopen

Het belangrijkste element van de commode is de rand, die voorkomt dat je baby valt. De zij- en achteropstanden moeten een hoogte hebben van minimaal 20 centimeter. De randen moeten afgerond en zacht zijn. Idealiter heeft de kleedruimte een breedte van 55 centimeter en een lengte van 75 centimeter. Afveegbare oppervlakken dienen voor hygiëne. Op één plek blijft een commode stilstaan, zodat eenvoudig een lamp of stralingsverwarming aan de muur kan worden gemonteerd. Het is belangrijk om de nodige afstand tot het wikkeloppervlak te bewaren en aandacht te besteden aan splinterbescherming.

Koop luiertafels op lomado.de

Kijk eens rond in onze online shop. Als het gaat om meubels voor kinderen en baby's, richten we ons op veiligheid en comfort en hoogwaardige materialen. De goederen worden gedemonteerd bij u afgeleverd - gratis! Een intelligente en hoogwaardige constructie zorgt voor een eenvoudige en snelle montage, ondersteund door een geïllustreerde montage-instructie. Heeft u vragen of wilt u advies? Bel ons, we staan ??graag voor je klaar!

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren