HighboardsArtikelen  1 - 60 van 217

Hoog bord - modern en multifunctioneel

Hoge kasten combineren een kast, een vitrine en een ladekast in één meubelstuk. Het zijn moderne hoge ladenkasten, die u veel opbergruimte bieden en er esthetisch uitzien. In de regel zijn ze meer dan 100 cm hoog en kunnen ze op verschillende manieren worden gebruikt. In uw woonkamer of in uw eethoek zijn ze zeer effectief. Maar ze zien er ook goed uit in uw keuken of hal. In onze online shop kunt u uw nieuwe favoriete model voor een goede prijs kopen en bij u thuis laten bezorgen.

Hoge commode en highboard - gezellige woonkamerinrichting

In een hoge ladekast worden de gesloten kastelementen gecombineerd met praktische laden en open vakken. De elegante glazen elementen en vitrines zijn een blikvanger: Daar kunt u uw mooie serviesgoed, uw favoriete souvenirs zoals foto's of uw waardevolle verzamelobjecten presenteren. Ze staan stevig achter het stevige glas en zijn tegelijkertijd vakkundig in scène gezet. U kunt ervan genieten en uw gasten zullen direct herkennen wat voor u belangrijk is. Ingenieuze extra punt: Uw decoratie is beter beschermd tegen stof

Achter de gesloten deuren of schuifdeuren van een ladekast kunt u uw DVD's, CD's, boeken en spelletjes opbergen. Ze zijn netjes en veilig opgeborgen. Ook extra serviesgoed of decoraties zijn hier in goede handen. Kleinere artikelen zoals servetten en lucifers kunnen in de laden worden opgeborgen. De open vakken en extra planken zijn bijzonder geschikt voor zaken die u vaak nodig heeft en altijd bij de hand wilt hebben. U kunt de planken ook gebruiken voor uw decoratie. Vazen, bloemen, kaarsen en boeken zien er mooi uit. Een esthetisch hoogtepunt is de geïntegreerde verlichting. Deze bevindt zich bijvoorbeeld in de vitrine en zorgt voor een indirect en gezellig licht: woonkamers zien er heel gezellig en uitnodigend uit in een oogwenk.

Hoog bord: wit, hoogglans, country style

U kunt uw interieur in landelijke stijl aanvullen met witte dressoirs, ladenkasten of planken. Gezellig woningtextiel en mooie kaarsen harmoniëren prachtig met de landelijke huisstijl. De afbeeldingen met bloemmotieven en natuurlijke motieven en decoraties in zachte pastelkleuren, die vooral in de Scandinavische landhuisstijl te vinden zijn, passen hier goed bij. Als u veel opbergruimte wilt, kunt u uw witte hoge ladekast combineren met een dressoir, een garderobe en een plank in het wit. Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwerp uw oase van welzijn in de gezellige landhuisstijl.

Hoge planken van hout: eiken, wilde eik, beuk, acacia massief

Wie houdt van een natuurlijk en origineel interieur, kies voor een massief highboard van hout: eiken, wild eiken, beuken, massief acacia en andere houtsoorten geven uw woonkamer een warme en comfortabele touch. U kunt uw nieuwe houten hoge ladenkast ook combineren met andere houten meubelen. Bij ons vindt u meubels in vele houtsoorten en afmetingen. Blader gewoon door onze online shop en stel uw nieuwe huiskamermeubels samen!

Highboard massief hout of in witte hoogglans optiek kopen goedkoop

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren