Spiegelkasten


Pagina 1 van 7
258 Artikelen Gevonden, Toon artikelen 1 - 40

Spiegelkasten - elegant en praktisch

De badkamer is onze persoonlijke oase van welzijn: we willen er voor onszelf kunnen zorgen en ontspannen. Een mooie ambiance in combinatie met een praktische indeling van de badkamers zijn hiervoor bijzonder bepalend. Spiegelkasten zijn een zeer populair badkamermeubel omdat ze meerdere functies tegelijk combineren en er ook nog eens super stijlvol uitzien.

Spiegelkasten: Praktische badmakers

Spiegelkasten zijn multifunctionele badmakers die u veel opbergruimte bieden voor uw badkamerbenodigdheden zoals handen en verzorgingsproducten. Maar het wordt nog beter: u hoeft geen aparte ruimte vrij te maken voor een grote spiegel, want uw nieuwe badkamerkast met geïntegreerde spiegel biedt u veel zicht voor uitgebreide stylingsessies. Bovendien bespaart u uzelf de kosten van het installeren van een aparte spiegel, wat meestal helemaal niet mogelijk is bij Wänden. Als u uw badkamerbenodigdheden nodig heeft, zijn ze snel bij de hand in onze spiegelkasten. Dan verdwijnen ze elegant achter de spiegel en worden ze daar veilig en netjes opgeborgen. Badkamerkasten met spiegels zijn een ideale oplossing voor kleine kamers, maar ook een echte blikvanger in grote badkamers of wellnessruimtes.

Badkamerkasten met LED

Perfecte verlichting met een spiegelkast in de badkamer: een moderne variant is een LED-spiegelkast. De geïntegreerde verlichting is niet alleen een extra blikvanger die uw badkamer een elegante toets geeft. Een LED-badkamerkast is bovenal bijzonder praktisch, omdat u zich dankzij de verlichting bijzonder goed in de spiegel kunt zien. Dit maakt styling nog leuker!


Tip: LED spiegelkasten zijn een bijzonder mooie oplossing voor kleine badkamers, omdat deze allrounder bergruimte, spiegels en zelfs de verlichting in één lading combineert. Zo kunt u uw badkamer ruimtebesparend en slim ontwerpen.

Populaire afmetingen: 60 cm en 120 cm

Een badkamerspiegelkast moet voldoende opbergruimte bieden, maar er ook esthetisch mooi uitzien. Tot de meest populaire modellen behoren 60 cm en 120 cm spiegelkasten. Natuurlijk kunt u in onze winkel ook kiezen uit vele andere maten. U kunt ook zelf beslissen of uw nieuwe kast één, twee of drie deuren heeft - of open vakken en planken. De spiegels zijn meestal geïntegreerd in de kast of bevinden zich aan de zijkant van de kast. Veel kasten zijn voorzien van meerdere inzetstukken, die u naar eigen inzicht kunt indelen. Extra laden zijn een ideale opbergplaats voor uw juwelen en cosmetica. Bijzonder praktisch zijn de kasten voor de badkamer, die aan de zijkant voorzien zijn van een handdoekhouder of -haak. Dus je handdoek is altijd klaar om bij de hand te hebben.


Badkamerspiegelkast goedkoop online kaufen

Rek, 60 cm of 120 cm hoge spiegelkast met of zonder LED: In onze online shop bieden wij u een grote keuze aan badkamerkasten in vele breedtes, dieptes en hoogtes. Dankzij ons veelzijdig kleuren- en designassortiment vindt u zeker de juiste garderobe voor uw badkamer. Natuurlijk hebben we ook vele andere badkamers, individuele spiegels en decoratieve accessoires om van uw badkamer uw persoonlijke wellness-oase te maken. Vind je nieuwe favoriete garderobe bij Lomado.de en bestel hem thuis!