Midi & hoge kasten
Ruimtebesparende hoge badkamerkast – ruimteschepper en stijlvolle blikvanger

De tijd dat badkamermeubels alleen aan functionele aspecten hoefden te voldoen, ligt al lang achter ons. De afgelopen vijftig jaar heeft de badkamer zich losgemaakt van de verwaandheid van de natte ruimte en de status van woonruimte verworven. Dit betekent dat het nu in de A-klasse van kamercategorieën staat en onze levenskwaliteit verbetert met comfort en stijl. Zo ver zo goed. Omdat badkamers echter over het algemeen klein zijn en toch aan meerdere eisen tegelijk moeten voldoen, is efficiëntie op het gebied van inrichting vereist. De hoge kast combineert alle voordelen van een ruimtebesparend, doordacht en stijlvol meubelstuk in slechts één behuizing en behoort samen met zijn "kleine broertje" de midikast tot de basisuitrusting in de badkamer .

Inhoudsopgave:

  1. De hoge kast - een alleskunner met vele gezichten
  2. Kleine badkamerkastjes zijn erg populair: de midikast voor de badkamer
  3. Slimme oplossing in chique design: het badkamerkastje met wasmand
  4. Stijlvol inrichten met een badkamermeubelset
  5. Badkamermeubels hoge en midikasten in de beste kwaliteit
  6. De perfecte badkamerkast koop je veilig en gemakkelijk op lomado.de

1. De hoge kast - een alleskunner met vele gezichten

Laten we beginnen met de basis: een meubelstuk wordt als een hoge badkamerkast beschouwd als het een hoogte heeft van 160-200 cm en een gemiddelde breedte van 30-70 cm. Dit formaat heeft het voordeel ten opzichte van conventionele kasten doordat het op een klein oppervlak maximale opbergruimte biedt en hoeken, nissen of verloren ruimte achter deuren optimaal opvult.
Afgezien van de afmetingen zijn er nauwelijks grenzen aan het uiterlijk van hoge kasten. Je vindt ze gesloten en open, gemaakt van hout, glas, metaal of kunststof, met uittrekbare lades en veel opbergruimte. Ze vullen uw badkamerinrichting aan als zwevende wandkasten of als stabiele opbergruimtes op poten. Dankzij het hoge formaat vormt een hoge badkamerkast ook een visueel contrast met squatmeubels en zet hij de onderkast en de wastafelkast in de kijker.

2. Kleine badkamerkastjes zijn erg populair: de midikast voor de badkamer

Naast de klassieke hoge badkamermeubelkast is ook de middelhoge plank een bestseller geworden. De midikast in de badkamer is een uitstekende aanvulling op highboards, spiegelkasten of wastafels en is door zijn geringe hoogte zeer geschikt voor badkamers met schuine plafonds. Naast opbergruimte biedt hij ook een ruimte op comfortabele hoogte die je kunt gebruiken om accessoires, fijne parfumflesjes of planten te presenteren. Bijzonder praktisch: sommige modellen hebben naast de deuren ook lades. Hier kun je gemakkelijk kleine spullen opbergen!

3. Slimme oplossing in chique design: het badkamerkastje met wasmand

Of u nu de voorkeur geeft aan hoge of lage badkamerkasten, u moet nooit genoegen nemen met onpraktische oplossingen. Een geslaagde mix van functie en design is de basis van badkamermeubels. Niet alle spullen in de badkamer zijn immers mooi om naar te kijken en de beschikbare ruimte is beperkt. Hoge kasten bieden daarom vaak slimme features, zoals de kiepbak op het badkamerkastje met wasmand. Met dit ruime kledingvak verdwijnt de vuile was uit het zicht en is deze slechts een stap verwijderd van de wasmachine.

4. Inrichten in stijl met een badkamermeubelset

De meest gekozen kleur voor de badkamer is wit. Wit badkamermeubilair is een tijdloze klassieker die goed past bij elke tegel- en muurkleur. Houtdecor gemaakt van eiken, sheesham, grenen en soortgelijke massieve houtsoorten zorgt voor een gezellige en warme uitstraling in de kamer. De reproductie van de houtstructuur is op veel modellen voelbaar dankzij het Touchwood-oppervlak. Ook andere kleuren zoals grijs, antraciet of zwart zijn populair. Nu nieuw: In onze winkel vindt u steeds vaker badkamermeubels in kleuren zoals turquoise of blauw. Hoogglans of satijnafwerking blijft een kwestie van smaak! De ruimte ziet er bijzonder harmonieus uit als u meerdere meubelstukken binnen een badkamermeubelserie kiest. Hier zijn de afzonderlijke componenten perfect op elkaar afgestemd. Een kleine set kan uit twee of drie delen bestaan, een grote kan uit maximaal zeven of meer elementen bestaan. Een midikast , een hoge kast , een wastafel en een spiegelkast zijn klassieke onderdelen van een badkamermeubelset . Je kunt individueel je eigen set samenstellen. Dit geeft u de mogelijkheid om de ruimte in te richten volgens uw individuele behoeften en ruimteomstandigheden.

5. Badkamermeubels hoge en midikasten in de beste kwaliteit

Eersteklas vakmanschap, materiaalkwaliteit en duurzaamheid zijn essentieel voor badkamermeubels. Het vochtige ruimteklimaat vraagt veel van de inrichting, daarom moet een hoge badkamerkast aan bepaalde voorwaarden voldoen en meer kunnen dan de standaardplank. In ons assortiment vindt u uitsluitend producten van hoge kwaliteit, waarvan een groot deel Made in Germany, waar kwaliteit voorop staat. Materialen zoals massief hout, MDF, veiligheidsglas en roestvrij metaal zorgen voor een lange levensduur van de meubels. Oppervlaktebehandelingen of coatings met melaminehars maken de meubels duurzaam, lichtecht, krasbestendig en afwasbaar. Deuren met een softclose-systeem beschermen veel kasten tegen hard dichtslaan van de deur en voorkomen slijtage. Een blik op de productbeschrijvingen van onze hoge en midikasten geeft u gedetailleerde informatie over elk item.

6. Koop veilig en gemakkelijk de perfecte badkamerkast op lomado.de

Opbergruimte leidt tot meer vrijheid. Deze eenvoudige interieurwijsheid komt vooral in de badkamer tot zijn recht, omdat hier elke centimeter telt. Vind de perfecte badkamerkast voor jouw huis in ons ruime meubelaanbod en bestel gemakkelijk op Lomado.de. Met slechts een paar klikken is jouw favoriete item snel naar je onderweg om jouw badkamer de finishing touch of nieuwe glans te geven. Kwaliteitsmeubilair tegen een eerlijke prijs, gratis levering en vele andere voordelen wachten op u. Meegeleverd wordt een uitgebreide beschrijving, geïllustreerde montagehandleiding en veel woonplezier!

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren