Midi & hoge kasten


Pagina 1 van 8
300 Artikelen Gevonden, Toon artikelen 1 - 40

Alles in orde - met de ruimtewonder badkamer hoge kas!

De tijd dat badkamermeubelen uitsluitend functionele aspecten moesten vervullen, ligt ver achter ons. In de afgelopen vijftig jaar heeft de badkamer zich bevrijd van het concept van de natte cel en de status verworven van een leefruimte. Vandaag behoort het tot de A-league van kamercategorieën en verbetert het onze levenskwaliteit met comfort en stijl. Tot nu toe, geweldig. Maar omdat badkamers meestal klein worden gehouden en toch aan meerdere eisen tegelijk moeten voldoen, is efficiëntie geboden bij de inrichting. Het hoge badkamermeubel verenigt alle voordelen van een ruimtebesparend, geraffineerd en chic meubel in één corpus, en behoort samen met zijn "kleine broertje", het midikastje, tot de basisuitrusting van de badkamer.

De hoge kast van de badkamer - een duizendpoot met vele gezichten

Laten we beginnen met de basis: een meubel wordt als lang badkamermeubel beschouwd als het gemiddeld 160-200 cm hoog en 30-70 cm breed is. Dit formaat heeft ten opzichte van conventionele kasten het voordeel dat het maximale opbergruimte biedt op een kleine ruimte en dat het optimaal ruimtehoeken, nissen of verloren ruimte achter deuren opvult. Afgezien van de afmetingen zijn er echter nauwelijks grenzen aan het uiterlijk van hoge kasten. U vindt ze gesloten en open, gemaakt van hout, glas, metaal of kunststof, met uittrekbare laden en veel opbergruimte. Ze vullen uw badkamerinrichting aan als zwevende wandkasten of als stabiele opbergruimten met pootjes. Het hoge formaat van een hoge kast in de badkamer zorgt ook voor een visueel contrast met hurkmeubels en zet badmeubels en wastafelkasten mooi op hun plaats.

Kleine zeer populaire badkamerkastjes - de midikast voor de badkamer

Naast het klassieke badkamermeubel hoge kast is ook de middelhoge plank een bestseller geworden. De midikast in de badkamer is ideaal als aanvulling op highboards, spiegelkasten of wastafels, en door zijn geringe hoogte is hij zeer geschikt voor badkamers met schuine plafonds. Naast opbergruimte biedt het ook een oppervlak op een comfortabele hoogte dat u kunt gebruiken om accessoires, fijne parfumflesjes of planten uit te stallen.

Slimme oplossing in een chique design - het badkamermeubel met wasmand

Of u nu de voorkeur geeft aan hoge of lage badkamermeubelen, u mag nooit genoegen nemen met onpraktische oplossingen. Een geslaagde mix van functie en design is het toverwoord voor badkamermeubels. Niet alles in de badkamer is immers mooi om naar te kijken en de beschikbare ruimte is beperkt. Hoge kasten bieden daarom vaak slimme functies, zoals de kiepbak in het badkamermeubel met wasmand. Met dit ruime kledingvak verdwijnt vuil wasgoed uit het zicht en is het tegelijkertijd slechts een handgreep verwijderd van de wasmachine.

Hoge en middelhoge badkamermeubelen in topkwaliteit

Eersteklas vakmanschap, materiaalkwaliteit en duurzaamheid zijn essentieel voor badkamermeubels. Het vochtige klimaat in de ruimte stelt hoge eisen aan het meubilair, zodat een hoge kast in de badkamer aan bepaalde voorwaarden moet voldoen en meer moet kunnen dan de standaard plank. In ons assortiment vindt u uitsluitend producten van hoge kwaliteit, veelal made in Germany, waar kwaliteit de hoogste prioriteit heeft. Materialen zoals massief hout, MDF, veiligheidsglas en roestbestendig metaal garanderen een lange levensduur van de meubels. Oppervlaktebehandelingen of coatings met melaminehars maken de meubelen slijtvast, lichtecht, krasbestendig en afneembaar. Deuren met een soft-close systeem dempen het gebonk van veel kasten en voorkomen slijtage. Een blik op de productbeschrijvingen van onze grote hoge badkamermeubelen en midikasten geeft u gedetailleerde informatie over elk artikel.

Koop de perfecte hoge kast voor uw badkamer veilig en gemakkelijk bij lomado.com

Meer ruimte voor stouwen leidt tot meer vrije ruimte. Deze eenvoudige interieur wijsheid geldt vooral in de badkamer, waar elke centimeter telt. Vind het perfecte hoge badkamermeubel voor uw huis in ons ruime assortiment meubels en bestel het gemakkelijk bij Lomado.nl. Met een paar muisklikken is uw favoriete artikel snel naar u onderweg om uw badkamer de finishing touch of een nieuwe glans te geven. Het wordt geleverd met een gedetailleerde beschrijving, geïllustreerde montage-instructies en een heleboel woongenot.