Koffietafels
De salontafel - dagelijkse metgezel en helper

Een woonkamer zonder salontafel is eenvoudigweg niet compleet. De ruimte in het midden van de woonkamer ziet er ongebruikt en een beetje kaal uit. Het creëert een aangenaam en compleet kamerklimaat in de woonkamer en biedt ook wat huiselijk comfort. Vaak direct naast of voor de bank geplaatst, is het ideaal voor het opbergen van alle kleine spullen die je nodig hebt voor een gezellige avond met een leuke film. Of het nu gaat om een paar boeken of een lekkere snack, zo'n kleine salontafel is erg praktisch. De meeste salontafels zijn vrij slank en vrij klein, omdat ze, op een paar kleine spullen na, niet veel opslagruimte nodig hebben. Het neemt dus niet veel ruimte in beslag, maar rondt het plaatje van een gezellige en complete woonkamer met zijn aanwezigheid eenvoudigweg af.

Een salontafel in klassiek of modern - daar moet je op letten

. Natuurlijk zijn er miljoenen verschillende modellen van de populaire Sofatische. Vaak kunt u niet zelf beslissen en overbelasten met deze vloed aan aanbiedingen. Wij zullen u vertellen welke criteria u moet gebruiken om uw salontafel te kiezen. De belangrijkste factor is natuurlijk de plaats ervan in het totaalbeeld van de woonkamer. Heeft u liever een woonkamer met veel oud of massief houten meubilair? Dan kunt u overwegen om te kiezen voor een klassieke massief houten salontafel. Met decoraties zoals gebogen vormen of speciale knoppen op een lade, die zowel qua uiterlijk als qua functionaliteit interessant zijn, past de salontafel naadloos in het klassieke ruimteontwerp. Als u daarentegen een modernere woonkamer heeft, heeft u misschien liever een lichtere en modernere salontafel in het wit. Hij laat de ruimte open lijken en door zijn onopvallende kleur is hij op het eerste gezicht nauwelijks waarneembaar. Dit zorgt voor orde in uw vier muren en ondersteunt het rustige woonklimaat. Het tweede belangrijke punt voor uw beslissing, afgezien van de esthetiek, is de functionaliteit: als u bijvoorbeeld met een hele familie woont, is het raadzaam om te kiezen voor een iets bredere of grotere tafel waarop de spullen van alle gezinsleden kunnen worden geplaatst. Als u daarentegen alleen woont of gewoonweg minder ruimte in de ruimte heeft, kan een te grote tafel de woonkamer snel overbelasten en de mobiliteit en functionaliteit in de ruimte beperken.

Welke salontafel past er op? Adviseer de juiste bij Lomado

. Bij ons vindt u de juiste salontafel voor al deze criteria! Wij bieden u een grote keuze aan salontafels in alle stijlen en passend bij de rest van de bij ons verkrijgbare meubels. Creëer de sfeer die u wenst door in onze online shop salontafels te kopen tegen de beste prijs en uw favoriete stuk te kiezen dat past bij uw bank, een hele stofferingsset of in harmonie met het tapijt (ook verkrijgbaar bij ons). We brengen de meeste tijd thuis door, meestal in de woonkamer. De vraag is of u uw andere meubels wilt accentueren of dat u een accent wilt leggen op een design salontafel in een andere kleur. Voor kleinere ruimtes zijn zogenaamde salontafels of bijzettafels ideaal. Ook tussen de stofferingssets door zien ze er goed uit, omdat de set zelf vaak veel ruimte in beslag neemt. Lomado heeft hiervoor een grote keuze! Neem een kijkje in onze winkel en zet uw nieuwe salontafel, die u altijd al wilde, vast.
Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren