Garderobe spiegelArtikelen  1 - 60 van 78

Garderobespiegel voor de perfecte sfeer - want de eerste indruk telt

De gang is het eerste wat we zien als we de woonkamer binnenkomen. Het verwelkomt ons met een aantrekkelijke flair en geeft onze bezoekers inzicht in onze leefstijl. U moet speciale aandacht besteden aan de keuze van de geschikte spiegel, omdat de garderobespiegel een zeer grote rol speelt, als het erom gaat om de ingang te laten verschijnen helder en vriendelijk.
.

Wandspiegels in de gang en garderobespiegels met legplanken - eenvoudigweg praktisch of een echt kunstwerk

De spiegels voor de gang zijn verkrijgbaar in vele verschillende versies. Van de eenvoudige kaderloze gangspiegel tot de garderobespiegel met plank - de vorm heeft een grote invloed op onze leefomgeving. Moet het romantischer, speelser, of liever gezegd, moderner zijn? Een eenvoudige garderobespiegel is eerder een terughoudendheid, terwijl een weelderige spiegel de kamer domineert. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden en ontwerpen in de online shop van Lomado.de en vind de juiste spiegel voor uw garderobe of een stijlvolle wandspiegel voor de gang.

Eenvoudige buitenspiegels voor elke woonstijl

Kaderloze spiegels of modellen met een discreet frame passen niet alleen perfect in elk interieur, ze toveren ook een maximum aan licht op de gang. Vooral in lange buisvormige gangen kunnen ze wonderen verrichten. Als u de spiegel in het midden van een van de lange zijden optilt, zult u verbaasd zijn over hoe groot uw gang er ineens uitziet. U kunt een nog beter effect bereiken door uw garderobespiegel tussen twee deuren te plaatsen. Dit maakt het oppervlak visueel losser en creëert tegelijkertijd een verbinding. Garderobespiegels met kaders ontvouwen een meer huiselijk karakter dan kaderloze gangspiegels. Of het nu gaat om een vrijstaande spiegel, een staande spiegel die eenvoudig tegen de wand leunt of in de inrichting is geïntegreerd - een kastspiegel met een frame zet accenten. Ervoor zorgen dat gerichte contrasten over het algemeen een gunstig effect hebben. Een donkere lijst ziet er het beste uit op een lichtgekleurde muur, terwijl wandspiegels met een lichtgekleurde lijst op een donkere achtergrond het meest geschikt zijn.

Onze tip voor donkere ruimtes: Als u de spiegel zo plaatst dat het licht - bijvoorbeeld door een raam of een vaak openstaande deur - de spiegel raakt, kunt u genieten van een aangename lichtsterkte in uw gang. De garderobespiegel reflecteert het invallende licht en geeft u een aangenaam vriendelijke entree. In principe ziet een grote spiegel in de gang er bijzonder modern en stijlvol uit.

Een frisse wind in de gang - garderobespiegels in een nieuw design


De spiegel wordt steeds meer het favoriete kind van ontwerpers: met steeds nieuwe vormen en kleuren verwennen ze het oog van de kijker. Een eenvoudige spiegel wordt een aantrekkelijk designobject dat niet alleen het gezicht van de eigenaar, maar ook zijn individualiteit weerspiegelt. Kleurrijke metalen elementen en bedrukte kaders zijn net zo populair als kleerkastspiegels met geïntegreerde ramen die geopend en gesloten kunnen worden. De selectie van verschillende maten en ontwerpen is enorm, maar in onze online shop ben je er zeker van dat je de juiste keuze maakt!

De bijpassende spiegel voor uw garderobe


Spiegel, spiegel aan de muur? Past het kapsel? Past de outfit bij mij? Hoe zien de kleuren eruit? Een grote spiegel in de gang is niet alleen modern, maar biedt ook veel voordelen. Met een grote spiegel kunt u van top tot teen naar uw blik kijken. Wij raden u daarom aan om een garderobespiegel te kiezen die minstens half zo groot is als uzelf, zodat u uw hele lichaam kunt zien. Is er niet genoeg ruimte in je gang? Met een kleinere wandspiegel kunt u ook prachtige accenten leggen en bij het verlaten van het appartement snel een blik werpen op kapsel en stijl.

Een grote plafondhoge spiegel moet zo geplaatst worden dat het grootste lid van uw gezin er comfortabel in kan kijken. Als je eerst moet bukken om je hoofd te zien, is het niet alleen vervelend, maar ook een dagelijkse ergernis. Kleinere modellen moeten worden geplaatst, zodat u zowel uw kapsel als uw decolleté kunt zien. Als u meerdere mensen van verschillende afmetingen bij u in huis heeft, kunnen meerdere kleine spiegeltjes een goed alternatief zijn voor een grote spiegel. Vertaald met www.DeepL.com/Translator
Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren