BoxspringbeddenArtikelen  1 - 32 van 32

Het boxspringbed, traditionele pionier op het gebied van matras en lattenbodem

Boxspringbedden hebben een lange traditie. In Scandinavië, Nederland en de VS genieten ze sinds het begin van de 20e eeuw een grote populariteit. Nu zijn ze begonnen aan hun triomfantelijke mars naar de Duitse rijken en zorgen ze ervoor dat de slaapkamers thuis net zo goed zijn als in de negende hemel.

Of het nu gaat om longitudinaal of transversaal boxspringbedden in 140x200, 160x200, 180x200 en andere afmetingen

Er is een gezegde: & quot; Als je een bed opmaakt, zo lig je. & quot; Ongeacht of u alleen in uw bed op de troon zit of het deelt met uw wederhelft - met een boxspringbed kunt u beslissen om er in de lengte in te gaan liggen of het er aan de overkant te bezetten, zelfs 's nachts weer ; heroverwegen.

Architectonisch - unieke constructie voor een gezonde slaapanatomie

Met een comfortabele topper die over de duurzame en robuuste bodem van boxspring en matras ligt, geniet u van absolute rugvriendelijkheid en hoeft u zich de volgende ochtend geen zorgen te maken over een stijve nek. Een bijzondere maatregel; Het boxspringbed biedt ondersteuning in het gebied van de lendenwervels. Zelfs degenen met tussenwervelschijven zullen het bijzondere slaapcomfort waarderen.Spieren en gewrichten worden blijvend ontlast. De structuur van het bed, zonder lattenbodem, past zich aan uw lichaam aan en biedt meer comfort dan gewone bedden. Door de druk van uw lichaamsgewicht af te leiden, kunt u zich verheugen op een lange levensduur van uw boxspringbed.

Stap in, stap uit - comfortabele instap dankzij de verhoogde matraslaag

U hoeft niet oud te worden om het gemak van een verhoogde bedingang te waarderen. Door de speciale, verhoogde positie van de matras vlieg je sneller en comfortabeler naar je dromen. Omslachtig tillen was gisteren. Zwaai je benen over de rand van het bed en begin de dag levendig. Er is nauwelijks een bed dat u sneller weer op de been kan helpen.

Ruimtevullend of ruimtebesparend - bedmaten geschikt voor individuele leefomstandigheden

Afhankelijk van de kamergrootte, bedbezetting en persoonlijke voorkeur, kunt u uw boxspringbed kiezen in de maten 180x200, 160x200 en 140x200 en tal van andere afmetingen. Geen woonsituatie is te klein voor grote dromen en geen droombed is te groot.

Geen geurwolken dankzij optimale luchtcirculatie - hygiënische reinheid voor een gezonde slaap

Een boxspringbed biedt een bijzonder hoge afmeting.hygiëne, want het is transpiratievriendelijk. Je lichaam verliest veel vocht in je slaap en je hebt misschien al het gevoel in zijn eigen sap te zijn, letterlijk. Door de unieke constructie van uw bed en een ademend dekbedovertrek kan de lucht goed circuleren. Het vocht dringt niet door de matras. Het is afgeleid en u zult zich merkbaar beter voelen als u wakker wordt. Geniet van het gevoel van schone, gezonde frisheid!

Design is de troef met een boxspringbed in de trendkleuren petrol, rood of groen en klassiekers als grijs, beige en zwart

Naast optimaal slaapcomfort laat het boxspringbed ook zijn visueel aantrekkelijke kant zien. Invloeden van Scandinavisch woondesign zorgen voor een gezellig comfort in je slaapkamer. De eenvoudige elegantie met zijn rechte vorm is een echt hoogtepunt in uw moderne woonomgeving. Boxspringbedden in de trendkleuren petrol, rood en groen bieden een bijzondere elegantie. Maar klassiekers in grijs, beige en zwart behoren tegenwoordig nog steeds tot de trendkleuren.

Weg van het ladendenken en naar multifunctioneel meubilair - extra opbergruimte door boxspringbedden met bedbox

Hoe graag u uw dromen ook in een geheim vak wilt plaatsen, u kunt de extra opbergruimte die een boxspringbed met bedbox u biedt, veel uitgebreider gebruiken. Uitgevouwen geeft een bedbox u de grootte van het gehele ligvlak en kunt u bijvoorbeeld zomer- of winterbedden plaatsbesparend en optisch discreet opbergen. Een bijbehorend bedmodel is een onmisbaar element, zeker voor woonsituaties met weinig ruimte, want er kan nooit genoeg extra opbergruimte zijn.

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren