IndustriŽle vormgeving


Pagina 1 van 23
184 Artikelen Gevonden

IndustriŽle vormgeving - Fabriekscharme voor thuis

Kernwoorden: Industrieel ontwerp, IndustriŽle MŲbel, Upcycling, Fabriekscharme IndustriŽle stijl is in opkomst. Waarom is dit zo? Met het versleten industriŽle ontwerp brengt u de charme van het midden van de vorige eeuw in uw huis. Maar we associŽren het ook met het groezelige stedelijke karakter van de grote stad, waarmee u uw huis op een hoogwaardige en stijlbewuste manier kunt kruiden met onze meubels. De industriŽle stijl brengt iets unieks en bijzonders in huis, wat u vaak mist met moderne en eenvoudige muziek. Hij handelt op een zeer tegenstrijdige manier: Koele en machinaal uitziende componenten roepen de gezellige sfeer op in het totaalbeeld, zoals je die kent van films uit het midden van de 20e eeuw. Daarom lijkt het voor sommigen misschien verwarrend om ruwe en niet-versierde materialen te gebruiken, maar wij garanderen dit: U zult verrast zijn door het huiselijke gevoel dat u zo veel minder in moderniteit vindt! Expressieve oppervlakken en aandacht voor detail creŽren een rustiek gevoel dat uw omgeving zowel opwindend als gezellig maakt.


Urbanes Wohnen - Loftoptik bei dir Hause

De stedelijke levensstijl van de arbeidersklasse is ook populairder dan ooit onder ontwerpers. Oude fabrieken worden omgebouwd tot lofts en de oude leren fauteuils worden uit de kelder gehaald. Droomt u ervan om in een loft te wonen waar u de geschiedenis van oude fabrieken kunt voelen? Wij zullen u steunen door u een grote verscheidenheid van industriŽle ontwerpstijlen aan te bieden om de fabrieksflair aan uw huis te brengen!


De juiste MŲbel voor de industriŽle stijl

Hoe ziet de industriŽle stijl er nu uit? Wat voor soort mŲbel heeft u nodig om uw huis de industriŽle charme te geven? Gebruik geen gladde houten oppervlakken en neem in plaats daarvan wat met nerf. Vooral mŲbel met gecombineerde materialen zijn zeer geschikt, omdat ze er niet te netjes uitzien en uw kamer iets creatiefs geven. Vooral hout in combinatie met donker of geoxideerd metaal is zeer goed. Bekijk de garderobes van de DALLAS serie uit onze winkel. Eikenhouten decor met korrel en stalen elementen die ervoor zorgen dat de garderobes er fris uitzien vanuit de werkplaats. Verschillende houtsoorten zien er ook heel goed bij elkaar uit, want het verenigt de ruimte niet en geeft het de gepatchte stijl die destijds de oorspronkelijke, huiselijke stijl van de arbeiders maakte. Zelfs dŁnne, wiry mŲbel, die eruit zien alsof ze zelf in elkaar gezet zijn, laat uw huis schitteren in een vintage-achtige glorie. De ZARI bijzettafel is ideaal om industriŽle stijl en elegant design in uw huis te brengen.


Details voor de juiste sfeer

U hebt de juiste accessoires nodig om uw rustieke industriŽle meubels aan te vullen. Hier betekent het: wees creatief! Gebruik oude blikvoedsel of glazen flessen als geschenk voor kleine bloemen of geef uw portemonnee een speciale kick met oude reclameborden! Objecten met roest zien er nostalgisch en stijlvol uit. Dus wees niet bang om een paar šlter metalen fotolijstjes op de vlooienmarkt te krijgen en laat echt industrieel design binnenstromen! Uw zittende mŲbel heeft bij voorkeur donkere bekleding of glanzend leer. Vermijd felle kleuren en gebruik donkere kleuren met een bruine component. Ze geven uw kamer een rustig tintje en brengen de gezelligheid van het verleden. Gebruik als opvallende details kussens met ouderwetse patronen of fantasiestoffen: ze maken het beeld van de woonkamer van de jaren '50 perfect, samen met een dik en glad tapijt dat ook rustig kan worden gepatroneerd. De industriŽle rauwheid voldoet aan het ouderwetse comfort.


Zo ontwerpt u de rest van uw kamer - passend bij de stijl

Wanneer u uw kamer als geheel ontwerpt, moet u ervoor zorgen dat het totaalconcept er niet te netjes uitziet. Veel kleine onderdelen en details zorgen voor een harmonieus totaalbeeld. Daarnaast zorgt het ervoor dat je muziek er individueler en minder mainstream georiŽnteerd uitziet. Breid het industriŽle ontwerp zo mogelijk uit naar uw eigen smaak en vloer! Versleten gips, zichtbare wandfunderingen of een oude houten, betegelde of stenen vloer belichamen de tijdgeest die u met industrieel design nastreeft. Gebruik direct licht om de kamer te verlichten. Het ziet er minder futuristisch uit dan indirect licht. Vertaald met www.DeepL.com/Translator