Eetkamer
Eetkamer - plaats van gezelligheid

Uw eetkamer is een plek voor sociale bijeenkomsten. Of het nu bij het ontbijt, lunch, koffie of diner is: De hele familie komt samen aan de eettafel om samen te eten en elkaar te vertellen over de dag. In de middag kunt u in alle rust knutselen of andere hobby's beoefenen. De eethoek is ideaal voor gezellige avonden met vrienden, waar u kunt kaarten en een glas wijn kunt drinken.

eetkamer - grote of kleine eettafel

Een eettafel en eetkamerstoel staan centraal in een eetkamer. Een kleine eettafel is functioneel en ideaal voor smalle eetruimtes. In grote eetruimtes is een grote eettafel zeer uitnodigend. Bijzonder praktisch zijn uittrekbare eettafels, die u snel en gemakkelijk kunt vergroten als u spontaan een bezoek krijgt of een groot feest plant. Met een paar eenvoudige stappen wordt een kleine en ruimtebesparende eettafel een grote bankettafel die je mooi kunt versieren.

Er zijn eettafels met geïntegreerde uittrekbare platen, verlengplaten of extra inlegplaten die apart kunnen worden opgeborgen. Een in hoogte verstelbare eettafel is ook handig voor het variabel instellen van de tafelhoogte. De eetkamerstoelen moeten qua design, materialen en grootte in harmonie zijn met de eettafel en moeten comfortabel zijn, omdat u er veel tijd aan besteedt. U heeft de keuze tussen eetkamerstoelen met of zonder armleuningen en moderne sledemodellen. In plaats van stoelen kunt u ook een comfortabele zitbank nemen. Een bijzonder gezellige en rustieke sfeer wordt gecreëerd met een gewatteerde hoekbank bekleed met stof. Kruk en klapstoel zijn extra zitplaatsen voor gasten die op een verrassende manier voor de deur staan. Wanneer de bezoeker vertrekt, kunnen deze stoelen snel worden opgeborgen en ruimtebesparend worden opgeborgen. Een bijpassend plafond of hänge lamp boven de eettafel zorgt voor een aangenaam licht en zet uw heerlijk eten in de schijnwerpers terwijl u eet. Een extra lichtbron is een moderne standaardlamp voor uw eetkamer. Ook kleine tafellampjes die direct op de eettafel worden geplaatst en een gezellige sfeer creëren, zijn populair.

Een modern alternatief voor de klassieke eettafel zijn bistrotafels of bartafels. Highboards, dressoirs en legplanken zijn een nuttige aanvulling. Serviesgoed en glazen staan altijd bij de hand. Met mooie vazen, foto's of kleine figuren geeft u uw eetkamer een persoonlijk tintje. In vitrines kunt u uw persoonlijke memorabilia of uw kostbare porselein presenteren. Decoratieve sideboards komen tot hun recht in landhuisstijl appartementen. Zijtafels of trolleys bieden extra opbergruimte. Of het nu klassiek, modern, elegant of origineel is: hier vindt u een grote keuze aan eetzalen voor elke inrichtingsstijl.

Natuurlijke materialen in de eetkamer: massieve eettafel

Als u houdt van een gezellig en natuurlijk interieur, kunt u een stevige massief houten eettafel kopen. Het geeft uw eethoek een origineel en comfortabel karakter. Een stevige eettafel kan worden gecombineerd met een houten eetkamerstoel die gestoffeerd is of een comfortabel zitkussen heeft. Deze zijn verkrijgbaar met of zonder armleuningen. Decoratieve accessoires en woningtextiel zoals gordijnen of tapijten van natuurlijke materialen ronden het totaalbeeld af. Of het nu rond, ovaal of rechthoekig is: In onze online shop krijgt u een solide eettafel in vele maten, vormen en uitvoeringen;

Eetkamer compleet - goedkoop en praktisch

Als u uw eetkamer snel en eenvoudig wilt inrichten, kunnen wij u een complete eetkamer als set aanbieden. Het bevat alle essentiële eetzalen in een uniform ontwerp. Kleuren, vormen, materialen en functies zijn allemaal perfect op elkaar afgestemd. Dit creëert een äesthetische en uitnodigende totaalindruk in uw eetkamer. Een dining room set bestaat uit een eettafel en bijpassende eetkamerstoelen. Afhankelijk van de set zijn ook andere eetruimte-items zoals stoelen, dressoirs, highboards of sideboards inbegrepen.

Het kopen van een complete dining room set is vaak makkelijker en goedkoper dan het individueel samenstellen van alle meubels. U beschikt over dezelfde basisuitrusting en kunt de set later naar wens uitbreiden. Bezoek gewoon onze online shop en laat uw nieuwe eetkamermeubelen thuis bezorgen in alle comfort!

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren