Slaapkamer


Pagina 1 van 2
53 Artikelen Gevonden, Toon artikelen 1 - 40

Een fantasierijk ontworpen slaapkamer biedt een dromerige sensualiteit en pure ontspanning

.

De indrukwekkende uitrustingsvariant opent een zeer brede individuele ontwerpmogelijkheid voor slaapkamers en accessoires. Een breed scala aan vormen, materialen, kleuren en designuitvoeringen leidt tot een bijna onbeperkte keuze. Zowel in klassieke als moderne stijl stijl vindt u de juiste. Slaapkamer’s kunnen onder andere veel mogelijkheden bieden voor verandering. Achter de eenvoudige objectiviteit van een aantrekkelijk vormgegeven sofabed schuilt een voordelige functionaliteit en een optimale benutting van de ruimte. Een indrukwekkende transformatietechniek kan van een slaapbank gemakkelijk een uitnodigend ligvlak maken. Vooral in slaapkamers kan de perfecte verbinding tussen functionaliteit en elegantie succesvol zijn.


Een aantrekkelijk en uitgebreid assortiment aan slaapkamermeubelen is beschikbaar in de online shop

.

De boxspringbedden, die voor het eerst populair werden in Amerika, zijn een slaapsysteem gebaseerd op een geveerde onderwagen. Het onderstel bestaat meestal uit een massief houten frame sterk> rondom de ophanging. Op de matras zit een matras, die in lentekern of pocketveren kernontwerp het slaapcomfort ondersteunt. De aangeboden boxspringbedden zijn een echt hoogtepunt. In deze comfortabele bedden slaapt u zoals op wolken. De beschikbare kussens verschillen van de boxspringbedden vooral door de apparatuur met een lattenbodem en een grote bekleding. In tegenstelling tot het boxspring bed, hebben de gestoffeerde bedden een berging door beddengoed. Bovendien hebben de hoogte en de hoogte van het ligvlak van een boxspringbed een preventieve en rustgevende werking bij rijstoornissen. Afhankelijk van de behoefte zijn er ook verschillende dubbele en eenpersoonsbedden bedden in verschillende uitrustingsvarianten verkrijgbaar. De futonbedden zijn uitgerust met een lage lijst om het in- en uitstappen te vergemakkelijken. Futonbedden bieden een ruimtebesparend slaapalternatief. Als functionele en optische toevoeging aan de slaapkamer vormen naar buiten gerichte kasten een centraal punt. Ze zijn verkrijgbaar in opgeschorte kasten, draai- en hoekkasten en hoekkasten en kastcombinaties in verschillende kleuren, stijlen en ontwerpen. Voor elke smaak en elke ruimteconditie zijn er geschikte versies beschikbaar. Het praktische en visueel aantrekkelijke openen en sluiten van de zwevende kasten werkt via rolbewegingen op een rail in het bovenste deel van de kast. Een betrouwbare opbergruimte in handgrepen voor persoonlijke spullen en gebruiksvoorwerpen biedt compacte nachtkastjes in een mooie vormgeving . Een duidelijk grö; capaciteit om op te bergen zorgt voor commodes, dressoirs en functionele rollis als flexibele en stijlvolle toevoeging aan de sfeer van de slaapkamer. Hoogwaardige duurzame make-up tafels en spiegels in hoogglans wit gelakt als cosmetische logistiek centrum hebben een bijzondere betekenis in de slaapkamer. Goed doordachte gecombineerde slaapkamerspaarpakketten kunnen worden besteld tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

.


Bij de keuze van een slaapkamer zijn vooral persoonlijke voorkeuren van belang

.

Het ontspannen in een liggende positie in ergonomisch ontworpen, comfortabele bedden creëert een perfecte balans met de spanningen en spanningen van het dagelijks leven. Welke materialen, kleuren en ontwerpen kunnen bijdragen aan ontspanning wordt alleen al door uw persoonlijke smaak bepaald. Aangezien ook uw prijsopvattingen individueel zijn, wordt door de producten aangeboden in de Onlineshop Producten voor müuml;r de meeste elke prijsklasse Alternatieven voor de aankoop van de producten in de Onlineshop.