Uittrekbare tafelsArtikelen  1 - 60 van 72


De eetkamer kan intensiever gebruikt worden dankzij een flexibele uittrekbare tafel

.

De Gröe van een eetkamertafel moet worden aangepast aan de persoonlijke levenssituatie. Dit omvat vooral het aantal familieleden, maar ook het gebruikelijke bezoek van gasten. Rekening houdend met de redelijke voorwaarden kan een uitbreidbare tabel helpen om de capaciteitsvraag en bruikbaarheid te verbeteren. Aan de eis van een groei van het tafelblad kan grotendeels worden voldaan met een onaangekondigd bezoek met weinig inspanning. Hiervoor zijn met name geschikt: rechthoekige of ovale tafelvormen, die ofwel éénzijdig of aan beide zijden uitschuifbaar zijn. Aanvullingen door bijzettafels zijn bovendien mogelijk. Door hun uitstekende stabiliteit en draagkracht tafels zijn in een eetkamer tafels bijzonder tafels van massief hout functioneel gezien üovertuigend. Voor uitbreidbare tafels met uitbreidingsmogelijkheden moet ervoor worden gezorgd dat voldoende verlichtingverlichting.

wordt gewaarborgd.

Een bijpassende uittrekbare tafel voorkomt een constante dichtheid in de eetkamer

.

Stevige uitschuifbare tafels met een compacte voet creëer in een eetkamer Gezelligheid en gastvrijheid. In een sobere en natuurlijk ogende vormgeving of als hoogglanzend gelakte designversie of als hoogglanzend gelakte designversie bieden sterke eettafeltjes een meerwaarde toegevoegde waarde door hun harmonie en functionaliteit tafeltjes. De volgende tabellenuitbreidende tabellen zijn beschikbaar als uitbreidende tabellen>/strong>in het bijzonder grating varianten:

 • Geïntegreerde tussenvoegselplaten in het middelste tafelgebied
.
 • Lengtes aan de uiteinden van de tafel door clip-on platen
 • Mechanisch uitschuifbare platen aan de kopse kant (hoofdverlenging)
 • De uittrekbare technologie blijkt bijzonder stabiele te zijn, waarbij een deel van het tafelframe volledig wordt uitgetrokken in een vaste verbinding met de poten en het frame. verlengingstafels zijn beschikbaar in massief hout, houtfineer, kunststof of metaal. met slijtvaste oppervlakken en warme kleuren zijn vooral populair in eetkamers. Ongemakkelijk, krap zitten en niet verstelbaar voor serviesgoed, borden en glazen kan worden vermeden door verlengingstafels te gebruiken.

  Vertaald met www.DeepL.com/Translator
  Aanmelden voor geregistreerde klanten
  Wachtwoord vergeten
  Nieuw hier? Nu registreren