Woonkamertafels
Woonkamertafels - individueel en functioneel

Er zijn verschillende soorten salontafels die u kunt gebruiken om uw woonruimte comfortabel en praktisch te maken. Koffietafels worden aangevuld met kleine bijzettafels. Speciale blikvangers zijn consoletafels en afscheidingstafels. Woonkamertafels dienen vooral als welkome opbergruimte. Modellen met laden of extra stoelen bieden waardevolle opbergruimte. Maar woonkamertafels moeten niet alleen functioneel zijn, ze moeten er ook esthetisch uitzien en harmoniëren met uw bank en uw andere woonkamermeubelen. Modern, gezellig of elegant: voor de individuele inrichting van uw woonruimte bieden wij salontafels voor elke inrichtingsstijl.

Modern: Woonkamertafel rond en wit

Of u nu op zoek bent naar een ronde, ovale of rechthoekige salontafel, wij hebben de juiste tafels voor een moderne inrichtingsstijl. Koffietafels dienen vooral als opslagruimte voor drankjes en snacks tijdens sociale bijeenkomsten. Op de banktafel staan de afstandsbediening en de televisiekrant al klaar als u zich 's avonds voor de televisie comfortabel wilt voelen. Sofatics worden gekenmerkt door hun lage hoogte, die precies is afgestemd op de hoogte van de bank. Zo kunt u alles op tafel bereiken vanuit uw luie stoel.

U houdt van een modern en eenvoudig ontwerp met duidelijke lijnen? Dan hebben wij de juiste glazen tafel voor u. Woonkamers met een moderne uitstraling krijgen een elegant karakter. Of het nu gaat om helder, mat of gekleurd glas: Woonkamertafels van glas zien er nobel uit en geven uw woonkamer die bepaalde dingen.

Gemeenschappelijk en natuurlijk: Woonkamertafelhout

Wie houdt van rustiek en origineel, neemt een massief houten tafel. Een goedkopere variant is een houtlook tafel. Woonkamers in landhuisstijl of in Scandinavische stijl krijgen een comfortabele sfeer. Houten salontafels kunnen prachtig worden gecombineerd met een secreet- of consoletafel. Een secretaresse ziet er decoratief en elegant uit. Het kan gebruikt worden als pure blikvanger of voor klein papierwerk. Console tafels zijn smal en meestal hoger dan salontafels. Ze bieden een ideale gelegenheid om extra bergruimte te creëren of om de scène te zetten voor de inrichting van de woonkamer. Bloemenarrangementen, sculpturen en persoonlijke foto's in fotolijsten zien er prachtig uit. Overigens kunt u niet alleen in de woonkamer, maar ook in de entree van uw appartement een consoletafel plaatsen. Dankzij zijn geringe diepte past hij ook harmonieus in kleine en smalle gangen. Het dient bijvoorbeeld perfect als opslagruimte voor sleutels of voor decoratiedoeleinden.

Praktisch: Woonkamertafel in hoogte verstelbaar

Wie zijn salontafel niet alleen wil gebruiken als opslagruimte voor drankjes en snacks, maar ook om er te eten, kan een verstelbare tafel meenemen. Idealiter kan de uittrekbare salontafel in hoogte worden versteld. Veel modellen zijn uitgerust met een slinger aan de zijkant van de banktafel. Met deze slinger kunnen de huiskamertafels snel en eenvoudig op de gewenste hoogte worden ingesteld. In de hoogste stand kunt u comfortabel eten. s Avonds kunt u de tafel gewoon laten zakken en gebruiken als klassieke salontafel. De hogere positie is ook perfect voor het spelen van spelletjes, knutselen of andere hobby's aan tafel.

Zachte tafel en kleine tafel: individuele woonkamerinrichting

Een leuke toevoeging aan de salontafel zijn bijzettafels. Terwijl de salontafels meestal direct voor de bank staan, kunnen extra tafels aan de zijkanten worden geplaatst. Het glas kan daar gemakkelijk geplaatst worden of de mobiele telefoon kan neergezet worden. Een bijzonder gezellige sfeer ontstaat wanneer u een tafellampje op de bijzettafel naast de bank plaatst. Dit zorgt voor een indirecte en comfortabele verlichting tijdens het televisiekijken of een gezellig samenzijn. Bovendien is het ideaal als leeslamp.

Houten tafel of glazen tafel: woonkamer-Möbel günstig online kopen

Of het nu woonkamertafel hout of woonkamertafel wit is: Bij ons vindt u decoratieve en functionele salontafels volgens uw wensen. Bezoek gewoon onze online shop en laat je inspireren door onze creatieve en originele ideeën. Zo is inrichten leuk. Bestel' uw nieuwe huiskamertafel online en laat deze direct bij u thuis bezorgen!

Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren