Hal & Gang
Zaalmeubilair - het visitekaartje van uw huis

Decoratieve en smaakvolle vloerplanken geven uw entree een uitnodigende sfeer. Zij verwelkomen uw gasten en begroeten u wanneer u thuiskomt. De gangen vertegenwoordigen uw persoonlijke stijl. Bij ons krijgt u aantrekkelijke vloerdelen voor elke inrichtingsstijl.

Flurmöbel - modern en veelzijdig

Garderobes zijn echte allrounders. Ze combineren een breed scala aan functies en kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt. Ze bieden ruimte voor hangende jassen en mouwen. Sjaals en kettingen kunnen worden opgehangen aan muurhaken en wandpanelen. Handtassen en rugzakken worden snel opgeborgen in een gangkast en toch altijd bij de hand wanneer u ze nodig heeft. Alles heeft zijn plaats en de entree ziet er altijd netjes en gezellig uit. Uw sleutels kunnen op een sleutelbord of op een kastplank worden geplaatst. Zo heeft u alles bij de hand wanneer u het huis wilt verlaten. In kleine appartementen wordt waardevolle bergruimte gecreëerd met de juiste gangen. Een grote hal kan extra ruimte bieden voor het opbergen van huishoudelijke artikelen met grote halkasten of dressoirs. Bijpassende verlichting, prachtige tapijten en mooie gangendecoraties maken het totaalplaatje compleet.

Garderobe - individuele vormgeving van uw entree

Ontwerp uw hal volgens uw persoonlijke wensen. Bij ons krijgt u voor elke inrichtingsstijl een corridor. Klassieke gangen zijn een garderobepaneel of een garderobekast die ruimte biedt aan uw jassen. Als praktische aanvulling kunt u extra kapstokhaken aan de muur of deur bevestigen. Een moderne en veelzijdige optie zijn kapstokken, die u snel en eenvoudig kunt verplaatsen naar een andere locatie op elk moment. Een andere mobiele optie is een garderobewagen - een compacte garderobe op wielen.

Grote kartonkasten of multifunctionele kasten voor de entree bieden bijzonder veel opbergruimte. Hier is ruimte voor meerdere jassen en de complete fiets- of motoruitrusting. Ook huishoudelijke artikelen en decoraties zijn hier goed ondergebracht. Als u nog meer opbergruimte nodig heeft, kunt u ladenkasten, dressoirs of gangrekken aan de kasten toevoegen. Visuele hoogtepunten zijn ladekasten of dienaren voor heren, die als exclusieve blikvangers dienen en tegelijkertijd functionele gangen zijn. Een borstbank of bankje is een welkome plek om te zitten wanneer u uw schoenen aantrekt. Sportschoenen en laarzen die op dit moment niet in gebruik zijn, kunnen netjes en stofvrij opgeborgen worden in schoenenkasten. Naast de traditionele schoenenkasten met deuren en inzetstukken zijn er ook open schoenenkasten of schoenkipers die aan de muur kunnen worden bevestigd. De schoenen verdwijnen in gemakkelijk te gebruiken vouwbare flappen. Deze variant bespaart ruimte en is een ideale oplossing, vooral in kleine appartementen.

Kledingsets - uniform ontwerp

Kledingsets zijn een aantrekkelijke en praktische oplossing. Ze bestaan uit meerdere gangen die qua design en functionaliteit precies op elkaar zijn afgestemd. Dit creëert een harmonieuze en uitnodigende totaalindruk in uw entree. Kapstokken zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en maten. Ze combineren alle belangrijke garderobe-elementen zoals een garderobepaneel, een schoenenkast en een spiegel. Groene garderobesets bevatten ook plankenkasten of gangkasten. De gangen worden afgerond met een bijpassende paraplurail en een decoratieve sleuteldoos. Flurmöbel modern, elegant of origineel: Bestel uw nieuwe garderobe online in onze winkel en laat deze snel en gemakkelijk bij u thuis bezorgen!
Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren