Kantoor


Pagina 1 van 4
138 Artikelen Gevonden, Toon artikelen 1 - 40
Aantrekkelijk, functioneel kantoormeubilair vereenvoudigt de workflow Betrouwbare, praktische kantoormeubelen als losse elementen of beproefde compacte oplossingen zorgen voor maximale functionaliteit. Dit kan ook een gunstig effect hebben op uw werkmotivatie ten gunste van het werkresultaat. Handig, comfortabel en duurzaam kantoormeubilair maakt het werkproces gemakkelijker met veel individuele stappen. De onbeperkte functionaliteit als positieve voorwaarde voor kantoorwerk wordt bovendien ondersteund door een vriendelijk design van het meubilair.

Onze online winkel biedt functionele, praktische kwaliteitsmeubels voor kantoorbehoeften Voor het uitvoeren van kantoorwerkzaamheden op zowel zakelijk als particulier gebied zijn in de webshop diverse functionele bureaus beschikbaar. Het slijtvaste oppervlak van de werktafel is gecoat met melamine. Dit draagt ??bij aan een hoge kras- en slagvastheid. De framepoten zijn voorzien van kunststof glijders. De onderhoudsvriendelijke kwaliteitstafels zijn veelal in hoogte verstelbaar en ook verkrijgbaar als hoekbureaus. Hoekverbindingen kunnen ook besteld worden. Sommige bureaus zijn verkrijgbaar als speciale computertafels. Bureau- en containersets worden ook aangeboden. Voor het ruimtebesparend en praktisch opbergen van ordners zijn er tal van archiefkasten en archiefplanken in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen in het winkelaanbod. Het solide kantoormeubilair met lichtlopende wielen is ook verkrijgbaar als sets en sommige met schuifdeuren. De ergonomisch ontworpen bureaustoelen in een aansprekend design zijn voorzien van stevige wielen. De exclusieve kantoorsets zijn in talloze variaties geselecteerd in een beproefde combinatie. Met deze geweldige aanbiedingen kunt u kiezen uit de volgende kleuren en houtreplica's:

Eiken
Berk strand boom Walnoot
esdoorn Witte
Lichtgrijs
Zilverkleurige


De voordelige sets worden overtuigend gecombineerd met bijpassende werktafels, archiefkasten en archiefplanken, maar ook hoekverbindingen en rolcontainers. U kunt ook enkele archiefkasten op slot doen om belangrijke documenten veilig en discreet op te bergen.

Bladeren door lomado.de is de moeite waard Veranderingen door noviteiten in het productassortiment en aantrekkelijke winkelvoordelen kunnen bij het snuffelen in de onlineshop steeds weer worden herontdekt. Innovatieve fabricage- en verwerkingstechnieken houden steeds meer rekening met ergonomische wensen en eisen. Dit opent tegelijkertijd ook kansen voor goedkope productaanbiedingen. Dit mag u in geen geval missen. Om nieuwe producten te ontdekken en geen koopjes te missen, is het zeker de moeite waard om er vrijblijvend doorheen te bladeren.