Badkamer
Badkamer - modern en elegant

De badkamer is een plek waar we kunnen ontspannen en genieten. We willen 's morgens in een aangename sfeer voor onszelf zorgen, een verfrissende douche nemen en ons comfortabel maken voor de dag. s Avonds na het werk kijken we uit naar een warm bubbelbad waar we ons kunnen ontspannen van het dagelijks leven. In het bad bereiden we ons ook voor op een rustgevende nacht om onze batterijen op te laden. Met de juiste badkamers wordt uw bad uw persoonlijke wellness-oase.

Badkamerapparatuur

Een badkamer die zowel esthetisch als harmonisch is, is bijzonder belangrijk zodat u zich thuis voelt in uw badkamer. Het moet natuurlijk ook functioneel zijn, zodat u altijd alles bij de hand hebt wat u elke dag nodig heeft. De badkamers moeten zo gekozen worden dat u zoveel mogelijk bergruimte in uw badkamer heeft. Op deze manier kunt u na gebruik alle gebruiksvoorwerpen zoals lichaamsverzorgingsproducten, cosmetica en roest snel verwijderen. In een mum van tijd ziet de hele kamer er weer netjes en uitnodigend uit. De inrichting van de badkamer moet ook decoratief en gecoördineerd zijn om een aantrekkelijke totaalindruk te creëren.

Badkameröbel

Er zijn veel badmmsöbeln, die je goed met elkaar kunt combineren. Klassieke badkamers zijn wastafelmeubels en badkamermeubels waar cosmetica en andere badkamerbenodigdheden kunnen worden opgeborgen. In andere badkamerkasten en planken kunt u uw handen, douchegel, haarshampoo, etc. opbergen. Het voordeel van een gesloten badkamerkast is dat alles achter de kasten verdwijnt en de ruimte er altijd netjes uitziet. In een open badkamerplank heb je alles nog sneller bij de hand wanneer je het nodig hebt. Uw badkamerdecoratie wordt ook mooi weergegeven in een plank. Günstige Badmöbel zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes. Zo kunt u optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte in uw badkamer. Of het nu gaat om een brede badmeubel of een smalle midi of hoge unit: wij hebben de juiste badkamer voor u. Zo ontstaat waardevolle opbergruimte voor uw badkameraccessoires, zelfs in kleine ruimtes of verborgen nissen.

Moderne badkamers - de wastafel

Als u veel ruimte direct aan uw kraan wilt hebben, kunt u uw badkamer uitrusten met een elegante wastafel. Er is ruimte voor tandenborstelbekers, zeepdispensers en dergelijke. Een ander voordeel is dat de wasbakbuizen elegant in de wasbak verdwijnen. Hierdoor lijkt de hele kamer rustiger en comfortabeler. In een grote badkamer en in meerpersoonshuishoudens zijn wastafels met twee wastafels ideaal.

Badmöbel in een set

Badmöbel in een set zijn bijzonder praktisch. Ze bestaan uit verschillende elementen die qua design en functie op elkaar zijn afgestemd. In onze online shop vind je goedkope badmints in veel verschillende ontwerpen en materialen. Ook vindt u hier de bijpassende badkamerspiegels. Kijk maar eens rond in onze winkel!

Günstige Badmöbel mit Beleuchtung

Een slimme oplossing zijn badmös met verlichting. Ze bieden u waardevolle opbergruimte en tegelijkertijd een aangename verlichting. Vooral in de badkamer is het juiste licht van groot belang. De ruimte heeft een goede basisverlichting nodig die overal helder genoeg is en spotverlichting direct op de spiegel. De kleuren van uw cosmetica en kleding mogen niet worden gewijzigd. Functionele highlights zijn badkamers die drie functies tegelijk combineren: spiegelkasten met verlichting. Je hebt veel bergruimte, de juiste verlichting en de mogelijkheid om naar jezelf te kijken in de spiegel. Of het nu gaat om moderne halogeenverlichting of energiezuinige LED's: laat uw badkamer in het juiste licht schijnen!

Badmöbel goedkoop online kopen

In onze online shop vindt u äesthetiek en hoge kwaliteit badmöbel tegen aantrekkelijke prijzen. U heeft de keuze uit vele kleuren, materialen en maten. Zo kunt u uw individuele badkamerinrichting samenstellen en uw eigen oase van welzijn creëren. U kunt uw nieuwe badkamers online bestellen en deze snel en gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen. Neem een kijkje in onze Badmöbel online shop en laat je inspireren door onze creatieve inrichtingsideeën!
Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren