WINGST-61Artikelen  1 - 20 van 40

Landhuisinrichting WINGST-61

Als we ons onze droominrichting voorstellen, willen we meestal twee dingen combineren: Gemütlichkeit en een nobele presentatie. Dit combineert vooral de landelijke huisstijl, die ons terug in de tijd brengt en ons op een eenvoudige manier een gezellig design presenteert. De landhuisstijl viert zijn comeback omdat het tegenwoordig vaak wordt gecombineerd met moderne elementen en er dus niet ouderwets uitziet. Toch brengt het ons uit de steriliteit van het futuristische design van vandaag de dag en brengt het ons een stuk land om een zucht van opluchting terug naar huis te ademen in ons stressvolle en grijze dagelijkse leven. Een serie die dit alles belichaamt is onze WINGST-61 serie met woonkamer-, garderobe- en slaapkamermeubelen in landhuisstijl. Zij zorgen voor een natuurlijkheid op een hoogwaardige en elegante manier in uw vier muren.


Hoge kwaliteit tot in het kleinste detail

Kwaliteit is onze topprioriteit naast design. Daarom is het voor ons belangrijk dat u veel plezier beleeft aan de Möbeln en dat ze passen bij elke woonsituatie. Geen kwestie als familie, pärchen of alleen: Door de verscheidenheid van de serie is er voor ieder wat wils. De oppervlakken van de Möbel zijn gecoat met een robuuste en slijtvaste lak, waardoor ze kras- en slagvast zijn en dus ideaal voor uw dagelijks leven. De möbel is ook van nature lichtecht en ziet er nog steeds uit zoals op onze foto's, ook na het schoonmaken en na een lange tijd. Hoogwaardige metalen scharnieren en handgrepen houden u tevreden als u ze gebruikt en zorgen ervoor dat alles soepel en stabiel loopt. In sommige van de grotere planken vindt u LED-achtergrondverlichting. U kunt het ook langer laten branden, want dankzij de energie-efficiëntieklasse A+++ hoeft u zich geen zorgen te maken over elektriciteit.


Best quality meets loving country house design

Het ontwerp van de WINGST-61 Mübel spreekt ook voor zich. Gevormde witte Möbel laat de kamer er helder, open en vriendelijk uitzien. Het is een voordeel voor het welzijn dat dit een matte witte kleur is. Het is minder koel dan bijvoorbeeld hoogglans. Het eenvoudige wit is zeer mooi te combineren met alle kleuren en laat u en uw smaak vrij in de keuze. U ontvangt ook de ouderwetse vlechtwerkdekens die u op de foto's kunt zien. Dit geeft u al een goede landelijke stijl accessoire voor uw nieuwe interieur. De möbel is vrij eenvoudig van vorm, maar toch overtuigen ze met een paar kleine details. Verhogingen en depressies en een bredere bovenzijde met een mooi frame zorgen voor de typische flair van het landhuis, die met zijn kleine decoraties en liefdevolle details in de smaak valt en zo het edele design verrijkt. De verlichting maakt de muggen levendiger en vooral levendiger en maakt van uw favoriete stukken zoals vazen, figuren of uw geliefde Bücher een bijzondere blikvanger, als u 's avonds tijdens een gezellige tv-avond voor een aangename sfeer zorgt en zorgt voor een aangenamer licht met hun indirecte verlichting. Een ander stijlvol accessoire zijn de kleine knoppen en palen met ornamenten aan beide uiteinden, die getuigen van de kwaliteit en het zorgvuldige vakmanschap van de landhuisstijl. Door hun directe vloerstand maken de meubels een zeer rustige en solide indruk, terwijl de meubels op hoge en lage plafonds er vaak erg onstabiel en rommelig uitzien.


Cottage-stijl Möbel günstig online kopen

De WINGST-61 Möbel klinkt precies zoals u zoekt? Daar zijn we blij mee! Bestel vandaag nog in onze winkel Möbel günstig in de landhuisstijl voor de woonkamer, de gang en de slaapkamer. Uiteraard is de levering vrij van verzendkosten en per telefoon, zodat u zich eraan kunt aanpassen. Uiteraard kunt u de meubels individueel of als prijsbesparende set bestellen. Ook individueel maken de Möbel zich geweldig in elk reeds bestaand mechanisme, omdat ze zeer goed te combineren zijn met andere Möbel. Als set - vooral in het hele appartement - zijn ze nog aantrekkelijker door hun vlakke vormgeving en de perfect op elkaar afgestemde opbergruimte. De beslissing is aan u!


Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op: schrijf ons een e-mail of bel ons op ons telefoonnummer. Wij kijken uit naar uw aankoop!
Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren