Wandmeubels
Flexibel en combinatievriendelijk - Moderne woonruimte

Flexibele instelmogelijkheden voor de implementatie van uw eigen kamerconcept voor de woonkamer bieden vriendelijke, moderne Levenementen. In vergelijking met een conventionele woonkamerkast spelen gewicht en centimeterprecieze montagevereisten geen rol meer. De modulaire installatietechnologie opent een brede ruimte voor design. Naast een aantrekkelijke ruimte voor de flatscreen-tv kunnen de overige wensen voor de woonkamer op een overzichtelijke, functionele en visueel aantrekkelijke manier worden georganiseerd. Dit losse frame creëert voldoende opbergruimte en brengt gezelligheid over in een moderne stijl met overtuigende helderheid. Woonkamers kunnen bestaan uit lowboards, vitrines en kasten en kasten en kasten. Ze kunnen ook gebruikt worden Fächer. De optische aantrekkingskracht van woningen en de vazen, glazen of decoraties die ze bevatten, worden versterkt door passende verlichting. Woonkamers worden aangeboden in verschillende materialen, kleuren en dessins en kunnen worden gekozen naar gelang de ruimte.


lomado.nl presenteert eersteklas gecombineerde woningen met praktische functionaliteit

De leefruimtes van lomado.de belichamen trendy living en lifestyle. Geselecteerde combinaties zorgen voor een duurzame impuls voor elke leefomgeving. Een aantrekkelijke muur in betonlook is verkrijgbaar in de winkel, die is uitgerust met een slijtvaste melanineharsoppervlak. Het is vooral kras- en slagvast en zeer gemakkelijk schoon te maken. De houtreplica ziet er erg echt uit dankzij de uitstekende decorkwaliteit . Een vitrine element, een lowboard, twee tekenaars met een open compartiment en een sterke vitrine element en een wand plank. Het losjes gerangschikte totaalbeeld van aantrekkelijke woonelementen is indrukwekkend. De accenterende handvatten dragen hier ook aan bij. Een lighting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs. Dit stijlvolle model is ook verkrijgbaar in Eiken Zandwit en kan ook geleverd worden met verlichting tegen meerprijs.


Bouwmuurinspiraties in eiken Sonoma Sägerau

Aanvullend biedt lomado.de ook een reeks woningen Oak Sonoma Sägerau. Naast het aantrekkelijke decor met een houtachtig karakter, draagt het opvallende frame-look bij aan een overtuigend design. De aluminium look van de handgrepen en de mouwen heeft ook een gunstig effect. De woonwand bestaat uit twee ruime vitrines met elk twee deuren, een lowboard met twee open vakken en twee kleppen en twee laden en twee boekenplankenen twee wandplanken. Elke vitrine bestaat uit glas. De leveringsomvang omvat ook glazen randverlichting. U kunt ook een wandmeubel in hetzelfde decor bestellen met een kastelement met twee op elkaar liggende üj;r;s en een open plankje. Dit hangelement bevat ook een lowboard met twee open rekken en twee laden. De leveringsomvang omvat ook een wandpaneel met twee planken en een display element met twee deuren. De glaskantverlichting is inbegrepen in de prijs.

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren