Kasten & vitrines

Een geslaagde combinatie van functie en design - kasten en vitrines

Glanzende Kasten en vitrines kunnen stijlvol worden toegevoegd aan banken en salontafels in vele variaties en ontwerpen. Woonkamerkasten fungeren als voornaamste elementen van de woonstructuur. Vitrinekasten kunnen worden ontworpen in harmonieuze of contrastrijke designs om ideale opslagruimte te creëren en een comfortabele woonsfeer te creëren. Ze kunnen op indrukwekkende wijze worden gecombineerd met buffet of Hängeschr;nken. Aantrekkelijke lichteffecten bieden elegante optiek. Showcase kasten nodigen uit met glasfronten van hoge kwaliteit om te bekijken. Ze fungeren als Presentatie kans voor geliefde accessoires en tentoongestelde voorwerpen trotse appartementeigenaren. De praktische opslagwonderen in elegante verschijning maken ook indruk door hun gevarieerde verdeling. Een luxe en ruime opbergruimte voor serviesgoed en bestek, maar ook voor taartborden, vazen, Bücher en soortgelijke artikelen bieden ook buffetkasten in de kleinste ruimte. Ze kunnen daarom gemakkelijk worden geïntegreerd in de woon- en eetruimten van bestaande woongelegenheden. Dit geldt ook voor Hängeschr&nke, die bijdragen tot een optimaal gebruik van de bergruimte in appartementen.


Een verrijking voor elk huis: vitrines, buffetkasten en hänke van lomado.nl

Het assortiment van de online shop bevat een moderne vitrine gemaakt van massief Zerreiche in rustic design. In de kleur Macciato en matt gelakt, slijtvast oppervlak toont het door zijn succesvolle frontdeling een expressieve optiek. De White-Wash-Effect en de handgreeploze push-to-open techniek dragen ook bij aan de elegante uitstraling van het front. De vitrinekast bestaat uit twee glazen en twee houten deuren, vier glazen deuren en twee compartimenten . De glaselementen bestaan uit veiligheidsglas. Als alternatief is tegen meerprijs ook glazen randverlichting verkrijgbaar. Daarnaast biedt lomado.de ook een hoog kastmodel gemaakt van massief Zerreiche met twee glazen en drie grote laden. Glaskantverlichting kan ook als optie besteld worden voor deze versie.


Aanvullende opslagruimte via Kasten, Buffetkasten van lomado.nl

Het assortiment van de winkel omvat ook een Hängevitrine met een extravagante frontcombinatie in zwart-wit-contrast. Het bestaat uit een uitzonderlijk glas, twee inzetstukken en een glazen plank. Er zijn ook Kasten in wit met verschillende vormen en maten met een handvat van aluminiumkleurig kunststof verkrijgbaar. De Hänch units zijn uitgerust met een flap of een rechts en links monteerbare Tür. U kunt ook een kast bestellen als bovenkast in beukenhouten replica of in wit met twee deuren. Er zijn ook buffetkasten van hoge kwaliteit met veel bergruimte beschikbaar.


Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren