FLORIDO-03-OAKArtikelen  1 - 8 van 8

Voel je goed in de badkamer

Er is meer aan de hand in de badkamer dan je op het eerste gezicht zou zeggen. Douchen, baden, make-up opdoen, tanden poetsen, haren föhnen... de lijst is lang. Daarom moet een badkamer ruimte bieden aan alle kleine producten en dingen die je dag in dag uit nodig hebt voor hygiëne en persoonlijke verzorging. In huishoudens met meer dan één of twee personen dreigen de rekken vaak over te lopen. Dit leidt er al snel toe dat de kamer, die gewoonlijk toch al vrij klein is, er nogal slordig uitziet. Daarom heeft u efficiënte opbergruimte nodig met een eenvoudig en elegant ontwerp!

Badkamermeubels bij Lomado - Elegant en exclusief

De meubelen van de serie FLORIDO-03 zijn bij ons altijd zeer geliefd. Wij hebben nu echter een andere versie in de aanbieding, het FLORIDO-OAK-03 meubel voor uw nieuwe badkamer. Terwijl de andere versies allemaal monochroom zijn, is deze voor al onze klanten die niets willen missen van een eenvoudig en elegant front, noch van de gezelligheid van een mooie eiken afwerking. Daarom hebben wij de Lomado-exclusieve combinatie van een wit front en een groot eiken decor op het corpus, wat een ideale, lichte en toch uitnodigende mix is voor uw badkamer. Natuurlijk zijn de andere kleuren ook altijd een kijkje waard! Kent u bijvoorbeeld het badkamermeubel in gerookt zilver uit de serie FLORIDO-03?

Eenvoudig samen te stellen met ons - handig en goedkoop

Het is belangrijk voor ons dat u volledig tevreden bent met uw winkelervaring. Met behulp van onze meubelconfigurator kunt u met een paar muisklikken en zonder tussen pagina's te hoeven springen uw eigen set samenstellen die het best bij uw behoeften past, tegen de beste prijs. Uiteraard zijn alle meubels van hoge kwaliteit en moeten ze zo lang mogelijk in uw badkamer blijven staan. De robuuste en krasbestendige melamine coating en de hoogwaardige materialen in alle onderdelen garanderen een lange levensduur van het badkamermeubel.

Badkamermeubels goedkoop online kopen

Koop vandaag nog uw exclusieve FLORIDO-OAK-03 badkamermeubel! Wij bezorgen uw nieuwe badkamermeubel gratis bij u thuis. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Omdat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste trends in de meubelwereld, is het natuurlijk ook de moeite waard om een kijkje te nemen in onze andere categorieën zoals de woonkamer of de eetkamer, waar mooie tafels en andere geweldige meubelen op u staan te wachten! We kijken uit naar uw aankoop!
Aanmelden voor geregistreerde klanten
Wachtwoord vergeten
Nieuw hier? Nu registreren