Mediameubilair
TV-meubels van Lomado - van stijlvol elegant tot mega-coole - maar altijd maximaal functioneel


Mediameubels moeten niet alleen ruimte bieden aan alle denkbare elektrische apparaten, zoals de gameconsole, de muziekinstallatie of de Blu-Ray speler, maar moeten er ook perfect uitzien. Rondliggende of opgestapelde kabels zijn een echte no-go. Moderne TV-banken van Lomado worden gekenmerkt door een stijlvol design en innovatieve oplossingen. Hier is het juiste voor elke multimediale fan!

Het is onmogelijk om ons leven voor te stellen zonder comfortabel TV-meubilair...

Of het nu discreet op de achtergrond is of vakkundig geënsceneerd - niemand wil de nette uitstraling van het praktische tv-meubilair missen. Of het nu in gewoon hout is of in exclusieve hoogglanslak - de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. TV-meubels van Lomado zijn in vele variaties verkrijgbaar. Hier kunt u kiezen tussen verfrissende ijsblauwe, klassieke modellen of koel zwart-wit naar uw persoonlijke smaak en in harmonie met uw bestaande huiskamermeubilair. Met het expressieve TV-meubilair van Lomado kunt u uw technische apparatuur een individueel frame geven dat is afgestemd op u en uw behoeften.

Uw nieuwe TV-meubilair - Wat past er bij u?

Voordat u een beslissing neemt over het ene of het andere model, moet u enkele vragen beantwoorden. Ben je meer het eenvoudige of het speelse type? Wilt u een modulair systeem of een zelfstandig concept? Heeft u alleen een lowboard nodig voor uw TV of extra opslagruimte? Last but not least, de belangrijkste basis voor een perfect op maat gemaakt TV-meubel: Welk ontwerp past bij uw bestaande meubilair? Zodra u uw behoeften hebt uitgezocht, kunt u beginnen met het verkennen van en geïnspireerd worden door de diverse ideeën van Lomado.

Media-meubilair van metaal, glas of hout? - Een wereld vol mogelijkheden


Individualiteit heeft vandaag de dag de hoogste prioriteit als het gaat om het moderne leven. Kant en klare meubels behoren nu al tot het verleden. Meubelfabrikanten zoals Lomado hebben de tekenen van de tijd herkend en bieden een breed scala aan verschillende en combineerbare varianten. Er zijn nauwelijks grenzen als het gaat om de keuze van de gebruikte materialen. Het kan naar hartelust gemengd zijn. Wat in de mode geldt, geldt ook voor tv-meubilair van Lomado - wat mag is, is wat aangenaam is!

TV-meubilair als podium voor gevarieerd entertainment

Platte planken, rekken of liever een hele muur? Op dit moment zijn de lowboards van TV's erg populair. Dit is niet in de laatste plaats te danken aan het feit dat uw TV perfect gepositioneerd is terwijl u op de bank ligt te relaxen. Het scherm staat op ooghoogte en stelt u in staat om comfortabel te zitten terwijl u geniet van de nieuwste misdaadseries. Kabels, accessoires en meer verdwijnen discreet in ingebouwde kabelkanalen of lades, zodat u optimaal kunt genieten van uw kijkplezier. Klassieke tv-racks scoren punten met praktisch gerangschikte schappen die even puristisch als functioneel zijn. Een TV-wand biedt, naast de voordelen van een lowboard, meer opbergruimte. Het is ideaal als u uw DVD of Blu-ray collectie of boeken in stijl wilt opslaan. Als u het meest ruime effect wilt bereiken, moet u gebruik maken van open schapelementen. Ze zetten onopvallend de toon voor de moderne levensstijl en wat er echt toe doet, zonder dominant te lijken. Waarom vult u uw duidelijk gedefinieerde TV-bank niet aan met verdere functionele extra's en creëert u ruimte voor decoratieve accessoires die uw TV-hoek een gezellige charme geven. U kunt uw TV, mediareceiver, geluidsinstallatie en alle andere technische apparatuur niet alleen een aantrekkelijk "thuis" geven, maar u kunt ze ook op een slimme manier in uw leefruimte integreren. Blader maar eens door het grote aanbod van aantrekkelijke TV-meubelen van Lomado! U zult verbaasd zijn dat bijna al uw wensen kunnen worden gerealiseerd!

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren