Landhuisstijl
Landhuisstijl - gezellig, adellijk, huiselijk, huiselijk

Landhuisstijl brengt ons huis wat we vaak missen in de hectische, sombere stedelijke regio. Het gevoel van rust en gezelligheid dat nog steeds te vinden is op het platteland. We associëren de landhuisstijl met een plek waar de tijd heeft stilgestaan en je even kunt ontsnappen aan de stress van alledag. Hiermee krijgt u het gevoel van korenvelden, liefde voor vakmanschap en edele verwerking in uw huis. U voelt de frisse, heldere lucht van het platteland en krijgt een sfeer in uw huis waarvoor u anders een dure vakantie zou moeten boeken.


Als u denkt aan uw droomhuis op het platteland, zullen sommige materialen zeker in gedachten komen, die gewoon een must zijn voor de landhuisstijl. Houten look - ook met korrel -, steen en klei. Eenvoudige, handgemaakte materialen die u de ongecompliceerde levensstijl van het landhuis brengen.

Landhuisstijl - contrasterende kleurkeuze voor uw speciale sfeer

De kleurencombinatie is ook belangrijk. Onze tip: Stel licht-donkercontrasten in, met diepbruin of mat wit als basis. Beide bieden u een goede basis voor het inrichten van uw woonkamer met accessoires in verschillende kleuren of in verschillende bruintinten. Vermijd felle kleuren. Ze zien er vaak te rusteloos en modern uit en zijn vrij ongewoon in de klassieke landhuisstijl. Gebruik in plaats daarvan zachte pastels die een kleurrijk maar coherent beeld oproepen van de prachtige bloemen- en fruitvelden op het platteland in uw huis.

U bent op zoek naar een goede landelijke huisstijl decoratie? Hecht vooral op hout, kletspraat, natuursteen en geoxideerd metaal. Vervang de fruitschaal in hoogglans wit door een oude mand en plaats een kleine lantaarn op uw vensterbank in plaats van een lamp. Klei of steenfiguren kunnen ook uw creativiteit helpen. Een bloemdecoratie gaat heel goed samen met eenvoudig houtwerk, zoals porseleinen kransen met bloemmotieven of een paar mooie korenbloemen op uw nieuwe eet- of woonkamertafel in landhuisstijl.

Möbel in landhuisstijl - tegen aantrekkelijke prijzen met gratis levering

Hebben we in u de wens gewekt om de landhuisstijl naar uw huis te brengen? Kijk dan eens rond! Wij bieden u een landhuisstijl in de beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Zeer eenvoudig, comfortabel en individueel in elkaar te zetten. Breng een beetje variatie in uw bestaande woning met een nieuwe ladekast van acaciahout of dennenhout of maak de voordelen van een hele Möbelset in landhuisstijl uw eigen. Een set brengt een harmonieuze uitstraling die een solide basis biedt om de stijl naar wens uit te breiden naar de rest van het huis. Het maakt uw huis er stijlvoller en netter uitzien dan veel stijlen die zijn gemengd.

Landhaustil - Details kenmerken deze stijlen

We zorgen ervoor dat we u voorzien van mooie stijlen die nog steeds trouw zijn aan stijl in detail! De kasten uit de WINGST-61-serie zijn bijvoorbeeld allemaal ingericht in landhuisstijl met knusse knoppen en bieden u artistieke handvatten in de look van geoxideerd metaal, waardoor uw nieuwe kasten er bijzonder klassiek en stijlvol uitzien.

>>Dit alles leveren wij u graag gratis en met de beste service tot voor de deur! Bestel Möbel vandaag nog vanuit het comfort van uw eigen huis aan de beste prijs. Wij willen graag deel uitmaken van het proces dat u naar uw huis in cottage-stijl brengt. Daarom staan wij altijd tot uw beschikking voor vragen en hulp. Kijk maar eens naar het e-mailadres of telefoonnummer hieronder. Wij adviseren u graag! Vertaald met www.DeepL.com/Translator
Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren