HalkastenArtikelen  1 - 60 van 189

Het visitekaartje van uw appartement - De garderobe

Een speciale lading wordt vaak onderschat bij de inrichting van een appartement: De garderobe. Het is de garderobe die u voor het eerst bekijkt wanneer u het appartement betreedt of wanneer u de deuren van uw huis opent. Als een visitekaartje zegt de gangkast al iets over uw inrichtingsstijl, uw gevoel voor orde en uw persoonlijkheid. Natuurlijk heeft een kast in de gang ook belangrijke praktische taken om uit te voeren: Samen met bijvoorbeeld een paneel, een spiegel en een schoenenkast ontstaat er een handig systeem voor opslag en opslag bij de ingang. Bent u op zoek naar praktisch meubilair voor uw hal dat perfect aansluit bij uw inrichtingsstijl? Hier kom je te weten wat belangrijk is bij het kiezen van een garderobe.

Welke vloerkast past bij u en uw vloerplanken?

Voordat u beslist over het ontwerp, moet u eerst een paar praktische overwegingen maken: Heeft u een kleine hal of entree? Hoe hoog is het plafond? Hoeveel mensen zijn er dagelijks aanwezig om garderobe, sleutels en schoenen neer te zetten? Heeft u extra opslagruimte nodig voor huishoudelijke apparaten zoals een stofzuiger? Heeft u een spiegel nodig in de gang voor de laatste controle van de uitrusting voordat u het huis verlaat?

Neem bij het kiezen van je garderobe de grootte van de vloer in de gaten bij de keuze van je garderobe

br />Na het doornemen van deze checklist in je hoofd, zul je merken dat sommige varianten van garderobekasten zelf-exclusief zijn. Het heeft geen zin om een overhangende garderobe in een smalle gang te persen. Lage diepten zijn beter geschikt voor een smalle gang en schuifkasten nemen minder ruimte in beslag. Bij lage plafonds hebben ladekasten, waarin u veel grote laden kunt opbergen, hun waarde bewezen. Je kunt beter gewoon jassen ophangen aan muurhaken. Als u zich in de gelukkige positie bevindt dat u een grote hal moet bouwen, zijn er sets van kasten beschikbaar - sommige nodigen u zelfs uit om op een geïntegreerd zitkussen te blijven hangen. Hoe meer mensen in een huishouden wonen, hoe meer jassen en schoenen een vaste plaats willen vinden. In een gesloten kast verdwijnt de rommel die onvermijdelijk is in een huishouden met kinderen niet. Als één persoon is het gemakkelijker om uw keukengerei netjes op te bergen in een smalle kast met vloerplanken. Nadat u de praktische details heeft verduidelijkt, kunt u nu naar het ontwerp gaan: Garderobekasten zijn er in vele verschillende stijlen. Bent u het klassieke type, houdt u van een elegante, moderne of landelijke stijl? In onze online shop vindt u garderobekasten die perfect passen in uw woonsfeer en precies aansluiten bij uw smaak: Van garderobekasten met spiegels tot modellen met uittrekbare kledingrails.

Garderobekast in landhuisstijl

Geen inrichtingsstijl straalt zoveel gezelligheid uit als de landhuisstijl: Garderobekasten van natuurlijke houtsoorten zoals eiken, dennen of grenen brengen een romantische landhuissfeer in uw gang. Liefdevolle details en traditionele inrichting creëren de charme van een rustieke ladekast. Gezelliger kan het niet zijn!

Industriële vormgeving voor de moderne entree


Wie zijn loft wil uitrusten met een garderobe hecht veel belang aan moderne faciliteiten. De trend is dat er in de gang ladenkasten met een ruw industrieel ontwerp worden gebruikt. Afzonderlijke stukken van een aantrekkelijke combinatie van hout en metaal laten bewust gebruikssporen zien en creëren een geheel nieuwe leefomgeving. Ga ervoor!

Elegante gangkasten

De elegante woonstijl omvat gangen met hoogglanzende en lichte oppervlakken. Ontwerpersöbel in white optics met veel glas en discreet houtdecor verbeteren uw sfeer al bij de ingang. Uw gasten zullen dit waarderen!

Scandinavische vloerplanken

Wie houdt van Scandinavisch design kiest voor een licht en vriendelijk dressoir voor de ingang. De eenvoudige kasten van de lokale huizen stralen de typische elegantie van een vakantiehuis aan de Noordse kust uit. Möbelst;belst;cke in drijfhoutlook geeft uw hal een bijzonder charmante uitstraling.

Vintage-stijl garderobe in vintage stijl

Vintage-Möbel in Shabby look zijn trendy en zijn absolute blikvangers bij de ingang. Gloednieuwe lade- en kastcompartimenten worden bewust en met veel moeite aan een verouderingsproces onderworpen en wekken zo de indruk dat het om antieke verzamelobjecten gaat. Dressoirs en ladekasten met ruime lades in lappendekenvorm zijn interessante unieke stukken die u perfect kunt combineren met andere meubels.
Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren