Modern
De moderne stijl van wonen

Het moderne wonen wordt vooral gekenmerkt door de combinatie van een eenvoudig en elegant design met tijdloze accessoires. Dit creëert een harmonieus beeld van modern stijlbewustzijn en een zeer individuele touch. Met een modern design kunnen we ons allemaal voorstellen dat we de flair van de grote stad in ons huis vastleggen, het snelle tempo even vertragen en ons op een stijlvolle manier aanpassen aan de actualiteit. Moderniteit wordt geassocieerd met hoogwaardige en nauwkeurig op elkaar afgestemde meubels, die in het totaalconcept gewoon een mooi beeld geven. Modern meubilair moet eenvoudig zijn en een optimale basis bieden. Zo kunt u zich individueel ontvouwen in uw persoonlijke ruimte.


Modern design - hoe ziet het eruit?

Natuurlijk weet je nu wat zo'n moderne levensstijl zo bijzonder maakt. Wij willen u helpen bij het ontwikkelen van een aantal goede ideeën voor uw huis. Zorg ervoor dat uw inrichting voornamelijk in kleur is afgestemd. In de moderne woonstijl is het belangrijk om een goed kleurenschema te hebben waarin de afzonderlijke componenten op elkaar zijn afgestemd. Je hebt vaak geen kitscherige decoraties nodig als het gaat om de meubels zelf, maar laat je overtuigen door eenvoud in combinatie met functionaliteit. Zet uw meubelen in plaats daarvan in de schijnwerpers met een prachtig boeket bloemen in opvallende kleuren of een voor u typisch decor, om het edele meubilair karakter te geven.


Fijn en esthetisch möbel - een must voor het moderne leven

Iedereen weet dat effen witte möbel, of het nu in mat of hoogglans is, echt een verschil maakt. Ze verbeteren uw omgeving en laten ze open en helder lijken. Je moet er wel voor zorgen dat de kamer er niet te steriel uitziet. Gebruik dus knuffelkussens met patronen of mooie kleuren om van uw woonkamer een gezellige plek van moderniteit te maken. Een tapijt kan uw huis ook warm en gezellig maken. Het moet knuffelig zijn, maar niet te wild of spannend, zodat het niet afleidt van het algemene concept. De opwinding op de foto zit hem in de details. Gebruik de vitrines om uw kamer een gevarieerde uitstraling te geven zonder dat het er rommelig uitziet. Het edele design van uw meubels blijft behouden, maar u kunt uw beste servies of uw mooiste decoratie op een expressieve en toch voorzichtige manier tentoonstellen. Onze Möbel ondersteunt u met economische A+++ LED verlichting. Ze maken van uw vitrines zeer bijzondere hoogtepunten. Ook het licht in de ruimte speelt een rol. Warm, indirect licht is ideaal voor hoogglansverlichting om onverwachte reflecties te voorkomen. Bovendien zorgt warm licht op lichte en eenvoudige oppervlakken voor een aangename warmte in de hele ruimte. Maak het u gemakkelijk met uw geliefden op een leuke TV-avond en bewaar alle spellen, CD's en DVD's en alles wat u nodig heeft om comfortabel te leven in onze highboards en lowboards. Wij helpen u om op een elegante en eenvoudige manier een comfortabele ruimte te creëren voor een gelukkig leven.


Modern kleurontwerp - zo werkt het op dit moment

Donkere kleuren of kleuren die gemengd zijn met wit of beige tot een romiger tintje zijn zeer modern aan de muur. Combineer je lichte möbel met een donker koffiebruin om een stijlvol licht-donker contrast te creëren. Om te voorkomen dat de kamer te donker wordt, kunt u een andere muur maken in een mooie oude roze of lichtbeige, wat ook heel goed past bij het warme, indirecte licht.


Winkelen bij Lomado

Gal wat u zoekt, bij ons vindt u alles van een complete Möbelset (bv. een wandmeubel), lampen, tot en met tapijten, zodat u uw woning volledig naar uw wensen kunt inrichten, comfortabel en zonder veel moeite. Wij leveren meubilair voor uw woonkamer, uw eetkamer of uw slaapkamer: Welke kamer u ook kiest, bij ons wordt u altijd goed geadviseerd. Wij kiezen de meubels die wij u met liefde aanbieden om u de beste woonervaring te bieden. Neem een kijkje in onze winkel en zie hoe u uw huis kunt omtoveren tot een compleet nieuwe, levendige en geschikte plek met meubilair van hoge kwaliteit in het modernste design - en dat alles tegen de beste prijs.


Vrije levering en de beste service

Je hebt echt de wens om je huis op te frissen met onze meubels en er een stijlvolle plek van te maken? Zeer goed! Bestel vandaag nog zonder verzendkosten naar uw huis en adviseer u graag, als u nog vragen heeft. Bel ons gewoon op het onderstaande nummer of neem contact met ons op via het onderstaande adres. Wij kijken ernaar uit om u te helpen!
Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren