tv-muren
Je woonkamer is een plek om gezellig samen te zijn, de plek waar film- en televisie-avonden een bijzondere ervaring worden. Natuurlijk speelt de sfeer een belangrijke rol. Licht, geluid en design rondom de flatscreen bepalen voor een groot deel de comfortfactor bij het tv kijken, die je kunt beïnvloeden door voor je tv-muur te kiezen. Want met een tv media wall haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar bepaal je ook de stijl en sfeer in je woonkamer. Lomado biedt je een grote keuze aan verschillende varianten zodat je precies de tv wall kunt vinden die bij je past.

Allrounder met een concept - de tv-wandeenheid voor elke behoefte

Een tv-muur die gemaakt is om dure hifi-apparatuur optimaal te presenteren, lelijke accessoires op een elegante manier te verbergen en goed op te gaan in een bestaand kamerontwerp, heeft veel te bieden. Allereerst ruimte. Compartimenten, lades en ruimtes in een tv-muur moeten zijn gebaseerd op uw vereisten voor opslagruimte en de grootte van uw thuisbioscoop. En omdat tv-wanden niet langer lompe stukken uit één stuk zijn, maar meestal bestaan ??uit lowboards en wandplanken, kun je ze perfect aanpassen aan je ruimtesituatie. De hoogte van de tv-onderkasten zorgt voor een comfortabele kijkhoogte en het beste geluid, zodat je geniet van films en televisie in de hoogste kwaliteit. Maar niet alleen multimedia is terug te vinden in een tv-muur. Om ervoor te zorgen dat u in het veelzijdige inrichtingselement ook andere dingen kunt opbergen en in de schijnwerpers kunt zetten, zijn tv-woonwanden echte genieën van orde. Afhankelijk van de stijl en het model scoren ze met glazen vitrines of open vakken met elegante panelen en mooie vlakken waarachter je veel opbergruimte vindt. Geavanceerde ruimteconcepten komen samen met een goede stijl met een Lomado tv-muur - het enige wat je hoeft te doen, is er een kiezen.

Ontwerp voor alle gevallen - tv-mediawanden van klassiek tot futuristisch

Of je huis nu modern, gereduceerd, extravagant of klassiek is ingericht - als je op zoek bent naar een geschikte tv-muur die past bij je bestaande interieur, dan vind je die op Lomado. We hebben moderne hoogglans meubelen en futuristisch design in ons assortiment, evenals de typische landhuisstijl met zijn tijdloze elegantie. Als u enthousiast bent over de industriële stijl, kunt u zich verheugen op een grote selectie tv-wanden, die dankzij hun gereduceerde vormentaal ook gemakkelijk te combineren zijn met andere soorten meubels. Massief hout en vintage look komen goed tot hun recht in een klassiek interieur en brengen gezelligheid in de woonkamer. In de uitgebreide productbeschrijvingen van onze modellen vind je voor elke tv-muur veel informatie en foto's, zodat je vooraf een exact beeld krijgt van je nieuwe meubel.

Levende technologie op het hoogste niveau - de verborgen & quot; extra's & quot; een eersteklas tv-muur

Woonkamermeubilair is meer dan een mooie gevel. Hoogwaardige fittingen en scharnieren zijn net zo belangrijk als lichtechte oppervlakken of coatings die het onderliggende materiaal beschermen tegen krassen en beschadigingen. Met een slijtvaste beschermlaag is uw tv-mediawand ook gemakkelijk af te vegen en dus onderhoudsvriendelijk. Softclose ladesystemen zorgen voor geruisloos sluiten en voorkomen materiaalslijtage. Verborgen & quot; Extra's & quot; zoals deze zijn standaard voor onze fabrikanten en maken van tv-wanden, lowboards, tv-tafels en hifi-meubels producten van de hoogste kwaliteit.

Gemak al bij de aankoop - ongecompliceerd naar je nieuwe tv-muur met Lomado

Zodat u vanaf het begin van uw nieuwe meubels kunt genieten, moet winkelen een stressvrije ervaring zijn. Met slechts een paar klikken kunt u uw favoriete product gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen op lomado.de en al snel genieten van film en televisie in een nieuwe setting. U bepaalt zelf de betalingswijze, en mocht u vooraf meer informatie over onze tv-wanden nodig hebben, dan staan ??wij telefonisch voor u klaar en beantwoorden uw vragen uiteraard graag per e-mail.

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren