Mediameubilair


Topaanbiedingen

Onze bestsellers

Stylish Mediamöbel in modern design bieden een ideale setting voor plezierig entertainment

Moderne Mediamöbel zijn meer dan alleen functioneel. Met hun snowless, fris design zijn ze aantrekkelijk, zelfs wanneer de TV is uitgeschakeld. Het ontwerp van de parkeerplaatsen voor mediaproviders zoals televisies, muzieksystemen of dvd-spelers kan worden aangepast aan de stijl van leven. Ze kunnen bedekt zijn of geplaatst worden met dynamische openheid. Naast de modellen met open rekken en varianten met gesloten fronten zijn er ook transparante versies met glas of open versies. De innovatieve ontwikkeling van flatscreentelevisies in het bijzonder heeft de eisen voor draagvermogen, vormen en oppervlakteverdeling veranderd. Prestige frames en fächer en decente lichteffecten verhogen de kijkwaarde van leuke videogames of spannende films. Door hun low Höhe gunstige lowboards de juiste atmosfeer voor filmgenot. Bovendien rekt deze gladde, langgerekte constructie de ruimte optisch uit. Een lowboard dient vaak in de woonkamer als een elegante opslagruimte en biedt ook een uitstekende optie als een veelzijdige opslagruimte.

.


Vormenchöner eyecatcher met hoge gebruikswaarde - Originele Mediamöbel van lomado.nl

In trendy of klassieke kleuren en talrijke materialen vormig, moderne Mediamöbel overtuigen hun eigenaars. Een exclusieve selectie van stijlvolle Mediamöbels met clear lines kan besteld worden bij lomado.de. In de geselecteerde aanbieding kunt u een tijdloos modern hoogkwalitatief lowboard krijgen in de versie hoogglans wit voor een redelijke prijs. Het bestaat uit een TV-Lowboard met twee laden, twee laden en een veiligheidsglas glas onderaan. De gelakte spaanplaten hebben hoge kras- en slagvastheid. De handgreeploze, naar binnen hellende oppervlakteconstructie zorgt voor een aantrekkelijke vormgeving. De soft close functie zorgt voor een gebruiksvriendelijke bediening van de laden. Optionele LED-verlichting is beschikbaar. Het is ook mogelijk om een model te kopen met een body en een front gemaakt van geimiteerde witte Lärche en het slijtvaste bovenpaneel gemaakt van geimiteerde Havana Oak. Deze versie is uitgerust met een TV-Lowboard, twee Türen, twee Böden en een vak met een bodem. De lade wordt bediend door de lade lade
laag profiel.


Laagplank met witte glasfront als aantrekkelijk alternatief

Met lomado.dekunt u ook een extravagant lowboard bestellen met een glasfront in wit . Het product is gemaakt van hoge kwaliteit spaanplaat en heeft een TV-Lowboard ütwee deuren met comfortabele Dümpfungsvorrichtung , twee laden met zelfsluitende en twee compartimenten . Het artikel is ook uitgerust met hoogwaardige metalen scharnieren en beslag.