BidetfittingenArtikelen  1 - 4 van 4

Moderne badkamerinrichting met hoogwaardige armaturen

Een bidet behoorde ooit tot de basisuitrusting van een badkamer. In veel andere landen is dit nog steeds het geval. Onze badkamer beschikt niet meer over een zogenaamde douchewc. Het wordt vaak aangetroffen in de sector van premiumapparatuur. Ook de armaturen moeten dienovereenkomstig modern zijn. Bij Lomado bieden wij u een kleine maar fijne selectie van diverse bidetkranen. Er zijn modellen in zwarte, klassieke chroomuitvoeringen, maar ook in goud, messing of grijsachtig titanium.

Naast visuele aspecten vindt u in ons assortiment ook verschillende bedieningsmogelijkheden. Je kunt kiezen tussen een tweegreepsbidetmengkraan en een eengreepsbidetmengkraan. De eerste onderstreept het klassieke karakter van de kraan. Dit laatste maakt een bijzonder eenvoudige bediening met slechts één hand mogelijk.

Bidetarmaturen in diverse uitvoeringen, vormen en materialen

Vind nu de juiste bidetarmatuur voor uw badkamer. Ontdek de verschillende versies in chroom, matzwart of goud. De meeste modellen in onze onlineshop zijn gemaakt van messing met een keramische cartridge. Hoogwaardige afwerking van bekende fabrikanten garandeert een lange levensduur. De oppervlakken hebben een hoge slag- en krasbestendigheid. De keramische knoppen zorgen voor een perfecte werking en afdichting. Een lager geluidsniveau en een lager waterverbruik bij constante waterdruk zijn verdere kenmerken van onze bidetkranen. Eengreepsbidetmengkraan of een tweegreepsbidetmengkraan: welke is jouw favoriet?

Alle verticaal gemonteerde modellen worden geleverd met aansluitslangen met een comfortabele lengte van 45 cm. Ten behoeve van de gebruiker en alle installateurs zijn de slangen in de accu geschroefd, waardoor de kans op schade tijdens de installatie wordt verkleind. Eenvoudige, geïllustreerde montage-instructies vergemakkelijken de montage van het armatuur. Bestel nu de stijlvolle update voor je bidet!

Koop nu de juiste bidetarmatuur online op lomado.de

Het vervangen van een kraan kan het bidet, de wastafel , het bad of de douche een upgrade geven. Creëer nu een moderne look in je badkamer en ontdek een hoogwaardige bidetarmatuur in ons ruime assortiment. Een hygiënedouche van chroom, in matzwart, messing, titaniumgrijs of elegant goud is de perfecte aanvulling op uw bidet. Meer informatie over de afzonderlijke producten in onze onlineshop vindt u in de betreffende productbeschrijving. Ontdek nu jouw nieuwe bidetmengkraan op lomado.de!

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren