wij over ons

Meubels om verliefd op te worden - inrichting met hart: Welkom bij lomado.nl

We zijn blij met uw bezoek op onze site en willen graag van de gelegenheid gebruik maken om u te wijzen op de aanbiedingen en winkelvoordelen van onze winkel door een kort overzicht. In de zin van een duurzame klanttevredenheid bieden wij geselecteerde kwaliteitsmeubelen tegen een eerlijke prijs-prestatieverhouding.  

De productlijnen voor probleemloos online winkelen

Door een authentieke productpresentatie in beeld en tekst krijgt u alle noodzakelijke informatie en indrukken , die nodig zijn voor een selectie en aankoopbeslissing, zoals in een meubelzaak . Het verschil zit hem in de prijs . Vooral goedkoop zijn onze aangeboden sets. Daarnaast proberen we met onze klanten te scoren door het best mogelijke productassortiment aan te bieden. Vraaggericht en fantasierijk vind trendy toevoegingen en verbeterde productie- en verwerkingsmethoden hun plaats in onze productselectie. Hier vindt u aangename, kwalitatief hoogwaardige meubels en accessoires in de volgende categorieën:

:

  • Woonkamer
  • Eetkamer
  • Slaapkamer
  • Badkamer
  • Vloer & gang
  • Office
  • Kinderkamer
  • vast hout

Een transparante, duidelijke structurering van het productengamma voorkomt een lange, vervelende zoektocht.


De kans op de eerste indruk moet worden gebruikt

.

Wanneer u uw appartement betreedt, kan een goedkope, sterk ontworpen garderobe set van lomao.de waarderende blikken aantrekken. Dit is ook mogelijk met de individuele garderobekasten en ladenkasten of spiegels van de online shop in een verfijnde stijl.


Retraite plaatsen om je goed te voelen en te genieten: Woon- en eetkamer

U brengt vele uren van uw vrije tijd door in de woonkamer en frequente vergaderingen van de gebruikers van het appartement vinden ook plaats in de eetkamer. Of het nu in een aparte ruimteopstelling is of in een aansluitende versie: de woon- en eetkamer moet een hoge functionaliteit en aantrekkelijke optiek een comfortabel welzijn en ontspanning bieden. Zo kunnen bijvoorbeeld de send, moderne woonmuren en accenterende sideboards met veel bergruimte hieraan bijdragen. Een veilige blikvanger en hoge toegevoegde waarde door de mogelijke toepassingen zijn de creatief ontworpen eettafels en salontafels van duurzaam massief hout . Voor een ontspannen zitten ook over langere tijd kunt u in verschillende uitvoeringen de fauteuils aan de eetkamertafel kiezen voor de aanvaardbare prijs.


Slaapkamermeubilair van lomado.de voldoet aan uw persoonlijke wensen voor een aangename rust

Vanzelfsprekend weten we niet of slaapdromen met u uitkomen. We kunnen echter wel de belofte doen dat we uw meubeldromen voor de slaapkamer kunnen waarmaken. Met uitzonderlijk comfort en een fascinerende look verleidelijke slaapbanken zijn beschikbaar voor ontspannen relaxen bij lamido.de.

.


Arbeidsmotivatie door het juiste kantoormeubilair

praktische bureaustoelen van gerenommeerde fabrikanten bieden ook gemak. In verband met de aangeboden functionele werktafels en archiefkasten kunnen kantoren efficiënt, ruimtebesparend en in een creatief design worden ingericht.


De kleintjes hebben vaak grote wensen

De Inrichtingswensen van de kleinste huisgenoten we zijn blij om met vriendelijke, stevige éénpersoonsbedden, jeugdbedden of stapelbedden te ontvangen. Als kwaliteitsbedden die geschikt zijn voor kinderen, zijn er stapelbedden en stapelbedden beschikbaar. Een stabiele valbeveiliging .

biedt veiligheid in verschillende uitvoeringen.